Skørping
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 16. august 2017

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 16. august 2017

DR1

00:25  

Mistænkt (2:2)
Mistænkt (2:2) Presset på kriminalinspektør Jane Tennison vokser. Som kvinde i en mandsdomineret branche må hun kæmpe en hård kamp for at vinde sine kollegers respekt, men der er stadig ikke skyggen af bevis mod den mordmistænkte George Marlow. Også på hjemmefronten har Jane problemer, for hendes kæreste Peter er begyndt at føle sig temmelig forsømt. Jane Tennison: Helen Mirren. Otley: Tom Bell. Kernan: John Benfield. Instruktion: Christopher Menaul.

02:05  

Kampen for tilværelsen (6:8)
Kampen for tilværelsen (6:8) Norsk dramaserie. (6:16). Tomasz fryser næsten ihjel, men bliver reddet af den synske Anneli, som har sagt, at de kommer til at blive kærester. Vidkun går til lægen Karianne for at blive undersøgt. Han har et kløende utslæt. På jobbet kommer han til at bore en forkert tand, hvorefter han selv besvimer og må hentes af en ambulance. Line og børnene tager til hospitalet og får at vide, at det ikke er sikkert at Vidkun klarer den. Medvirkende: Bartek Kaminski, Ola G. Furuseth, Trine Wiggen, Kjersti Botn Sandal og Nils Jørgen Kaalstad m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:50  

Spooks (42)
Spooks (42) Den britiske regering vil hjælpe Saudi-Arabien med at udvikle atomkraft mod at få lovning på olie de næste 20 år. Men briterne frygter, at en af de saudi-arabiske prinser har forbindelser til al-Qaeda, så Ros Myers går undercover for at gå prinserne efter i sømmene. Samtidig indleder Adam Carter og Zaf Younis en intens jagt på en terrorgruppe, der planlægger et angreb et sted i London.

03:40  

Hammerslag 2008 (7)
Hammerslag 2008 (7) Selvom sommerhusmarkedet i Danmark er gået mere eller mindre i stå, kan det stadig lade sig gøre at sælge de mest attraktive huse. Første udfordring i aftenens Hammerslag er et fantastisk stråtækt sommerhus ved Nr. Fjand med skøn udsigt til Limfjorden . Næste hus ligger i Bording mellem Ikast og Silkeborg, og det har det hele. Her får man et totalmoderniseret stuehus, stald med gulvvarme, hestebokse, ridebane og gamle frugttræer. Det koster da kassen... eller hvad? Vi slutter aftenen med mere end 500 kvadratmeter bolig lige ved Silkeborgs smukke golfbane. Der er sauna, pool og så meget plads, at det kræver opfindsomhed at få brugt alle værelserne. Og så er det billigt, meget billigt! Sendt første gang 09.09.08

04:10  

Kender du typen? 2012 (5)
Kender du typen? 2012 (5) Kender Du Typen? besøger i aften en person, der bruger sine planter som advarselslampe; hænger de med hovedet, er det på tide at skrue ned for stressniveauet i dagligdagen. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at gætte, hvem der hellere vil have skumbananer end dyr rødvin. Vært: Mads Steffensen. Sendt første gang 11.04.12

04:40  

Timm og gryderne (3:6)
Timm og gryderne (3:6) Kokken Timm Vladimir er som de fleste danskere vild med mad fra alle verdenshjørner. I Timms madprogram bliver han inviteret indenfor hos mødre, døtre, familier, der vil lære ham at lave de bedste retter fra deres hjemland. I aftenens program skal Timm lære at lave rigtig vietnamesisk mad. Og der kommer for alvor sved på panden da Timm skal gengælde gæstfriheden og have den store vietnamesiske familie og venner til middag i sit køkken.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Vagn i Indien (3:7)
Vagn i Indien (3:7) En rejse gennem det mystiske og mytiske land med 1 milliard indbyggere. I Kerala - landet af kokospalmer - kommer Vagn om bord på en gammel risbåd og får en eventyrlig sejlads på vandvejene inde i landet. I Nilgiri indlogerer han sig i en hytte i et naturreservat - men er der dyr at kikke på? Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 22.01.04

05:45  

Søren Ryge - Min sommerferie
Søren Ryge - Min sommerferie Her i den mørke tid må det være passende at sende et program om noget af det lyseste: barndommens sommerferier. Søren Ryge P. har haft en hel stribe - altid samme sted - og genoplever dem. Det er badeture, fisketure, stejle bakker, en rigtig bedstemor, løbske heste og meget mere. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen. Sendt første gang 13.12.05

06:15  

Havestafetten (6:12)
Havestafetten (6:12) Når Naser Khader er hjemme fra sit job i USA opholder han sig ofte i sit sommerhus. Så denne gang har Naser Havestafetten, og retten til at få hjælp til et lille projekt som han sammen med Suzanne Bjerrehuus kan få realiseret. De to får både talt om Nasers mange stiklinger fra Mellemøsten og selvfølgelig om det at være en offentlig person med holdninger. Nasers haveprojekt er at få samlet et brændeskjul, men da ingen af dem har den store samle-møbler-eksamen, bliver det en større udfordring. Efter en hyggelig havedag tager Suzanne Bjerrehuus af sted med Havestafetten og retten til et få hjælp i sin have.

06:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide.

07:50  

Generation XL (1:7)
Generation XL (1:7) I en ny reportageserie følger vi i et år fem børn og deres familier i kampen mod kiloene og mod et sundere liv. I programmet møder vi børnene Valdemar, Lukas og Kristine, som alle tre er overvægtige, og drømmer om at få et slankere og bedre liv uden mobning og følelsen af at være anderledes. Derfor søger de og deres forældre hjælp hos en af landets dygtigste eksperter i overvægt blandt børn, Jens-Christian Holm, fra Holbæk Sygehus. Børnelægens kur er unik, men hans metoder er også meget kontante. Så livet tager en drejning for de tre børn. Og ikke mindst for deres forældre!

