Skørping
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 16. februar 2019

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 16. februar 2019

DR1

02:05  

Inspector Morse: Dødelig søvn
Inspector Morse: Dødelig søvn Den unge Avril Steppings er blevet hjerneskadet efter en mindre operation. Tragedien har virket sønderknusende på hendes far, og da lægen, der foretog operationen, findes myrdet, retter Morse naturligvis sin mistanke mod Steppings. Steppings' hengivenhed over for sin datter gør imidlertid et stort indtryk på Morse, og der opstår en slags venskab mellem de to mænd. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Steppings: Brian Cox. Instruktion: Stuart Orme.

03:45  

Hercule Poirot: Mordet i Orientekspressen
Hercule Poirot: Mordet i Orientekspressen Hercule Poirot er på vej hjem til London ombord på den luksuriøse Orientekspres. En snestorm tvinger toget til at standse samtidig med, at en passager findes myrdet med adskillige knivstik. Poirot er sikker på, at morderen stadig er på toget, og nu er det op til den lille belgiske detektiv og hans små, grå celler at løse gåden. Poirot: David Suchet. Dr Constantine: Samuel West. Mrs Hubbard: Barbara Hershey. Instruktion: Philip Martin.

05:15  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:35  

DR Friland: Halmfeber og græsrødder (1:2)
DR Friland: Halmfeber og græsrødder (1:2) Friland danner rammen om det tredje internationale halmtræf. 130 deltagere har meldt sig til træffet, og de kommer fra alle verdenshjørner. I løbet af træffet vil deltagerne i samarbejde med frilænderne arbejde og eksperimentere med bl.a. lerpuds à la french dipping, pressede ubrændte lersten, nye isoleringsmaterialer og meget meget mere. Der er udbrudt halmfeber på Friland, og forventningerne hos frilænderne er tårnhøje. Nu skal byggesæsonen for alvor i gang. Tilrettelæggelse: Michael Nørgaard Sendt første gang 13.10.04

06:05  

De unge brugtvognsforhandlere (3:6)
De unge brugtvognsforhandlere (3:6) Under mottoet "Sønderjyder vil ikke betale for noget som helst" forsøger 26-årige Patrick fra Aabenraa at prutte om prisen på en lækker Chevrolet El Camino, han har fundet på sin tur til Californien. Og mens 28-årige Dennis fra Randers hvirvles ind i en yderst besværlig handel med kunden Lone, så laver 26-årige Jeppe - der er 3. generations brugtvognsforhandler og nyslået direktør i familievirksomheden - en af de største satsninger i bilforretningens historie.

06:35  

Kyst til kyst - Middelfart til Nyborg (5:7)
Kyst til kyst - Middelfart til Nyborg (5:7) Henover Nordfyn går det fra Lillebæltsbroen i den ene ende til Storebæltsbroen i den anden ende, hvor biolog Line Friis Frederiksen tager på goplejagt og smager måske på vandmanden, som de fleste har en holdning til men kun lidt viden om. Botaniker Flemming Rune går aktivt ind i kampen for at genindføre Danmarks største bille, der ellers var uddød. Arkæolog Marlene Kramm undersøger med metaldetektor, hvordan danskerne egentlig slog svenskerne på slagmarken under Slaget ved Nyborg. Hovedvært Anders Drud undersøger et af Danmarks dybeste huller i Lillebælt og tager til Mågeøerne, hvor ungerne i en stor, fredet skarvkoloni skal ringmærkes. Og så skal der surfes - med heste.

07:35  

Antikkrejlerne med kendisser (101)
Antikkrejlerne med kendisser (101) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:35  

Antikkrejlerne med kendisser (102)
Antikkrejlerne med kendisser (102) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:30  

Dokumania: Den blinde tryllekunstner
Dokumania: Den blinde tryllekunstner Den 62-årige Richard Turner er kendt som en af verdens største kortkunstner. Han har forbløffet publikum over hele verden med sine legendariske tryllekunster. Mange har måske ikke engang opdaget, hvad der gør hans præstation endnu mere forbløffende, nemlig at han er helt blind. Her fortæller Richard selv om sin vanskelige barndom, hvor han begyndte at miste sit syn, til nu hvor han utrætteligt jagter det perfekte, og kæmper med at forstå, at hans største svaghed også er hans største styrke.

01:55  

Hvem dræbte Birgitte? (9:9)
Hvem dræbte Birgitte? (9:9) På den lille idylliske norske ø, Karmøy, bliver den 17-årige Birgitte Teng tæt på hjemmet i 1995 fundet brutalt voldtaget og myrdet. Drabet er stadig uopklaret. Juryen diskuterer skyldsspørgsmålet i ni timer. Udfaldet af sagen bliver dramatisk og skaber norsk retshistorie.

02:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

Yes No Maybe II (5:8)
Yes No Maybe II (5:8) Mads er heartbroken og er taget hjem til sin mor og far. Mads' mor foreslår, at han og Milla skal mødes med forældrenes parterapeut og tale om deres fælles problemer. Det vil Milla gerne, og Mads tager troligt afsted. Milla dukker imidlertid aldrig op, og han må give fortabt. Louise er også blevet brændt af, så hun foreslår at komme forbi til gyserfilm og spaghetti-meatballs, hvilket ender ud i en hyggelig date mellem dem.

00:40  

Klaphat (5:8)
Klaphat (5:8) Drengene er tilbage i civilisationen, da de ankommer til Moskva. William insisterer på, at Hjalte er hans bedste ven, men Hjalte er mere skeptisk. William mener, at det er nemmere at være venner med kvinder end med mænd, han har et godt tag på kvinder. Det er derfor han kan hjælpe Hjalte med Nina Rex, hvilket bliver spændende at se, når de skal møde hende på karaokebar i Moskvas natteliv. William glemmer undervejs at være wingman, da han får en mikrofon i hånden og et publikum, han kan underholde.

00:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Det umulige kropsideal
Det umulige kropsideal Omkring 90 procent af alle kvinder og unge piger siger, at de ikke kan genkende sig selv i modeindustrien og mediernes kvindebilleder, og at de dagligt får dem til at føle sig grimme og mindreværdige. Men hvor kommer billederne fra, og hvordan sikrer man en større mangfoldighed i størrelse, etnicitet og alder, som kan ændre samfundets urealistiske og farlige normer for skønhed?

02:30  

Zoo II (1:13)
Zoo II (1:13) Jordens dyr er begyndt at angribe menneskene. Biologen Jackson Oz og hans team undersøger, om der er en sammenhæng mellem angrebene og Jacksons afdøde fars teori om en forestående trussel mod menneskeheden. Nu er journalisten Jamie Campbell fra Jacksons team blevet angrebet. Samtidig har teamet fundet en leopard, der bærer dna, som måske kan være med til at stoppe de dødelige angreb.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:10  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

01:45  

Kongehuset (2:10)
Kongehuset (2:10) -Fødselsdag på slottet- I andet afsnit af DR¹s store serie om livet i det danske Kongehus er vi med til dronningens fødselsdag, hvor hele den kongelige familie er samlet bag balkonen på Amalienborg Slot. Mens slotspladsen fyldes med flag og lykønskende danskere, leger lille prins Nikolai med onkel Frederik oppe i Riddersalen. Da Nikolai senere skal med ud på balkonen, må der fire sæt kongelige hænder til at give ham jakken på. Sendt første gang 8.10.02

02:15  

Kongehuset (3:10)
Kongehuset (3:10) -Staldmesterens Statsbesøg- Den tyske forbundspræsident er på officielt statsbesøg i Danmark og bliver modtaget på festligste vis. Kongehusets nye staldmester skal stå for et storstilet hesteshow og for karetturen gennem byen, og der må ikke gå noget galt på hans første store job for dronningen. Tilrettelæggelse: Joachim Majholm og Karsten Kjær. Produktion: Karsten Kjær Sendt første gang 15.10.02

02:45  

Gamle Danmark (10)
Gamle Danmark (10) Studentertallet, der var blevet fordoblet i antal, ville have medbestemmelse. For nogle var midlerne universitetsbesættelser og uvoldelige blokader, mens andre handlede mere udadvendt. Fristaden Christiania blev dannet. I 1972 fik vi nyt statsoverhoved, da Margrethe II blev udråbt til dronning. Samme år overlod Krag regeringsmagten til Anker Jørgensen, umiddelbart efter at vælgerne havde sagt ja til Danmarks indtræden i EF. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 28. april 1984.

04:10  

Isbryderen
Isbryderen Antarktis, 1985. I et forsøg på at undgå at kollidere med et isbjerg fanges den russiske isbryder Gromov i isen. I 133 dage forsøger besætningen at finde vej ud af ismasserne. Et enkelt fejltrin - og deres skib vil blive knust af isen. Petrov: Pjotr Fjodorov. Sevtjenko: Sergej Puskepalis. Kukusjkin: Aleksandr Pal. Instruktion: Nikolaj Khomeriki.

06:10  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Troldedanse
Dagens sang: Troldedanse - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Simeons kirke
Gudstjeneste fra Simeons kirke Sidste søndag e. Hellig Tre konger fra Simeons kirke på Nørrebro i København. Liturg og prædikant er præst fra Rigshospitalets Kirke: Henning Nabe-Nielsen. Simeons Kirke ligger i Sjællandsgade med udsigt til Nørrebrogade og Assistens Kirkegård. Kirken er opført i 1914 for midler hovedsageligt tilvejebragt gennem indsamlinger i sognet og organisatorisk støtte af Kirkefondet. Rød murstenskirke i barokstil, tegnet af arkitekt Johannes Magdahl Nielsen, og sammenbygget med Sjællandsgade Badeanstalt. I gudstjenesten er salmerne: Hyggelig rolig (DDS 411), Herlighedens Gud (DDS 601), Hvad mener I om Kristus (DDS 54) og Det var kun en drøm (DDS 162).

DR Ultra

01:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Lucky Luke - Daltonbrødrene møder Billy the Kid (48)
Lucky Luke - Daltonbrødrene møder Billy the Kid (48) Daltonbrødrene møder Billy the Kid.

06:25  

Dybet (32)
Dybet (32)

06:45  

Dybet (33)
Dybet (33)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Wild Kratts (9)
Wild Kratts (9) Skygge: Den sorte jaguar

07:50  

LEGO Avengers: Sammen igen
LEGO Avengers: Sammen igen

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (13)
Pingvinerne fra Madagascar (13) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (12)
Den lille prinsesse (12) Den lille prinsesse har fået besked på, at hun skal være sød hele dagen, hvis hun vil være med til at pynte juletræet. Men det er nemmere sagt end gjort.

05:10  

Babar (2)
Babar (2) Konger kan danse

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

06:00  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

06:10  

Rita og Krokodille - Skovturen
Rita og Krokodille - Skovturen Vennerne skal ud og samle kastanjer i skoven. Rita formaner Krokodille at blive på stien, så han ikke farer vild. Men da hun ser et helt tæppe af glitrende kastajner glemmer hun alt, hvad hun har sagt. I jagten på de flotte kastajner glemmer hun alt om stien og farer vild. Krokodille hjælper hende at finde tilbage.

06:15  

Vitello - bygger en monster fælde (6)
Vitello - bygger en monster fælde (6) Er der noget Vitello elsker, så er det monstre. Og zombier. Og mumier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er aften og mørkt og man ikke ved om der ligger noget under sengen.

06:25  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

06:45  

Inui (25)
Inui (25)

06:55  

Pingu (24)
Pingu (24)

07:05  

Brillebjørn (1)
Brillebjørn (1) Norsk dramaserie. Rubys tante er på besøg og skal lave middag. Da Ruby ser, at den mad, tante har lavet, er helt anderledes, end det hun er vant til at få, har hun ikke lyst til at spise.

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15) Vaffel og svømmepølen

07:30  

Kasper og Sofie på vinterferie
Kasper og Sofie på vinterferie Kaspers mor har for travlt til at holde ferie i Spanien, så han tager med Sofie på skitur, og det bliver sjovt som sædvanligt, når de to er sammen. De er nemlig verdens bedste venner og har lovet hinanden, at intet skal skille dem ad. Men Kasper bliver urolig for, at hans forældre skal skilles, fordi de skændes. Sofie synes han opfører sig underligt, og da hun møder Peter, som er en haj til at stå på ski, bliver Kasper jaloux - og så må de to venners tøjdyr rede trådene ud.

08:40  

Luk op Luk i - SOVE UDE
Luk op Luk i - SOVE UDE Sofie og Katrine skal overnatte hos Mille, men Katrine er bange for at sove ude. Sofie er umiddelbart ovenpå, men det viser sig, at hun faktisk også er utryg. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at skulle sove ude hos en ven.

 
DR1

09:35  

Miss Marple: Døden kommer med posten
Miss Marple: Døden kommer med posten Lymstock er en landsby, hvor sladderen hersker. Nogen sender modbydelige anonyme smædebreve til byens borgere. Det medfører op til flere selvmord, men Miss Marple er ikke helt overbevist om dødsårsagerne. Hun starter sin egen efterforskning og får hjælp af den unge Jerry Burton, der er på rekreation i Lymstock og viser sig at have flair for detektivarbejde. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jerry Burton: James D'Arcy. Joanne Burton: Emilia Fox. Richard Symmington: Harry Enfield. Instruktion: Kevin Elyot.

11:10  

Aber - vores forunderlige forfædre (3:3)
Aber - vores forunderlige forfædre (3:3) Biologen Patrick Aryee sporer menneskeabernes stamtræ. For 35 millioner år siden foretog nogle aber en farefuld færd tværs over Atlanten, formodentlig på noget flydende vegetation, til den ny verden. I dag er der flere abearter på det amerikanske kontinent end i resten af verden tilsammen. Og arter som eddekoppeaber, egernaber, brøleaber, løveaber og kapucineraber har hver især tilpasset sig på en måde, der ikke ses i resten af verden.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:30  

Ingenmandsland (5:6)
Ingenmandsland (5:6) Journalisten Rudi Vranckx er på rejse fra Mogadishu i øst til Timbuktu i Mali på jagt efter at give de mennesker et ansigt, som vi ikke kender, som vi ofte ikke ønsker at kende, og som kun interesserer os, når de falder over bord fra både i Middelhavet. I Chad møde en Rudi en kvinde, der forsøger at få eksdiktatoren Hissène Habré for retten. I Niger oplever han en hektisk guldfeber og opdager, hvordan et fransk firma udsætter en hel by for radioaktiv bestråling.