08:35  

Kampen for tilværelsen (3:8)
Kampen for tilværelsen (3:8) Norsk dramaserie. (3:16). Tomasz får en ny jobmulighed og skal montere et køkken, men mangler en tommestok. I Ullevål Hageby får familien Rotevatn besked om at sønnen Sveinung mobbes på skolen. For at hjælpe Sveinung anskaffer de sig en familiehund. Medvirkende: Bartek Kaminski, Janusz Chabior, Tone Mostraum, Ola G. Furuseth og Christian Skolmen m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

DR2

00:05  

Min mor og far er i fængsel
Min mor og far er i fængsel Antallet af børn med en mor eller en far i fængsel er alarmerende højt. Hver uge kommer næsten 10.000 britiske børn på besøg i et fængsel. Mens forældrene sidder inde, bliver børnene uden for ofte mobbet og udstødt og efterladt med en følelse af isolation og ensomhed. Hvis der ikke bliver taget hånd om disse børn, er der stor risiko for, at de bliver mentalt sårbare og/eller går i forældrenes fodspor.

01:05  

USA's vilde vesten: I krig på to fronter (2:8)
USA's vilde vesten: I krig på to fronter (2:8) Den nyvalgte amerikanske præsident Ulysses S. Grant har nok at se til i sidste halvdel af 1800-tallet. Oberst løjtnant George Armstrong Custer står i spidsen for militærets kampe mod de indfødte Sioux-indianere. Samtidig plyndrer bandelederen Jesse James toge, der kører på den netop opførte transkontinentale jernbane. Skuespilleren og produceren Robert Redford genskaber nogle af de afgørende kampe i "Det Vilde Vesten" gennem rekonstruktioner og interviews.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:35  

USA's vilde vesten: I krig på to fronter (2:8)
USA's vilde vesten: I krig på to fronter (2:8) Den nyvalgte amerikanske præsident Ulysses S. Grant har nok at se til i sidste halvdel af 1800-tallet. Oberst løjtnant George Armstrong Custer står i spidsen for militærets kampe mod de indfødte Sioux-indianere. Samtidig plyndrer bandelederen Jesse James toge, der kører på den netop opførte transkontinentale jernbane. Skuespilleren og produceren Robert Redford genskaber nogle af de afgørende kampe i "Det Vilde Vesten" gennem rekonstruktioner og interviews.

DR3

00:25  

Verdens hårdeste job (6:6)
Verdens hårdeste job (6:6) Tre unge briter, som har desperat brug for penge, har sagt ja til at arbejde med skovdrift i den canadiske vildmark. Arbejdet er benhårdt - faktisk forventes de unge at kunne plante et træ hvert fjerde sekund! Og så skal de også lige håndtere de ekstreme omgivelser med insekter, bjørne og store temperaturudsving. Klarer de unge briter strabadserne?

01:30  

De smukke drenge (3:6)
De smukke drenge (3:6) Jon har haft succes som international model i over tre år, men nu synes hans bureau, at han skal gå efter jobs med en mere voksen og sexet profil. Oskar bliver presset rundt til castings i London af sine agenter, men det er svært at være på egen hånd i storbyen. Martin lever det fede modelliv på første klasse, men begynder alligevel at blive træt af den overfladiske modebranche. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

02:00  

De smukke drenge (4:6)
De smukke drenge (4:6) Den venstreorienterede, introverte Bastian er nervøs over, om han falder helt igennem i modemekkaet Milano. Otto plejer at få jobs for de store modehuse uden at røre en finger, så modellivet er mindre sjovt, når man skal nå 10 castings på en dag i storbyen Paris. Martin har været "exclusive" for Burberry, men nu skal han til castings sammen med alle de andre modeldrenge i Paris, og det er alt andet end glamourøst. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:10  

Natbio: Mandariner
Natbio: Mandariner Året er 1992, og borgerkrigen raser i den georgiske provins Abkhasien. I en nærliggende landsby er Ivo og Margus, der endnu ikke har fået høstet sine mandariner, de eneste, der ikke er flygtet. Da der opstår et blodigt opgør i landsbyen, bliver to sårede krigere efterladt. Ivo beslutter sig for at lade dem bo i sit hus, selvom de tilhører hver sin side af krigen. Ivo: Lembit Ulfsak Margus: Elmo Nüganen Ahmed: Giorgi Nakashidze Instruktion: Zaza Urushadze

01:35  

Uopklarede mord (2:6)
Uopklarede mord (2:6) Ulla Höglund, mor til tre børn, blev i sommeren 1970 fundet brutalt myrdet og groft seksuelt misbrugt. Mistanken blev rettet mod hendes mand, men efter en skandaløs retssag blev han frikendt. I dag graver Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, sagens akter frem. Han læser de gamle forhør og ser kritisk på hele efterforskningsmaterialet, han besøger gerningsstedet og rekonstruerer forbrydelsen for metodisk at prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Det bliver en rejse i tid og rum - i virkelighedens verden. Nordvision fra Sverige.

02:05  

Uopklarede mord (3:6)
Uopklarede mord (3:6) Seks uopklarede mord, seks ukendte gerningsmænd Linda Chen forsvandt sporløst i august 2009, en uge før sit bryllup. Hendes samlever bad i massemedierne om tips til opklaringen, og halvanden måned senere blev Linda - af ham selv - fundet myrdet i et øde skovområde. Umiddelbart så det ud til, at sagen var opklaret, men så enkelt var det ikke. Efter en lang retssag med en del absurde indslag blev samleveren frikendt for mistanken om, at han havde myrdet Linda. Nu vil Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, se på sagens akter. Han vil læse og se kritisk på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Det bliver en rejse i tid og rum - i virkelighedens verden. Nordvision fra Sverige.

02:35  

Danske mord: Englemagersken
Danske mord: Englemagersken Dagmar Overby står som den værste danske massemorder nogensinde. I 1921 bliver hun dømt for at have slået 8 spædbørn ihjel, men der var tale om mange, mange flere - formentlig op imod 25. Hun kvalte børnene og ligene brændte hun i sin kakkelovn. Hvad var det, der drev hende, og hvordan kunne disse grusomme handlinger gå ubemærket hen i fire år uden myndighederne opdagede det.