10:25  

Ingenmandsland (6:6)
Ingenmandsland (6:6) Journalisten Rudi Vranckx er på rejse fra Mogadishu i øst til Timbuktu i Mali på jagt efter at give de mennesker et ansigt, som vi ikke kender, som vi ofte ikke ønsker at kende, og som kun interesserer os, når de falder over bord fra både i Middelhavet. I Niger møder Rudi en 14-årig pige, der ene ud af 92 overlevede en flugt gennem ørkenen. Mali er et fantastisk land, men dogan-folket lider under manglende turistindtægter, og så oplever Rudi, at byen Timbuktu ikke er legendarisk uden grund.

11:20  

Naturens eventyr
Naturens eventyr Han har i mange år været naturfotograf i absolut verdensklasse, alligevel har Audun Rikardsen stadig trang til at tage billeder, som ingen før har set magen til, og i den proces gør han det ikke nemt for sig selv. Det arbejde og den entusiasme, han lægger i arbejdet med at få præcis det foto, han vil have, er enormt - men de enestående resultater er til gengæld også derefter. Nordvision fra Norge.

DR3
DR K

09:25  

Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991.

09:55  

Her er dit liv - Thorkild Simonsen
Her er dit liv - Thorkild Simonsen Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende til det direkte program i TV-Byen.

10:55  

Her er dit liv - Søren Østergaard
Her er dit liv - Søren Østergaard Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham eller hende til det direkte program i TV-Byen.

11:55  

Danske drømme (9:10)
Danske drømme (9:10) Danmark kommer med på afbud til Europamesterskaberne i fodbold på grund af krigen i Jugoslavien og vinder guld i den forunderlige solbagte sommer i 1992. De tvivlrådige danskere siger først nej til Europa og så ja, da de får chancen igen. Politiet skyder med skarpt mod demonstranter. Danskerne er rystede - også over den største politiske skandale i nyere tid - Tamilsagen. Den fører til den borgerlige regerings fald, og efter ti år og et brodermord vender Socialdemokratiet tilbage til magten med Poul Nyrup Rasmussen. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Det magiske hus
Det magiske hus I animationsfilmen 'Det magiske hus' bliver en lille kat forladt af sin ejer og søger ly i et stort, mærkeligt hus under et uvejr. Killingen bliver modtaget med åbne arme af husets beboer; den rare tryllekunstner ved navn Laurits, som har fyldt sit hjem med små robotter og alskens tingeltangel. Laurits døber sin nye ven Torden og beslutter sig for at bruge det ejerløse dyr i sine trylleshows. Tryllekunstnerens gamle kanin og mus er dog ikke glade for deres nye værelseskammerat, så de begynder at lægge planer for, hvordan de skal få sendt den lille kat på gaden. Men Torden er ikke sådan at slå ud!

11:20  

The Next Step (23)
The Next Step (23) Danser i gaderne.

11:40  

The Next Step (24)
The Next Step (24) Penge er kun papir.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) Kasper og Sofie i teatret

09:15  

Didrik Drage (12)
Didrik Drage (12) Festfyrværkeri

09:35  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:50  

Kanonkongen Freja (7:8)
Kanonkongen Freja (7:8) Kanonkongen Freja afsnit 7. Frejas lærer Janni har opgivet at få Freja ud af sin kanonkongedragt og har i stedet selv klædt sig ud som kanonkongen. Nu skal klassen nemlig lærer noget om at være modig. Freja er både glad og stolt, men desværre ødelægger far det hele med sit dårlige humør. Freja bliver edderspændt og sammen med Asger beslutter hun sig for at finde sin farfar, så han kan give far et ordentligt los bagi. Men farfar, der bor på plejehjem, er slet ikke så modig som Freja havde håbet. Faktisk sidder han bare helt stille i sin kørestol. Men det kan der gøres noget ved, tænker de to venner. Og pludselig er farfar ikke længere på plejehjem, men på tur med Asger og Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

10:10  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

10:25  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet (13)
Flaskepost fra Stillehavet (13)

10:50  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag får far både vand i støvlerne og tæerne i en rottefælde - og så må Emil over i værkstedet!

11:15  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Jægerne er efter den store elg, men Findus giver den sine spegepølsemadder og hjælper den med at gemme sig. Tegnefilm.

11:30  

Nana (5:6)
Nana (5:6) Er det synd for kartofler, og kan de reddes, når først de er skrællet? Hvorfor græder Nanas far, og hvem tisser i sengen om natten? Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Frk.Lind: Ilse Rande. Frk.Rasmussen: Dorte Højsted. En bonde: Niels Hausgaard. Mfl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 19.11.88

11:55  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Hvor er prikken over "i"? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:10  

Historien om Danmark: Reformation og renæssance
Historien om Danmark: Reformation og renæssance Lars Mikkelsen fortæller om Christian den 4., som var konge i renæssancen. Det er en tid, hvor religion og en ny version af kristendommen gennemstrømmer alt og som kirkens nye overhoved er det kongen, der har ansvaret for, at danskerne er fromme kirkegængere. En opgave Christian den 4. forvalter med strenghed og som betyder, at helt almindelige mennesker kan dømmes for trolddom og brændes på bålet. I programmet undersøger et forskerteam også liget af en mere end 300 år gammel biskop. Sendes med synstolkning på DR1Syn

13:10  

Løvens hule IV (3:9)
Løvens hule IV (3:9) Den kun 19-årige Daniel kommer i Løvens Hule for at præsentere sin webshop med svømmeudstyr. Stig, som tidligere har været i Løvens Hule, vender tilbage i håb om, at løverne denne gang vil investere i hans bakteriefrie toiletbørste. Og skolelæren Ole har opfundet en ny metode til at koldryge madvarer, og han håber, at det kan blive en stor forretning med løvernes hjælp.

13:50  

Løvens hule IV (4:9)
Løvens hule IV (4:9) I dette afsnit af Løvens Hule møder løverne to iværksættere, som har udviklet en app, hvor børn kan få overblik over deres lommepenge. Et andet hold iværksættere forsøger at få løverne til at investere i deres opfindelse, som er røgfri cigaretter. Og to hold iværksættere med lignende forretningsideer kæmper om at vinde retten til at pitche i fuld længde for løverne.

14:35  

Mord i skærgården: I kampens hede (1:3)
Mord i skærgården: I kampens hede (1:3) Det er midsommer. På skærgårdsøen Sandhamn fester de unge på livet løs, men næste morgen bliver fest til tragedie. En ung mand findes død på en klippe, og kriminalinspektør Thomas Andreasson tilkaldes. Samtidig er Thomas' veninde Nora og hendes nye kæreste, Jonas, bekymrede for Jonas' 14-årige datter. Hun er ikke vendt hjem efter festen. Er der hændt hende noget? Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

DR2

12:20  

Lægen der holdt op med at give børn medicin (2:2)
Lægen der holdt op med at give børn medicin (2:2) Børn i Storbritannien indtager tre gange mere både håndkøbs- og receptpligtig medicin end for fyrre år siden. Lægen Chris van Tulliken er chokeret over fænomenet og undersøge her både, hvorfor antallet af børn, der medicinsk behandles for depression er fordoblet fra 2005-15, og hvorfor receptpligtig medicin mod mælkeallergi hos babyer i løbet af ti år er steget med mere end 500 procent!