03:15  

Danske drømme (1:10)
Danske drømme (1:10) Tømmermænd 1972-1973 En TV-historie om det moderne Danmark fortalt af Leif Davidsen. Danskerne får en ny monark og træder ind i EF. De beruser sig i velfærd, men året 1973 slutter med oliekrise og tømmermænd. Danskerne har fået nok af de langhåredes revolution og sætter punktum for 60'ernes eksperimenter med et jordskredsvalg i december 1973, der fordobler antallet af partier i Folketinget og reducerer de gamle partier med 60 mandater. Danskerne lærer at spare på energien og skrue ned for blusset. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

04:15  

Danske drømme (2:10)
Danske drømme (2:10) 1974-1976. En TV-historie om det moderne Danmark. Kvinderne gør oprør, danner basisgrupper, tager på Femølejr og forvirrer manden, mens bilerne står stille om søndagen. Poul Hartling forsøger med sine smalle Venstreregering at styre Danmark gennem den internationale krise, men må overlade magten igen til Anker Jørgensen. Danskerne flytter i kollektiv og Leif Panduro fanger tidsånden med sine TV-spil. Der er røde faner og strejker i en tid der er præget af splittelse og forvirring. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

05:15  

Dagens Sang: Hvor sødt i sommeraftenstunden
Dagens Sang: Hvor sødt i sommeraftenstunden - sunget af et af DR's kor.

05:20  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:40  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 14.08.00

06:10  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 21.08.00

06:40  

Taxa (54:56)
Taxa (54:56) Da Andreas redder en ung fyr fra at få alvorlige bank af tre andre, befinder han sig pludselig midt i en forfærdelig og uoverskuelig konflikt. Mens Nina har planer, som hun ikke har tænkt sig at indvie Mike i, har Lotte rigeligt at se til på Café Kronen samt med Fies overraskelser. Så lykkes det igen for René at få fat i Anna, som dog ikke har tænkt sig at forlade sin mand. Og Verner ser i øjnene, at løbet er kørt for Krone-Taxa og begynder at forberede lukningen af centralen. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Lars Knutzon, Hassan Abdelghani, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Christoffer Bro, Thomas Bo Larsen, Laura Christensen, Carsten Colberg Møller, Spasojevic Goran, David Nikolic, Mads Nørby, Mira Wanting og Louise Camilla Iversen. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (55:56)
Taxa (55:56) Den altafgørende generalforsamling på Krone-Taxa skal fastslå, om centralen vil overleve eller skal overtages af City-Bilen. Peter har dårlig samvittighed og prøver at hjælpe på falderebet - men vil det lykkes ham at skaffe bevis på Hermans ulovligheder? Mike får Skt. Hans-aften en kunde med et ganske specielt forhold til ild, og Nina ændrer sine planer, mens René ikke kan undvære Anna og tager til en fest, han ikke er indbudt til. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Torben Jensen, Ann Eleonora Jørgensen, Peter Belli, Jens Jørn Spottag, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Birgitte Simonsen, Laura Christensen, Poul Nesgaard, Christoffer Bro, Ole Fick, Lars Knutzon, Robert Hansen, Mikkel Arndt, Laura Back, Beate Bille og Carsten Colberg Møller. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Birger Larsen. Foto: Morten Søborg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens Sang: Come In And Stay For A While
Dagens Sang: Come In And Stay For A While - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om diplomatisk rabalder i Sydkorea, med Helge Kjærulff-Schmidt, der holder tale til bruden, om den gang Københavns over- borgmester stort set havde byens længste skæg - og om fremtidsmøbler fra en længst svunden fortid. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Kapløbet om flodheste-disken

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

The Next Step III (3)
The Next Step III (3) Hemmeligheder

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:05  

Klassen - Signes nye veninde (108)
Klassen - Signes nye veninde (108) Squad'et vil ikke have Signe med i deres gruppe, så Signe og Aminah bliver tvunget til at arbejde sammen.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (51)
Freaktown (51) Tåsnask-balladen

07:50  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot For sent til bussen.

08:15  

Dyrs våben: Isbjørn
Dyrs våben: Isbjørn I dag skal vi se på ishavets kæmpe - isbjørnen. Isbjørnens våben er tænder og er ekstremt godt tilpasset livet som kødæder.

08:20  

Kloden koger (3:4)
Kloden koger (3:4) Når kloden varmes op, går der nogle steder helt fisk i vejret. Sebastian møder pattedyr i vand og fisk på land og leder efter en oversvømmelse, der er blevet væk.

08:35  

Dansk hulebyg (3:10)
Dansk hulebyg (3:10) Hjalte er 13 år og bor på den lille ø Orø ved Holbæk. Han er god til at bygge i træ og drømmer om en hule i flere etager med blandt andet en sauna. Hulemester Barlebo fra DANSK HULEBYG kigger forbi og sammen bygger de en vild hule med saunaovn, badeanlæg og førstesal. Kom og vær med.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Vent på mig!

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Mossi flytter hjemmefra

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Bennie skal med sin søster Bonnie hjælpe med at samle mad, men Bennie vil hellere samle flotte sten.

05:35  

Rosa fra Rouladegade (8)
Rosa fra Rouladegade (8) Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

06:05  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Detektiven Ella

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En smule for lille

06:30  

Mumitroldene (10)
Mumitroldene (10) Kongerubinen

06:42  

Kiwi & Strit (8)
Kiwi & Strit (8) Kiwi har et lille kæledyr, som han fodrer og kæler med. Strit vil også have et kæledyr, så da han finder et stort et, bliver han glad. Strits kæledyr sluger Kiwis kæledyr, og for at få kæledyret ud, må Strit også lade sig sluge....

06:45  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

06:55  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8)

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5) Den falske Robin

07:20  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

07:35  

F for Får (5)
F for Får (5) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris (15)
Gurli Gris (15) Kaptajn Far Hund

07:50  

Gurli Gris (16)
Gurli Gris (16) Bedste Kanins Dinosaurpark

07:55  

Verdens bedste storesøster (3)
Verdens bedste storesøster (3) Miriam får lov til selv at gå til skole i dag - men det var ikke meningen, at hun skulle være alene hjemme bagefter.

08:05  

Morten Skildpadde (8)
Morten Skildpadde (8) Morten og kænguru-poterne

08:30  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

08:45  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

08:55  

Minisekterne (8)
Minisekterne (8) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:20  

Downton Abbey VI (8:8)
Downton Abbey VI (8:8) Bertie Pelham har friet til Edith. Men tør hun afsløre, at det er hende, der er mor til Marigold? Mrs. Patmores bed and breakfast rammes af en sexskandale. Hvordan kan den nybagte gæstgiver genvinde sit gode ry? Molesley påbegynder sin nye karriere. Men er den rare herskabstjener egnet til at være lærer? Mary og Edith ryger i totterne på hinanden. Kan de to søstre begrave stridsøksen igen?

10:30  

Antikkrejlerne (10)
Antikkrejlerne (10) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (11)
Antikkrejlerne med kendisser (11) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:20  

Hemmelige amerikanske missioner (7:8)
Hemmelige amerikanske missioner (7:8) Her dykker vi ned i en serie af hemmelige amerikanske FBI- og CIA-missioner, som netop er blevet offentliggjort. Gennem lydoptagelser, videoklip og rekonstruktioner fortæller amerikanske efterforskere her om CIA's Hexagon-satellit, som blev brugt til at spionere mod Sovjetunionen under Den Kolde Krig.

10:00  

Velkommen hertil - føl dig hjemme (1:3)
Velkommen hertil - føl dig hjemme (1:3) En lille gruppe frivillige i Sverige bestemmer sig for at starte "Hej fremmede!", en organisation der aktivt vil tage del i integrationsarbejdet med de flygtninge, der i busser i en jævn strøm ankommer til Gryden, en tidligere militærforlægning i det nordlige Sverige. Emma Arnesson og de øvrige ildsjæle byder flygtningene velkommen, og de håber, at de med omsorg, meningsfulde aktiviteter og gode oplevelser kan være med til at skabe en ny hverdag for de mange mennesker, der er flygtet fra krig og uro, mennesker der ofte har mistet familiemedlemmer, mennesker der bogstaveligt talt har måttet forlade alt i deres hjemland for at søge til et sted, hvor de kan leve i fred. I denne dokumentarserie kommer vi helt tæt på nogle af de mange flygtninge. De fortæller deres meget personlige historie, de fortæller om den svære beslutning at bryde op og de fortæller om deres håb og drømme for fremtiden. (1:3) Nordvision fra Sverige.

11:00  

På roadtrip i Indokina (4:7)
På roadtrip i Indokina (4:7) Endnu engang pakkes masser af grej, overskud, tålmodighed og højt humør ned i bagagen, nu skal Team Bachstad, seriens to værter Øystein Bache og Rune Gokstad, på tur til Indokina. Deres bil, en noget udrangeret Toyota Land Cruiser fra Forsvaret, skal tilbagelægge 8000 km på tværs af flere lande og på veje, der mildest talt kan blive udfordrende. Efter planen skal bilen afleveres i byen Siem Reap i Cambodia, hvor Norsk Folkehjelp arbejder på et stort minerydningsprojekt, men inden da skal Øystein og Rune opleve både Thailand, Myanmar, Laos og Vietnam. Nordvision fra Norge.

11:30  

På roadtrip i Indokina (5:7)
På roadtrip i Indokina (5:7) Endnu engang pakkes masser af grej, overskud, tålmodighed og højt humør ned i bagagen, nu skal Team Bachstad, seriens to værter Øystein Bache og Rune Gokstad, på tur til Indokina. Deres bil, en noget udrangeret Toyota Land Cruiser fra Forsvaret, skal tilbagelægge 8000 km på tværs af flere lande og på veje, der mildest talt kan blive udfordrende. Efter planen skal bilen afleveres i byen Siem Reap i Cambodia, hvor Norsk Folkehjelp arbejder på et stort minerydningsprojekt, men inden da skal Øystein og Rune opleve både Thailand, Myanmar, Laos og Vietnam. Nordvision fra Norge.

DR3

09:45  

De smukke drenge (3:6)
De smukke drenge (3:6) Jon har haft succes som international model i over tre år, men nu synes hans bureau, at han skal gå efter jobs med en mere voksen og sexet profil. Oskar bliver presset rundt til castings i London af sine agenter, men det er svært at være på egen hånd i storbyen. Martin lever det fede modelliv på første klasse, men begynder alligevel at blive træt af den overfladiske modebranche. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

10:15  

De smukke drenge (4:6)
De smukke drenge (4:6) Den venstreorienterede, introverte Bastian er nervøs over, om han falder helt igennem i modemekkaet Milano. Otto plejer at få jobs for de store modehuse uden at røre en finger, så modellivet er mindre sjovt, når man skal nå 10 castings på en dag i storbyen Paris. Martin har været "exclusive" for Burberry, men nu skal han til castings sammen med alle de andre modeldrenge i Paris, og det er alt andet end glamourøst. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

10:45  

The Human Limits (1:2)
The Human Limits (1:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Dykkeren Herbert Nitsch har trænet sig op til at kunne holde vejret i mere end ni minutter. Wim Hof lader til at være immun over for kulde. Daniel Kish har trodset sin blindhed, når han bevæger sig rundt på cykel.

11:40  

The Human Limits (2:2)
The Human Limits (2:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Lukas Irmler mestrer balance til perfektion og går på line over de dybeste kløfter. Shi Yan Yao mediterer sig til ekstrem kropsstyrke. Gert Mittring og Rüdiger Gramm tager hovedregning til et helt nyt niveau.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært. Deltagerne i studiet er denne gang helt specielle: tre af de bedste tidligere Hvornår-mestre dyster om, hvem der skal være Super-mester. De skal se indslag om mund- og klove- syge i Danmark, om Josephine Baker i København, om Niels Hausgaard til EF-modstander- møde, om Hanne Lysens for- brugerprotest, med Preben Kaas og Jørgen Ryg, der laver parodi på tandpasta-reklamer. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

09:35  

Dronningen tager imod (5:5)
Dronningen tager imod (5:5) Dronning Margrethe, regenten, moderen og mennesket der snart fylder 60 år, mødes med Piet van Deurs i det røde arbejdsværelse på Fredensborg Slot. Sendt første gang 2000

10:05  

Danskernes Krønike - Vores mad
Danskernes Krønike - Vores mad Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag gennem deres egne optagelser. At brødrene Jesper og Michael Koch i dag er blevet gourmetkokke i verdensklasse er ingen tilfældighed. Hos familien Koch i Sønderjylland har de sønderjyske egnsretter nemlig altid fungeret som familiens naturlige samlingspunkt - og mad var noget, der blev kræset om. Hos familien Malm Rasmussen fra København var indkøb og madlavning derimod i mange år dikteret af fars livretter, inden familien fik øjnene op for det internationale køkkens mange muligheder. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser med mad siden 60'erne og frem til i dag, hvor vi ikke kan forestille os et liv uden køleskab, og take-away er en uundværlig del af vores hverdag. Sendt første gang 19.12.06

10:35  

Rejsen langs Norges kyst (6:10)
Rejsen langs Norges kyst (6:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går - denne gang i den gamle båd "Nybakk" - langs hele Mørekysten, og her er der smuk natur og interessante oplevelser at hente. Nordvision fra Norge.