13:20  

Et hus i Toscana
Et hus i Toscana Forfatteren Frances Mayes lider af skriveblokering efter at være blevet skilt. Under en ferietur til Toscana køber hun impulsivt et charmerende gammelt hus, der trænger til en kærlig hånd. Snart har Frances taget hul på et nyt kapitel af sit liv, og da hun møder en tiltalende antikvitetshandler, har hun måske endda også fundet kærligheden. Frances Mayes: Diane Lane. Marcello: Raoul Bova. Patti: Sandra Oh. Instruktion: Audrey Wells.

DR3

12:00  

Fremtidens musik
Fremtidens musik Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Mange hører musik, hvad enten de kører med bus, er hjemme eller på stranden, men en endnu større digital revolution venter lige om hjørnet, når alle bliver i stand til at komponere deres egen yndlingsmusik.

12:50  

De kloge dyr (1:2)
De kloge dyr (1:2) Elefanter glemmer aldrig. Brevduer er ikke født med at kunne finde vej, delfiner kan være kreative, og i Japan findes en chimpanse med en fotografisk hukommelse for tal. Tanken om, at dyr kan tale, løse opgaver eller holde af, har hidtil været utænkelig, men det er ved at ændre sig. Halvtreds år efter, at primatologen Jane Godell chokerede verden ved at vise, at chimpanser var i stand til at udvikle og bruge redskaber, ved man i dag, at mange dyr fra fugle til fisk bruger redskaber, at de er i stand til ikke alene at lære af deres erfaringer, men at give den i arv til næste generation, at mange dyr er i besiddelse af en fabelagtig hukommelse, og at nogle dyr endog kan lære at bruge deres fantasi og kreative evner.

13:40  

Fremtidens sex
Fremtidens sex Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Sex er ikke længere noget tabu. I dag kan man både se porno, bruge sexlegetøj og have mange partnere uden at nogen løfter et øjenbryn. Vil fremtidens teknologi kunne give os endnu dybere orgasmer. Vil den næste seksuelle revolution være virtuel, så man uden problemer kan have et langdistanceforhold.

14:35  

Fremtidens energi
Fremtidens energi Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Bl.a. på grund af befolkningstilvæksten skal skal energiproduktionen stige med 75 procent fra nu og til 2050. Men hvilken form for energi? Vil det lykkes at neddrosle brugen af fossile brændstoffer og udskifte dem med andre, mindre forurenende energiformer?

DR K

12:55  

Danske drømme (10:10)
Danske drømme (10:10) Øst- og Vestdanmark bindes endeligt sammen af den faste forbindelse over Storebælt efter 100 års diskussion om projektet. Danskerne frygter de fremmede og er bange for at blive slugt af den store verden. Med endnu et tvivlende ja til EU og en pinsepakke i bagagen går Europas mest tilfredse folk med sindsro ind i det næste århundrede. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

13:55  

Der var engang et hus
Der var engang et hus En afsked med de kendte beboere i en opgang på Christianshavn. Sendt første gang i 1977.

DR Ultra

12:05  

The Next Step (25)
The Next Step (25) Danse i måneskin.

12:25  

The Next Step (26)
The Next Step (26) Os to, hvad med os to?

12:45  

The Next Step (27)
The Next Step (27) Flot fodarbejde.

13:10  

The Next Step (28)
The Next Step (28) Stop! Dans!

13:30  

The Next Step (29)
The Next Step (29) Sådan skal det gøres.

13:55  

The Next Step (30)
The Next Step (30) Det handler om at vinde.

14:15  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

14:25  

Junglebanden
Junglebanden

14:35  

Junglebanden
Junglebanden

14:45  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

12:25  

Min mosters historier (5)
Min mosters historier (5) " NY PROVIANT " Skibskokken Pande er løbet tør for Proviant. Theodor vil ind på land, så han kan finde ny proviant ligesom den modige Jens Munk. Theodor, Lola og Pande finder, muslinger, tang og strandkål. Et rent festmåltid når man har en stor appetit som en ægte sømand!

12:35  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

12:45  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

13:25  

Tree Fu Tom (5)
Tree Fu Tom (5)

13:45  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:35  

Ernest & Celestine (17)
Ernest & Celestine (17)

14:45  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19) Frugt

14:50  

F for får V (11)
F for får V (11)

DR1

15:15  

Mord i skærgården: I kampens hede (2:3)
Mord i skærgården: I kampens hede (2:3) En teenagedreng er fundet død efter en midsommerfest. Kriminalinspektør Thomas Andreasson forsøger at få rede på, hvad der skete den skæbnesvangre nat. Samtidig leder Nora og Jonas desperat efter Jonas' 14-årige datter, Vera. Da Vera endelig dukker op, vil hun ikke fortælle, hvor hun har været. Men det er tydeligt, at der er sket noget. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

16:00  

Mord i skærgården: I kampens hede (3:3)
Mord i skærgården: I kampens hede (3:3) Kriminalinspektør Thomas Andreasson får et nyt tip i jagten på teenagedrengen Victors morder. Samtidig kommer Nora tættere ind på livet af Vera. Langt om længe afslører den unge pige, hvad der skete, den nat hun ikke kom hjem. Nora indser, at pigens beretning kan få betydning for drabsefterforskningen, så hun beder hende fortælle Thomas alt. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

16:45  

Hammerslag - Sidstegangskøberen i Esbjerg
Hammerslag - Sidstegangskøberen i Esbjerg I aften skal det handle om sidstegangs-boligen - den bolig vi flytter i, når børnene pludselig er flyttet hjemmefra, og huset er blevet for stort. Hold Øst og Vest starter i Esbjerg, hvor de skal forsøge at gætte prisen på en gammel kro fra 1677, som indtil for ganske nylig stadig langede æggekage over disken. Derefter besøger vi et lille rækkehus med en formidabel udsigt over Vadehavet. Og så slutter vi af i centrum af Esbjerg med en nyopført luksuslejlighed. Vært: Christian Degn

17:30  

Versus
Versus Husduellanterne Hjalte og Tjelle skal holde nerverne i ro og tungen lige i munden, når de i aften blandt andet skal gå på line i 50 meters højde. Du får også svaret på, om det er hurtigst at fælde træet eller klatre op i det, hvis man skal have en frisbee ned fra trætoppen. Glæd dig også til vaskeægte robotkamp i studiet, hvor én fjernstyret kampvogn tager kampen op imod 10 robotstøvsugere. Der er også kobberjagt på genbrugspladsen, vertikal præcisionskamp mellem badminton og basketball - og til sidst finder to mekanikere og fire rugbyspillere svaret på, om man hurtigst får en bil med motorstop hjem ved at skubbe eller reparere den. Gæt med på duellerne via appen eller dr.dk/versus. Så er det måske dig, der vinder en rejse.