11:15  

Rejsen langs Norges kyst (7:10)
Rejsen langs Norges kyst (7:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen i dag bliver med den gamle båd "Hardsjø", hvor skipper Magnus Stangeland står ved roret. Vi skal fra fiskerbyen Måløy til den store Austevoll Kommune. Der bliver sang og musik, snak om olie, gas, hjorte og fisk - og meget andet. Nordvision fra Norge.

11:55  

Fra Baggård til big business (2:5)
Fra Baggård til big business (2:5) Jørgen Clausen er øverste chef for Danmarks største industrivirksomhed, Danfoss. Han blev født til topposten, men der skulle gå 30 år, før han turde tage ansvaret for at føre sin fars livsværk videre. Programserien "Fra baggård til big business" går tæt på den særprægede iværksætter Mads Clausen og hans arvinger. Tilrettelæggelæggelse: Kerstin Freiesleben og Klaus Birch.

DR Ultra

09:05  

Store Nørd: Gletsjer
Store Nørd: Gletsjer Bakkerne og bjergene i Danmark er blevet til på grund af kolossale isklumper, gletsjere, der for mange år siden har drevet omkring og møvet jord og sten rundt i landskabet. Sådan nogle gletsjere findes der stadig nogle stykker af. For eksempel på Island, - så der tager Kåre og Emil op. Og så bygger de deres eget klatre-udstyr, så de kan klatre om kap på en vildt stejl gletsjer-væg! www.dr.dk/noerd

09:25  

Don't Try This at Home (3)
Don't Try This at Home (3) Den danske stunt-coordinator Lasse Spang Olsen har børn med sig på arbejde, og de skal se nærmere på, hvordan man laver cowboyslagsmål. Børnene skal blandt andet lære at slås sammen med professionelle stuntmen og optage et stort cowboyslagsmål i en rigtig cowboy by.

09:50  

Ultra tørret (3)
Ultra tørret (3) Straffespark Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - gæsten er Thomas Dalgaard fra OB! Han nørder igennem på det vigtige emne "straffespark", svarer på spørgsmål fra børn og så deler han ud af tips og tricks, så du selv kan få bolden til at gå sikkert i mål! Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

10:15  

Jeg vil være fodboldstjerne (3)
Jeg vil være fodboldstjerne (3) På DBUs træningsbaner I Vildbjerg træner U16 landsholdet inden en vigtig landskamp mod Ungarn - og hjælpetræneren Henry giver drengene en opsang om, at de skal huske at vaske deres sokker. Vi møder 15-årige Rasmus, som skal til frisøren for at se skarp ud på kampdag. Imens sidder vennerne Christian og Benjamin på deres værelse, og øver sig på nationalsangen - men de kan ikke helt huske teksten. Både Rasmus og Christian spekulerer på om de ungarske spillere mon er større og stærkere end dem.

10:30  

Ultra Angora mix
Ultra Angora mix

10:45  

Ultras bedste idé (14)
Ultras bedste idé (14) I dag bliver der lavet mad af mærkelige ingredienser, og så bliver Joakim udfordret til at smadre ting på mærkelige måder.

11:00  

Kvit eller dobbelt III (3)
Kvit eller dobbelt III (3) Så er det blevet tid til et nyt afsnit af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt. Her dyster de sejeste børn om at vinde 4000 kroner, når de svarer på spørgsmål i den varme stol. I dagens program skal du møde Kavin, der stiller op i den engelske fodboldliga Premier League. Du kan også dykke ned i den gode gamle serie Matador sammen med Emilie.

11:40  

Pubertetsguiden (3)
Pubertetsguiden (3) Christian har altid godt kunnet tænke sig at have en anden stil - så han prøver at blive lavet om til en helt anden type - men passer det overhovedet til ham? Det får du svar på i Pubertetsguiden, hvor Emilie også fortæller om drenges pubertet, og vores kærestepar fortæller om, hvordan det er at blive forelsket.

11:55  

Benjamin (3)
Benjamin (3) I dag skal Benjamin til Sverige sammen med sin mor og sin ven Major fra L.A. Her skal han i musikstudiet med nogle af verdens dygtigste musikere, og indspille nye sange som snart skal udgives. Han er både spændt og nervøs, og håber at han kan leve op til forventningerne. Undervejs møder han fans - Benzilers - der venter i lufthavnen, i både Danmark og Sverige. Og en lang dag og aften venter ham i studiet.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Skiltemanden, der vil sætte skilte på alt, så han ved, hvad det er.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

10:00  

Sovedyr på eventyr (8)
Sovedyr på eventyr (8) Nora har et sovedyr, der hedder Uggabuggamanden. Han er en sjov lille fyr, der er god at lave fjollenumre med, men som af og til kommer på afveje og bliver helt væk. Nora har også et sværd, som hun bruger til at lave fægtekamp med sin far. Så da Rosa kommer på besøg hos Nora, så finder de på en godnathistorie, hvor Uggabuggamanden både får brug for at fjolle, kommer helt på afveje og ender i en fægteduel med en konge, der har meget sure sokker.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den uærlige ræv.

10:30  

Kaj og Andrea leger Peter Pan
Kaj og Andrea leger Peter Pan Og Karla får job som taxachauffør med de underligste kunder. Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Christine Schou Manuskript: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll.

11:00  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (10)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (10) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Magiske Mogens kommer ved et uheld til at trylle et par beskidte underbukser ud af ærmet. Onkel Reje har besluttet sig for at lave verdens længste hop på rulleskøjter i Arizonas ørken, hvor han skal hoppe over 20 lastbiler med flødeboller. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Hvor er Sofies flødeboller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (8)
Bonderøven 2014 (8) På Kastaniegården er der travlhed overalt. På græsmarken håndklipper Frank fåret Sky, der i år har fået 2 lam. På marken hjælper Theresa og børnene med at få lucernen op på trådhæsjen, så den kan tørre og blive til godt hø. I køkkenhaven sætter Frank et trådnet op til ærterne, så de kan gro i vejret. Og så er der kommet hvide gæslinger til gården. Sendt første gang 06.03.14

12:30  

Kender du typen? 2012 (6)
Kender du typen? 2012 (6) Hvilken kendt dansker er både til biler, romantisk have og masser af fodbold? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau regne ud, når Kender Du Typen? er i Hareskovby nord for København. Og så afslører vært Mads Steffensen en forkærlighed for frugtte. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 18.04.12

12:55  

Kender du typen? 2012 (7)
Kender du typen? 2012 (7) Kender Du Typen? er i aften på besøg hos en person, som er vild med grej og gadgets, og hvis hjerte banker for menneskets bedste ven. Se om livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kan få hund og ejer til at passe sammen. Vært: Mads Steffensen. Sendt første gang 25.04.12

13:25  

Hammerslag 2008 (10)
Hammerslag 2008 (10) Vi starter med en fantastisk ejendom midt i Hjørring. Huset ligger i en tidligere købmandsgård og ligner noget fra "Jul i Gammelby". Næste udfordring er en lystgård ved Tornby i Nordjylland. Gården har hestebokse, klitplantage, en sø med ørreder og alt er i en perfekt stand. Vi slutter i Skagen med et typisk skagenshus. Huset er lille, gult, har rødt tegltag og så er det, naturligvis, dyrt. Sendt første gang 30.09.08

13:55  

Hammerslag 2008 (11)
Hammerslag 2008 (11) Det er lykkedes at finde 3 boliger som rent faktisk er blevet solgt! Boligmarkedet i efteråret 2008 er ellers næsten gået i stå, men hvis boligerne er lækre nok, kan de naturligvis stadigvæk sælges, oven i købet hurtigt og til prisen. Mæglerne udfordres med 3 meget forskellige ejendomme. Først et lækkert byhus i centrum af Nyborg, dernæst fynsk landidyl ved Hesselager og til sidst Gudmes dyreste bolig. Sendt første gang 11.11.08

14:25  

Taggart: Ondets rod (3:3)
Taggart: Ondets rod (3:3) En række ågerkarle er blevet myrdet i Glasgow. Men måske var det slet ikke åger, det hele handlede om for morderen? Jim Taggart og hans assistent Mike Jardine forsøger at finde svaret. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Peter Barber-Fleming.

DR2

12:00  

Danske Vidundere: Tystrup-Bavelse Søerne
Danske Vidundere: Tystrup-Bavelse Søerne Ann Marker besøger Tystrup-Bavelse Søerne og Sjællands længste å, Susåen på Midt-sjælland. Søerne ligger smukt i en tunneldal, der blev skabt under sidste istid for 15-20.000 år siden og landskabet er noget nær det tætteste, man kan komme et intakt bondelandskab som i de gode gamle Morten Korch-film. Ann Marker er en tur i Suserup Skov, hvor landets største husedderkop - med et benspænd på størrelse med en cd - bor, på besøg hos en tidligere fiskerkone, som blandt andet fortæller om en helt speciel og uforudsigelig påskevind, som blæser over søerne, og så finder hun frem til områdets stolthed, et super-fertilt havørnepar, der har fået trillinger for andet år i træk. Sendt første gang 22.08.06

12:30  

Det store slanke-eksperiment (2:3)
Det store slanke-eksperiment (2:3) Alle ved, at det er nemt at tabe sig, men hulens svært at holde vægten. Men måske kan en bedre forståelse af hver enkelts fysik og genetiske kode være nøglen til at varigt vægttab. I et enestående eksperiment har 75 mennesker stillet sig til rådighed for en gruppe forskere, der vil forsøge at sammensætte en slankekur, der er skræddersyet til hver enkel. Kan det være genetisk bestemt, at det kan være svært at modstå fristelser, have tendens til at trøstespise og foretage katastrofale kostvalg?

13:20  

Verdens smukkeste ginfabrik (2:3)
Verdens smukkeste ginfabrik (2:3) Ginfirmaet Bombay Sapphires ombygning af en smuk, men forfalden 300 år gammel victoriansk papirmølle til et topmoderne destilleri, bliver under ledelse af den britiske designer Thomas Heatherwick til et banebrydende byggeri. Gennem mere end to år følger vi en farverig samling af krævende arkitekter, stressede ingeniører, kobbersmede, murere og havearkitekter, mens de takler udfordringerne ved et af Europas mest ambitiøse restaureringsprojekter.

14:05  

Felix og Vagabonden II (5:10)
Felix og Vagabonden II (5:10) Dansk reportage fra 2017 Felix og vagabonden kan ikke cykle langs vestkysten uden at besøge Kongen af Mors. Hjemme hos Klaus, der ligner Prins Henrik og elsker kartofler, er døren altid åben. Og da både Henning og Klaus er ungkarle kommer de to altid til at tale om kvinder - men vil de overhovedet have nogen? På Facebook skriver Annette fra Fjerritslev, at hendes familie gerne vil møde Felix og Henning. Annette, hendes mand og tvillingesønnerne Rasmus og Frederik har stordrift af kartofler og jordbær. Den ene søn har et handicap, som gør at han føler sig diskrimineret i det danske samfund. En følelse, Henning sagtens kan sætte sig ind i, da man som hjemløs ofte føler sig udstødt på samme måde. Sendt første gang 12.02.2017

14:50  

Felix og Vagabonden II (6:10)
Felix og Vagabonden II (6:10) Dansk reportage fra 2017 I Bulbjerg får Henning pludselig selskab i den gamle bunker tæt ved hans shelterplads. De to skæggede cigarrygende brødre, Tue og Leif, er netop ankommet på motorcykel. Frirum fra konerne, det må enhver da have! I Blokhus venter ægteparret gennem 40 år, Lisbeth og Jørgen, med hjemmelavet flæskesteg og varm seng til Felix og vagabonden i deres sommerhus. Lisbeth er hundeskruk og drømmer om en hund som Felix. Det udnytter Felix til fuld forkælelse. Og under middagen afslører Lisbeth, at hun bærer rundt på en sorgfyldt barndom. Sendt første gang 19.02.2017

DR3

12:35  

Hajen under overfladen
Hajen under overfladen Hajer opfattes af mange som dumme og brutale dræbermaskiner. Men virkeligheden er en anden. Hajer er intelligente, er selskabeligt anlagt og har nogle af naturens skarpeste sanser. Tag med et hold forskere dybt ned under havets overflade og blive klogere på de fascinerende hajer.