DR2

15:10  

Temalørdag: Når vores forældre bliver vores børn
Temalørdag: Når vores forældre bliver vores børn Hvad gør vi, når vores forældre bliver gamle og har brug for hjælp på alle tidspunkter? Det er ikke nemt at jonglere karriere og børn samtidig med, at man har en syg eller svag forælder. Den situation står mange danskere i. Den dårlige samvittighed er ofte en tro følgesvend og 6 ud af 10 voksne med plejekrævende forældre oplever stress. I aftenens temalørdag skal vi møde tre danske familier, som tackler alderdom, sygdom og boformer på vidt forskellige måder. Men fælles for dem alle, så har de taget nogle aktive valg tidligt, for at forberede sig på den dag at positionerne i familien skifter - den dag vores forældre bliver vores børn.

16:10  

Temalørdag: Mig og min bedstefar
Temalørdag: Mig og min bedstefar I 2014 fik den da 79-årige Tom Sivyer konstateret vaskulær demens. Kort efter begyndte barnebarnet, Dominic, at filme Tom gennem to år, der skulle vende op og ned på familiens liv. Mens Tom bliver stadig mere dårlig fungerende, må Dominics bedstemor se i øjnene, at hun efter 50 års samliv kan blive tvunget til at sende Tom på plejehjem. Men har hun overhovedet lyst til at bo sammen med en mand, hun knapt kan genkende?

17:10  

Temalørdag: Torben Chris og ældreinvasionen
Temalørdag: Torben Chris og ældreinvasionen Dansk satire fra 2018 Torben Chris har med bekymring fulgt debatten om det politikerne kalder "ældrebyrden". For tilsyneladende bliver danskerne ældre og ældre, og andelen af pensionister i forhold til andelen af folk i arbejde bliver stadigt højere. Har vi overhovedet råd til at have så mange ældre i fremtiden? Torben har sat sig for at løse problemet med ældrebyrden. Sendt første gang 27.09.2018

17:40  

War Horse
War Horse Hesten Joey købes af den unge englænder Albert, der tæmmer og træner den. Men så bryder 1. verdenskrig ud, og Alberts far sælger hesten til hæren. For Joey bliver det begyndelsen på en dramatisk rejse gennem krigen, hvor den kommer på både britiske, tyske og franske hænder. Albert: Jeremy Irvine. Ted Narracott: Peter Mullan. Rose Narracott: Emily Watson. Instruktion: Steven Spielberg.

DR3

15:25  

Fremtidens bolig
Fremtidens bolig Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? At have sin egen bolig betyder velvære, sikkerhed, lykke, privatliv og frihed. Men hver uge flytter en million mennesker fra land til by, og det betyder, at i 2050 vil to tredjedele af klodens indbyggere bo i byer. Hvilke udfordringer giver det for fremtiden byplanlægning, menneskeligt, socialt og miljømæssigt?

16:15  

Skidronningens nedtur
Skidronningens nedtur Den norske langrendsløber, verdensmesteren Therese Johaug, blev i 2016 dømt for doping og udelukket i 18 måneder. Her følger vi Johaug fra den chokerende besked om, at hun var testet positiv til nu, hvor hun planlægger sit comeback til næste vinter.

17:00  

Skindet Bedrager (2:3)
Skindet Bedrager (2:3) Mens Christian har overstået første operation og gør sig klar til næste store fjernelse af løs hud, ser vi, hvordan han vender op og ned på sit liv, da han står som en 31-årig jomfru og skal lære alt det, han burde have oplevet som teenager. Så det kræver ekstra mod at prøve kærligheden af, at få nye venner, at finde et sted at bo og få et arbejde. Christian står midt i sit livs største rejse - både fysisk og mentalt. Han begyndte som en arbejdsløs junkie på 180 kg., og selv om han i dag består af 105 kg. rene muskler, lider hans selvværd under den blævrende pose af løs hud, han går rundt i.

17:30  

Vrede piger (5:6)
Vrede piger (5:6) Tilliden vokser og Nicole fortæller gruppen om dét hun har gået og gemt på. Da der tales om omsorgssvigt bliver det hele for meget for Sille. Og i en stoleøvelse viser det sig, at flere i gruppen har været udsat for det ultimative svigt. Der sker store følelsesmæssige gennembrud og gruppen står stærkere end nogensinde før. Fire piger på mellem 18 og 23 år har meldt sig til et kursus, hvor de skal lære at styre vreden. De kender ikke hinanden på forhånd, men har alle det til fælles, at de drømmer om et liv, der ikke er styret af deres ukontrollerede vredesudbrud.

DR K

15:35  

Anthonsen III - Den gale mand
Anthonsen III - Den gale mand Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. En trist sag om et ægteskabeligt sidespring udvikler sig pludselig overraskende, da det viser sig, at den mistænkte synes at have kontakt til efterretningsvæsenet. Sendt første gang 1984

16:40  

Borgen II (9:10)
Borgen II (9:10) Lauras tilstand forværres, og Birgitte føler, at hun ikke har støttet hende nok. Da muligheden for at få Laura i intensiv behandling opstår, tager Birgitte og Phillip imod tilbuddet. Det viser sig at blive sværere, end Birgitte havde regnet med, at undgå pressens interesse for sagen. Hun bliver derfor nødt til at træffe en overraskende beslutning. Det er efterhånden svært for Kasper og Katrine at holde deres forhold hemmeligt, og de beslutter at gøre det offentligt. For Katrine giver det komplikationer i forhold til Torben og hendes arbejde på TV1. Medvirkende: Birgitte Nyborg: Sidse Babett Knudsen Katrine Fønsmark: Birgitte Hjort Sørensen Kasper Juul: Pilou Asbæk Philip Christensen: Mikael Birkkjær Endvidere: Freja Riemann, Emil Poulsen Dam, Iben Dorner, Bjarne Henriksen, Signe Egholm Olsen, Søren Spanning, Benedikte Hansen, Anders Juul, Thomas Levin, Søren Malling, Lisbeth Wulff, Henrik Birch, Mille Dinesen Kasper Lange, Stina Ekblad, Stefania Ómarsdóttir, Ole Sørensen. Manuskript: Tobias Lindholm, Jeppe Gjervig Gram og Adam Price. Instruktør: Louise N.D. Friedberg. Fotograf: Magnus Jønck, DFF. Production Design: Søren Gam. Musik: Halfdan E.

17:40  

Borgen II (10:10)
Borgen II (10:10) I takt med at Birgittes privatliv bliver mere og mere offentligt, bølger diskussionen frem og tilbage i medierne, om hvorvidt en kvinde kan være statsminister og samtidig passe sin familie. Denne diskussion provokerer Birgitte, og hun skrider til handling. Kasper og Katrine har planer om at flytte sammen og kigger på lejlighed. Deres forhold lider under, at han overhovedet ikke vil tale om at få børn, og det går Katrine meget på. Medvirkende: Birgitte Nyborg: Sidse Babett Knudsen Katrine Fønsmark: Birgitte Hjort Sørensen Kasper Juul: Pilou Asbæk Philip Christensen: Mikael Birkkjær Endvidere: Freja Riemann, Emil Poulsen Dam, Petrine Agger, Iben Dorner, Jannie Faurschou, Bjarne Henriksen, Morten Kirkskov, Lars Knutzon, Signe Egholm Olsen, Søren Spanning, Ole Thestrup, Anders Juul, Thomas Levin Søren Malling, Peter Mygind, Lisbeth Wulff, Mille Dinesen, Kasper Lange, Stina Ekblad, Anna Elisabeth Goth Engel Joy-Maria Frederiksen, Stefania Ómarsdóttir, Mette Munk Plum, Niels Weyde. Manuskript: Tobias Lindholm, Jeppe Gjervig Gram og Adam Price. Instruktør: Louise N.D. Friedberg. Fotograf: Magnus Jønck, DFF. Production Design: Søren Gam. Musik: Halfdan E.