13:25  

Reza og falafelbaren (1:6)
Reza og falafelbaren (1:6) Musikproduceren Reza har sat sig for at åbne en falafelbar, men allerede fra starten har han store problemer med at realisere sin drøm. Det er svært at finde et lokale, hans kæreste synes det er en dårlig idé og han har svært ved bare at lave en falafel.

13:55  

Ripper Street IV (5:7)
Ripper Street IV (5:7) Østlondon 1897; Edmund Reid og Bennet Drakes samarbejde kører igen på skinner, men en vanskelig mordsag, der omhandler mordet på en ung fodboldspiller, truer med at åbne gamle sår.

14:50  

The Third Wheel
The Third Wheel Efter flere måneders tilløb tager Stanley sig sammen til at invitere sin lækre kollega Diana på date. Til hans store overraskelse siger hun ja. Deres stævnemøde starter ganske almindeligt, men snart kører det helt af sporet. Efter et lille biluheld kommer parret nemlig til at hænge på den hjemløse Phil. Og han viser sig at være umulig at slippe af med igen. Stanley: Luke Wilson. Diana: Denise Richards. Phil: Jay Lacopo. Michael: Ben Affleck. Instruktion: Jordan Brady.

DR K

12:35  

Fra baggård til big business (3:5)
Fra baggård til big business (3:5) Egmont Harald Petersen startede i 1878 sit beskedne trykkeri hjemme på moderens køkkenbord. I dag er det firma han grundlagde Danmarks største mediekoncern, der blandt andet udgiver Anders And-blade, Hjemmet, Euroman, bøger, og producerer TV-programmer og film. Før han døde havde Egmont et sidste ønske: Firmaets overskud skulle fremover gå til velgørende formål. I dag har Egmont-koncernen 100 datterselskaber over hele verden og en omsætning på 8 milliarder kroner om året. Men overskuddet går stadig til at hjælpe andre mennesker. Tilrettelæggelse: Thomas Gade

13:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om sovjetiske kosmonauter i rummet, om en ung trio, der spiller beat - en af dem blev siden særde- les berømt - om sundheds- struttende havregrynsbørn, om ny jazzklub i København og et glimt fra en af de mest kendte danske spillefilm om besættelsen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

13:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en ny Østersø- færge, om en ny luftrute over de arktiske egne, om det britiske parlament, der åbner sig for fjernsynet, om tæsk i skolen, om grise, der fodres op med ølsjatter og med Povl Dissings og Benny Andersens muddermål. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

14:15  

Kampen om Det Hvide Hus: George Bush vs. Dukakis
Kampen om Det Hvide Hus: George Bush vs. Dukakis Amerikansk dokumentarserie fra 2016 (Race for the White House) Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespilleren Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende og dramatiske valgkampe i amerikansk historie. George Bush er vicepræsident for Ronald Reagan, før han selv stiller op som præsidentkandidat i 1988. Det lykkes George Bush at ryste Iran-contra-skandalen af sig og rette et ødelæggende angreb mod demokraten Michael Dukakis' kampagne.

14:55  

Kampen om Det Hvide Hus: Jackson vs. Adams
Kampen om Det Hvide Hus: Jackson vs. Adams Amerikansk dokumentarserie fra 2016 (Race for the White House) Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespilleren Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende valgkampe i amerikansk historie. Valgkampen i 1828 er ingen undtagelse og er især berygtet for personangrebene mellem præsidentkandidaterne, Andrew Jackson og John Quincy Adams. Igennem arkivfotos, interviews og rekonstruktioner skildres den dramatiske valgkamp.

DR Ultra

12:10  

Designpigerne - Outfit of the Day (3)
Designpigerne - Outfit of the Day (3) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at give en skuespillers gamle tøj nyt liv.

12:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:40  

Nicolines Quiz - Hemmeligheder
Nicolines Quiz - Hemmeligheder I Nicolines Quiz om hemmeligheder skal Alma og Augusta dyste mod Victoria og Malou i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på forskellen mellem gode og dårlige hemmeligheder. Er det ok at fortælle andres hemmeligheder? Og hvad kan de der hemmeligheder egentlig handle om?

13:00  

Lokummet brænder I (3)
Lokummet brænder I (3) Sketchshow. Selvom lokummet brænder - har vi masser af lort at grine af. Mød bl.a. den glade kok, der laver mad med munden, og Svenning Bubandt, Danmarks største prankster.

13:05  

Adrian & Bendix' Kapowshow I (3)
Adrian & Bendix' Kapowshow I (3) I dag i Kapowshowet laver Adrian og Bendix mad og skal smage på hinandens livret. I traktor Johns traktorbrevkasse svarer traktor John på spørgsmål fra seerne sammen med Buller. Kan Johns traktor løfte Buller? Dagens gæst er Tyge Aflang der vil forsøge at slå Danmarks længste prut.

13:25  

Emilys madmysterier I Grisen og frikadellen
Emilys madmysterier I Grisen og frikadellen Emily skal ud og fange en gris, for hun skal lave frikadeller sammen med sin ven Harry. Hun tager hen til bondemanden Jørgen, hvor hun finder de sødeste og gladeste grise. Han viser hende hvordan en gris ender med at blive til den fars, som hun skal bruge. I Harrys køkken lærer Emily at lave sprøde frikadeller.

13:40  

Klassen - Gruppebilledet (5)
Klassen - Gruppebilledet (5) Får Emma flest likes for sit gruppebillede? Kun de sejeste må være med Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:50  

Klassen - Den nye dreng (6)
Klassen - Den nye dreng (6) Den rige dreng Cornelius starter i klassen. Sara bliver tvunget til at vise ham rundt. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Danmarks sjoveste barn (3:10)
Danmarks sjoveste barn (3:10) Seks børn er blevet valgt ud til næste fase af Danmarks sjoveste barn. Og nu begynder Rune Tolsgaards comedyskole, som over de næste uger skal gøre Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie helt klar til at stå i finalen på Comedy Zoo om syv uger, når de skal kæmpe om muligheden for at få sit eget program på DR Ultra. Dagens lektion handler om sjove stemmer, hvor ungerne får lejlighed til at prøve at indtale skøre stemmer til en ny biograffilm.