DR Ultra

15:00  

Gysensten Slot
Gysensten Slot Som om Stephans forældres konstante skævheder ikke var nok, afslører hans mor, at de skal sende ham på kostskole i håb om at forbedre hans karakterer. Men drengene på Gysensten Slot viser sig langt fra være lærerens kæledægger. Stephan bliver optaget i et hemmeligt broderskab. Det er her alt det sjove på kostskolen begynder, da drengene er i krig med pigerne fra den nærliggende Rosenfels kostskole. Mens pigerne tager hævn på "Shiveries", planlægger drengene deres næste prank. Hvad de endnu ikke ved er, at de alle sammen skal være med til fejringen af slottet. En katastrofe ... eller måske ikke?

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Insta Answer med Benjamin Lasnier
Insta Answer med Benjamin Lasnier Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen sangeren og Instagrammeren Benjamin Lasnier for at skaffe os nogle Insta Answers!

17:00  

Klassen - Pigehemmeligheder (275)
Klassen - Pigehemmeligheder (275)

17:10  

Klassen - Den frække tidskapsel (276)
Klassen - Den frække tidskapsel (276)

17:20  

Klassen - Ondt i brysterne (277)
Klassen - Ondt i brysterne (277)

17:30  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

17:50  

Hjalte vs Tjelle - Snørebåndsforhindringen (9)
Hjalte vs Tjelle - Snørebåndsforhindringen (9) I dagens program kilder det i Hjalte og Tjelles næser. De skal nyse på kommando, og så skal de virkelig have det lange ben foran. Det får de dog lidt svært ved! For drengene er blevet udfordret i, hvem af de to, der hurtigst gennemfører en forhindringsbane med deres snørebånd bundet sammen. I dumme kostumer selvfølgelig.

DR Ramasjang

15:00  

Didrik Drage (13)
Didrik Drage (13) Muddermonstret

15:10  

Pyjamasheltene (48)
Pyjamasheltene (48)

15:25  

Rasmus Klump (21)
Rasmus Klump (21)

15:35  

Ridderprinsessen Nella (17)
Ridderprinsessen Nella (17)

16:00  

Dora udforskeren (15)
Dora udforskeren (15)

16:25  

Paw Patrol IV (20)
Paw Patrol IV (20)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (16)
Vidundervovsen Vaffel (16) Vaffels vandboldbassin

17:00  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

17:15  

Pyjamasheltene (33)
Pyjamasheltene (33)

17:30  

Brillebjørn (2)
Brillebjørn (2) Norsk dramaserie. Julian elsker at lege med sin togbane, men han har brug for flere skinner. Men skinnerne er på det skumle loft, og Julian tør ikke hente dem.

17:35  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sport
TV AVISEN med Sport

19:05  

Naturens perfekte partnere
Naturens perfekte partnere Hvad gør man, hvis det klør og ikke kan komme til at klø igen? Eller hvis man har fundet mad, man ikke kan få hul på? Flodhesten allierer sig med små fisk, der spiser de kløende snyltere på dens ryg, og den kloge ravn viser jærven vej til den stivfrosne elg, så den kan brække de stive knogler med sine stærke tænder. Men det måske mest overraskende partnerskab er honninggøgen, der viser masaierne hen til bikuben mod et stykke af byttet!

20:00  

Versus
Versus Hvad har en sparegris, et basketballhold og et propelfly til fælles? Svaret er, at de alle skal i kamp i aften, hvor Jacob Riising endnu en gang byder på seks spændende dueller, som seerne og studiedeltagerne skal prøve at forudsige udfaldet af. Grisen skal undgå at blive væltet af propelflyets lufttryk, og basketballholdet skal spille kørestolsbasket mod tre kørestols-rugbyspillere. I studiet skal der både klatres, bygges og tænkes, når der er duel mellem Tetris og skak og mellem en crossfitter og tre stilladsmontører. Se også hvordan det går, når Hjalte og Tjelle skal koncentrere sig med tårnhøj puls - og når Kent Dideriksens racerdrone bliver beskudt af både pile, paintballkugler og frisbees. Hvis du spiller med via appen eller dr.dk/versus, har du chance for at vinde en rejse.

DR2

20:00  

Equus (sammenklippet version)
Equus (sammenklippet version) Hesten ændrede alt! Fra det øjeblik mennesker satte sig op på disse storslåede dyr, var vores verden formet af hestekræfter. Den canadiske antroplog, Niobe Thompson, guider os på en rejse gennem elleve lande og tre kontinenter med besøg i fjerntliggende overlevende hestekulturer. Han fortæller om hestens evolutionære udvikling fra sine små skovboende forfædre til den moderne hest og lader os møde de første mennesker, der tæmmede den. I dag er der heste overalt, hvor der er mennesker.

DR3

18:00  

Skiskydning: World Cup Salt Lake City, Jagtstart (k), direkt
Skiskydning: World Cup Salt Lake City, Jagtstart (k), direkt Så gælder det de to jagtstarter ved World Cup-afdelingen i Soldier Hollow i USA, tæt på Salt Lake City. I første omgang er det kvinderne, der skal løbe ti kilometer på ski med hele fire skydninger undervejs. Deltagerne sendes ud på løjpen med den tidsforskel, som de havde i mål efter sprinten i forgårs.

18:50  

Mit hemmelige match (6:8)
Mit hemmelige match (6:8) Der er dårlig stemning mellem Rebecca og Sebastian, og konflikten mellem dem tvinger resten af kollektivet til at tage stilling til deres relation. Og særligt Marc har det svært med at stå mellem sine to venner. Imens er Oliver og Sofies flirten blevet tydelig for Masja, der ikke har lyst til at være tredje hjul i den konstellation.

19:20  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

20:00  

Up in the Air
Up in the Air Det er Ryan Binghams job at gøre andre arbejdsløse. Han flyver fra by til by for at fyre folk, når firmaer skal skære ned. Ryan er på farten 322 dage om året. Han rejser let - også i overført betydning. Ryan ønsker ikke at binde sig på nogen måde. Han elsker sin overfladiske tilværelse, men mødet med to ganske forskellige kvinder truer med at vende op og ned på alting. Ryan: George Clooney. Alex: Vera Farmiga. Natalie: Anna Kendrick. Instruktion: Jason Reitman.

DR K

18:40  

Huset på Christianshavn (33)
Huset på Christianshavn (33) Dansk familieserie. "Operation Mallorca". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Birthe Neumann. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 10. marts 1973

19:15  

Huset på Christianshavn (34)
Huset på Christianshavn (34) "Men Emma hun spår" Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Lisselotte Børsen, Yvonne Grader, Kristine Nørrekjær og Pia Grønning. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 17. marts 1973. .

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Se, vi går op til Jerusalem".

19:55  

Dagens sang: Troldedanse
Dagens sang: Troldedanse - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Fanget bag fjendens linjer
Fanget bag fjendens linjer Oberstløjtnant Hambleton har hidtil kun oplevet krigen bag et skrivebord, da han bliver skudt ned over Vietnams jungle. Bag fjendens linjer er han alene med en revolver og en radio, som skaber kontakt til piloten Bird-Dog, men fjenden kan lytte med, og Hambleton må udtænke en kode, som kun han og Bird-Dog forstår. I mødet med en vietnameser tvinges han til at se på krigen med friske øjne. Hambleton: Gene Hackman. Bird-Dog: Danny Glover. Walker: Jerry Reed. Instruktion: Peter Markle.

DR Ultra

18:00  

KreaKampen - smykker
KreaKampen - smykker Nu skal der kæmpes i at være bedst til at lave smykker i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

18:30  

Drømmen om MGP (6:7)
Drømmen om MGP (6:7) MGP-finalisterne er taget på endnu en bootcamp, og nu er de blevet endnu flere! De har nemlig fået både dansere og ekstra bandmedlemmer. Det kræver stort mod at optræde foran det kæmpestore MGP-publikum, og det gør dagens udfordring også. I 35 meters højde skal børnene forsøge at vinde en overdådig luksusversion af et green room, til det store show i Boxen.

18:45  

Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor
Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor Sigmund gæster cyklen i dette afsnit og det kan kun blive sjovt! Sigmund er en vild sanger, performer, youtuber og danser. Men men men, kan han lære Jannik at danse? Argh den bliver nok svær. Hvordan smager tørret gammel fisk fra færøerne? Ikke specielt godt, hvis man spørger Jannik og Sigmund. Tag med os på cykeltur! Sangene: Side to Side (Ariana Grande), Just Dance (Lady Gaga), Feeling Good (Nina Simone).

19:00  

Sofie Linde Show II (15) - Kurt Thybo
Sofie Linde Show II (15) - Kurt Thybo I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af en af Danmarks helt store legender, boksekommentatoren Kurt Thybo. Sofies ultimativt ældste og meget livserfarne gæst deler ud af alle sine scoretricks og forsøger at lære Sofie kommenteringens kunst i en aldrig før set Mopse-kamp. Og ikke mindst så har stjernereporteren Bubber og hans assistent Jacob været til en lidt anderledes udklædningsfest. Så sæt dig til rette i sofaen og nyd din fredag aften i selskab med Sofie Linde Show.

19:30  

Riisings flotte talkshow II (8)
Riisings flotte talkshow II (8) Jacob har denne gang inviteret tre flotte gæster, nemlig tv-værten Sigurd Kongshøj og Danish Dynamite-drengene Magnus og Martin. Ud over at være nogle flotte og sjove fyre er de tre gæster også rigtig gode venner. De fortæller om, hvor pinligt Magnus kan finde på at opføre sig, når de er ude sammen, dyster om hvem der kan lave den bedste spaghetti bolognese og får omsider afgjort Martin og Sigurds gamle væddemål om, hvem der er den hurtigste, når Jacob udfordrer dem på agility-banen. Endelig afslører Jacob, hvordan optagelserne af de sovende værter på Ramasjang i virkeligheden bliver lavet.

20:00  

Olsen Banden på dybt vand
Olsen Banden på dybt vand Danmarks undergrund er næsten tømt for olie. Landets største virksomhed, Hæderkrone A/S har investeret alle sine penge i fremstillingen af en olieoptimeringsmaskine. Egon, Benny og Kjeld øjner muligheden for deres største kup nogensinde, men ølgær, et par krokodiller, en undervandsbåd, to tossede tvillingebrødre og en helt ustyrlig olieboreplatform bringer Olsenbanden på meget dybt vand. Stemmer: Martin Buch, Nicolaj Kopernikus, Kurt Ravn, Annette Heick m.fl. Manuskript: Tine Krull Petersen. Instruktion: Jørgen Lerdam. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. A Film og DR.

DR Ramasjang

18:00  

Albi (1)
Albi (1)

18:05  

F for får V (16)
F for får V (16)

18:15  

Lille Roy (32)
Lille Roy (32) Tiara

18:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Hugo er et lille bedårende jungledyr, der bliver kidnappet af den fæle Izabella. Hun vil bruge ham i sin næste storfilm - det lykkes dog Hugo at komme fri og så starter eventyret.. Hugo kommer på en bananbåd og møder DelleKaj. Det fører ham til København hvor han møder Rita.

19:40  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse
Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse Sørøverkaptajnen Jack Sparrow er lidt af en særling, men den aparte pirat er også en dygtig sømand. Så da guvernørens datter bortføres af den listige kaptajn Barbossa, overtaler hendes bejler Will Jack til at hjælpe med at redde hende. Jack har dog sine helt egne grunde til at sætte efter Barbossa og hans besætning - de har nemlig stjålet hans elskede skib, The Black Pearl. Jack Sparrow: Johnny Depp. Barbossa: Geoffrey Rush. Will Turner: Orlando Bloom. Elizabeth: Keira Knightley. Instruktion: Gore Verbinski.

23:10  

Lewis: Måneskinnet kysser bølgen
Lewis: Måneskinnet kysser bølgen En litteraturprofessor rapporterer, at nogen lusker rundt i hans have, men det eneste, han har af værdi i sit hus, synes at være sjældne bøger. Senere findes en vicevært i dyb spillegæld skudt i kældermagasinerne i Oxfords berømte Bodleian-bibliotek. Snart bliver der begået endnu et mord. Den romantiske digter Shelley og en ung maler med fotografisk hukommelse viser sig være nøglen til mordgådernes løsning. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Dan Reed.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Ranes Museum II (3:6)
Ranes Museum II (3:6) Dagen efter massefyringer på Nationalmuseet står huset på den anden ende. Det er kulturnat og publikum vælter ind. Museets direktør, Rane Willerslev, har inviteret sine venner fra eventyrenes klub til at udstille og det går ikke stille af. Hos LEGO i Billund, forsøger Rane at overtale den store koncern til at støtte sit museum. Der bliver leget og tænkt store tanker. Også på Frilandsmuseet tænker man stort. Et nyt koncept skal lanceres. Hvis vejret driller er det en katastrofe. På museet får Rane besøg af to kvindelige fans. Ditte på 67 skriver opmuntringsdigte til den travle direktør. Nu har hun taget sin mor på 92 med til et uforglemmeligt møde med deres store idol.

23:30  

Debatten
Debatten

DR3

21:45  

Mig Mig Mig - med Pastor Joachim Fjelstrup
Mig Mig Mig - med Pastor Joachim Fjelstrup Joachim Fjelstrup lipsyncer sig igennem episke scener fra reality- og talentprogrammer. Denne gang genindspiller han sin egen version af en reality-klassiker, nemlig kåringen af Mr. Paradise fra Paradise Hotel.

22:00  

Skiskydning: World Cup Salt Lake City, Jagtstart (m), direkt
Skiskydning: World Cup Salt Lake City, Jagtstart (m), direkt Jagtstarten er en af skiskydningens mest underholdende discipliner. Det er et rent forfølgelsesløb fra starten, idet de 60 deltagere sendes afsted med den tidsforskel, de havde i mål efter gårsdagens sprint. Der skal løbes 12,5 kilometer med fire skydninger undervejs. For hvert misset forsøg skal der løbes en strafrunde å 150 meter.

22:55  

Paycheck
Paycheck Michael Jennings er en dygtig ingeniør med en lukrativ karriere som industrispion. Et tophemmeligt job skal afsluttes med en milliardgage på betingelse af, at Michael får slettet sin hukommelse om de sidste år. Men da han vågner er milliarden væk. I stedet har han en konvolut med en samling småting, der måske kan hjælpe ham til at forstå, hvem han er, og hvorfor han pludseligt er jaget vildt for både sin tidligere chef og en FBI-agent med en anklage for forræderi og mord hængende over hovedet. Michael: Ben Affleck. Rachel: Uma Thurman. Rethrick: Aaron Eckhart. Shorty: Paul Giamatti. Instruktion: John Woo.

DR K

21:40  

Remember
Remember Holocaust-overleveren Zev forlader sit plejehjem og begiver sig af sted for at finde den nazivagt, der myrdede hans familie under 2. verdenskrig. Der venter den gamle mand lidt af en rejse. Zev ved, hvad morderen hedder, men spredt ud over USA og Canada findes der fire personer med samme navn. At Zev lider af fremskreden demens gør ikke missionen lettere. Zev: Christopher Plummer. Max: Martin Landau. Rudy Kurlander nr. 1: Bruno Ganz. Instruktion: Atom Egoyan.

23:10  

Alletiders kvinder
Alletiders kvinder Den fraskilte, viljestærke Dorothea bor i Californien sammen med sin teenagesøn Jamie. Året er 1979, og Dorothea føler, at hun har brug for hjælp til at gøre Jamie klar til at møde verden i en tid præget af kulturforandringer og oprør. Den hjælp kommer i form af to unge kvinder, nemlig den frisindede kunstner Abbie og den vilde nabopige Julie. Dorothea: Annette Bening. Julie: Elle Fanning. Abbie: Greta Gerwig. Instruktion: Mike Mills.

DR Ultra

21:15  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:40  

Hercule Poirot: Viseren peger på mord
Hercule Poirot: Viseren peger på mord Hercule Poirot tager en tur til kystbyen Dover for at hjælpe løjtnant Colin Race med at opklare knivdrabet på en midaldrende mand. Sporene synes at pege på den unge Sheila Webb, men er hun virkelig skyldig? Og har sagen mon forbindelse til den nylige afsløring af en tysk muldvarp i den britiske flåde? Poirot: David Suchet. Colin Race: Tom Burke. Sheila Webb: Jaime Winstone. Instruktion: Charles Palmer.

02:10  

Miss Marple: Døden kommer med posten
Miss Marple: Døden kommer med posten Lymstock er en landsby, hvor sladderen hersker. Nogen sender modbydelige anonyme smædebreve til byens borgere. Det medfører op til flere selvmord, men Miss Marple er ikke helt overbevist om dødsårsagerne. Hun starter sin egen efterforskning og får hjælp af den unge Jerry Burton, der er på rekreation i Lymstock og viser sig at have flair for detektivarbejde. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jerry Burton: James D'Arcy. Joanne Burton: Emilia Fox. Richard Symmington: Harry Enfield. Instruktion: Kevin Elyot.

03:45  

Bonderøven 2010 (6)
Bonderøven 2010 (6) Bonderøvens nyeste og kæreste værktøj, radrenseren, får endelig lov til at vise, hvad den kan. Først skal den dog males og have nye greb. Og så besøger Frank, sammen med Claude, æblehegnet for at pode træerne om. På marken kommer såmaskinen for alvor på arbejde, for nu skal roerne i jorden. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 18.04.10

DR2

01:00  

Komplottet i Kreml
Komplottet i Kreml Historikeren Fluke Kelso er i Moskva til en konference om de nyåbnede sovjetiske arkiver, da han kontaktes af en tidligere officer fra Stalins sikkerhedstjeneste. Den gamle mand hævder, at han ved, hvor diktatorens efterladte papirer er gemt. Da Kelso går historien efter i sømmene, udvikler det sig til en dødsensfarlig jagt, der fører ham til Arkhangelsk i det nordlige Rusland, hvor Stalins største hemmelighed er skjult. Fluke Kelso: Daniel Craig. Zinaida: Yekaterina Rednikova. O'Brian: Gabriel Macht. Instruktion: Jon Jones.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

Eden
Eden Da et amerikansk fodboldholds fly styrter ned ud for en øde Stillehavsø, kæmper de overlevende med meget få ressourcer, næsten ingen mad og ingen redning i syne. Holdånden fordamper lige så hurtigt, som forsyningerne svinder ind. Elena: Jessica Lowndes. Arnie: Diego Boneta. Dafoe: James Remar. Instruktion: Shyam Madiraju.

02:25  

God sex - nu også for piger (5:6)
God sex - nu også for piger (5:6) Svensk reportageserie fra 2017 (Org. titel: Riktigt bra sex - nu också för tjejer) Anna, Isabelle og Amanda ses og taler om deres fælles interesse: Sex. Og de taler om alt - er det virkelig nice at kneppe til musik, hvordan får man lettest sprøjteorgasme, hvilken stilling er den bedste? I dag taler pigerne om sexstillinger, onani, elevatorsex og sexfantasier hos gynækologen. Anne husker hvordan hun havde sex præcis som på film.

02:40  

Gennemsnitlig Sex - Fissen (2:10)
Gennemsnitlig Sex - Fissen (2:10) Er du en af de 86% kvinder, der har nærstuderet sit kønsorgan i et spejl, eller er du måske en af de 58% mænd, der synes, at fissen er smuk? Gennemsnitlig Sex afslører hver uge resultaterne fra en landsdækkende sexundersøgelse og dykker helt ned i folks senge for at finde ud af, hvad de egentlig tænker og føler om sex. Aftenens emne er 'fissen'. Vi skal blandt andet stifte nærmere bekendtskab med plastikfissen 'Waterwoman', der mest bliver solgt i automater langs den tyske autobahn. Og David, som er homoseksuel, skal opleve en fisse for første gang i 8 år. Har du selv gennemsnitlig sex? Se med og få svaret.

03:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:00  

Staying Vertical
Staying Vertical Filmmageren Léo er på udkig efter ulve, da han forføres af fårehyrden Marie. Ni måneder senere føder hun deres barn, men snart vælger hun at forlade både barnet og barnets far. Nu er Léo alene med et spædbarn. Det er ikke let, men inderst inde er han vild med det. Og mens Léo kæmper for at finde inspiration til en film og møder en række usædvanlige mennesker, er han parat til at gøre hvad som helst for at klare sig. Léo: Damien Bonnard. Marie: India Hair. Jean-Louis: Raphaël Thiéry. Instruktion: Alain Guiraudie.

02:35  

Saint Laurent
Saint Laurent I årene 1967 til 1976 befinder den berømte modedesigner Yves Saint Laurent sig på toppen af sin karriere. Men i modehovedstaden Paris udgør narkotika, sex og skønhed en farlig cocktail, der skaber dybe ar hos dem, der overlever de vilde 70'ere. Yves Saint Laurent: Gaspard Ulliel. Pierre Bergé: Jérémie Renier. Jacques de Bascher: Louis Garrel. Instruktion: Bertrand Bonello.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SKOERPING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0216001829