14:30  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:35  

Braceface (44)
Braceface (44) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:55  

The Next Step III (3)
The Next Step III (3) Hemmeligheder

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Man kan jo ikke hjælpe alle.

12:25  

Sikker & Søn (8)
Sikker & Søn (8) Hvor skal de forskellige trafikanter være? Sikker & Søn holder øje med bilerne, cyklerne og fodgængerne for at se, hvor de hører til i trafikken. Far har helt skøre idéer til det, men sammen finder de det rigtige svar.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den anden kvartfinale skal de skrækkelige, levende døde fra Splatterne kæmpe imod de brillebærende Computernørder, der har fået et wildcard for bedste holdånd. Der bliver fart over feltet, når de to hold drøner ned ad striben, ud på Specialbanen foran 15.000 mennesker, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:00  

Rosa fra Rouladegade (10)
Rosa fra Rouladegade (10) I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

13:30  

Byttebiksen (8)
Byttebiksen (8) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Oversvømmelse hos Mike

13:55  

Sikker & Søn II (8)
Sikker & Søn II (8) Sikker & Søn holder øje med forhindringer i trafikken. De har brug for luft til Keglevognens dæk, men broen over til pumpen er i stykker. Far laver skilte, som viser en anden rute, så de kan komme uden om og hente luft til dækket.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

14:30  

Der var engang.....
Der var engang..... Om den gamle dame, der så inderligt ønskede sig et lille barn og fik et magisk bygkorn af en heks - et bygkorn, der udviklede sig til en smuk blomst - med en lille pige indeni!

DR1

15:15  

Blindt spor (3:6)
Blindt spor (3:6) Fyraften nærmer sig, da betjent Kirsten McAskill standser en varevogn med en ødelagt baglygte. Hvad hun ikke ved, er, at kidnapningsofferet Ann Gallagher ligger bastet og bundet bag i varevognen. Tommy og Lewis er i færd med at flytte hende - og Tommy har ikke tænkt sig at lade sig stoppe.

16:05  

Blindt spor (4:6)
Blindt spor (4:6) Politiassistent Catherine Cawood har fået mistanke om, at Tommy Lee Royce har begået en ny forbrydelse. Endnu ved hun ikke, at Tommy er indblandet i en kidnapningssag - og i drabet på hendes unge kollega. Men snart melder et vigtigt vidne sig med oplysninger, der fører til en dramatisk opdagelse.

17:00  

Downton Abbey VI - julespecial (1:2)
Downton Abbey VI - julespecial (1:2) Mary forsøger at hjælpe Edith og Bertie til at finde sammen igen. Thomas gør sig klar til at tage afsked med Downton Abbey. Carson har fået et problem, der kan gøre en ende på hans karriere. Og Daisy giver sin beundrer, Andy, den kolde skulder.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:35  

Skattejægerne (2:2)
Skattejægerne (2:2) Sunkne skatte, glitrende ædelstene, enorme mængder af guld og sølv. Myter om forne tiders prægtige skatte har optaget menneskeheden i årtusinder. De mest kostbare skatte er dog hverken dem, vi fantaserer os til eller dem i eventyrene, men dem, der findes i jorden lige omkring os. Men er verdens mest værdifulde skatte guld, diamanter eller måske genstandene i Tutankhamons prægtige gravkammer? Hvad har opdagelsen af disse uvurderlige rigdomme, nogle fundet ved en tilfældighed, andre gennem hårdt arbejde, betydet for vores forestillinger om os selv og den verden, vi lever i?

16:30  

Fedt, Fup og Flæskesteg (4)
Fedt, Fup og Flæskesteg (4) Mange køber økologisk, fordi de tror, det er sundere. Men er det det? Thomas´ chauffør Kurt mener, økologi er svindel og humbug, og at vi ikke tager skade af lidt pesticider. Men da vi finder stråforkortere i flere af hjemmets brødprodukter og pesticidrester i deres urin bliver Kurt og hans kone Lisbeth alligevel overraskede. Kan stofferne skade vores hjerner og fertilitet? Og indeholder økologisk mælk og grønt flere sundere stoffer? Sendt første gang 27.11.11

17:00  

Fedt, Fup og Flæskesteg (5)
Fedt, Fup og Flæskesteg (5) Fedme-epidemien raser, men er light-produkter en løsning? Kurt og Thomas tager i dette afsnit på opdagelse i Light-land og undersøger, hvad erstatningsstofferne gør ved os. Scanninger af Kurts hjerne viser, at "light"-produkter har nogle overraskende virkninger på kroppen. Kan kemikalierne måske have den stik modsatte effekt på kroppen, end det, der er meningen med dem: Kan de i virkeligheden gøre dig tungere? Sendt første gang 04.12.11

17:30  

Felix og Vagabonden II (7:10)
Felix og Vagabonden II (7:10) Dansk reportage fra 2017 Solen skinner, da Felix og Henning ankommer til toppen af Danmark. I Skagen møder de den tidligere frisør Benthe, der på sine gamle dage udlever sin store drøm som klovnekunstner. I Aggersund får Henning en stor overraskelse i shelteret, da Benny og Kim, far og søn, serverer et overdådigt festmåltid i naturen. I Viborg møder Henning en endnu større cykelentusiast end ham selv i Inger. Hun er formand for den lokale cykelklub og Henning må da også ud og træde i pedalerne med hele holdet. Cykelturen bringer dem til eksotiske multikulturelle nyttehaver, der dyrkes og passes af flygtninge fra hele verden. Sendt første gang 26.02.2017

DR3

16:15  

Verdens hårdeste job (5:6)
Verdens hårdeste job (5:6) De tre briter Tomi, Jack og Gemma er økonomisk på spanden. Derfor har de takket ja til et job, hvor de har mulighed for at score kassen. Der er bare lige det aber dabei, at jobbet er et af de hårdeste i verden - de skal nemlig arbejde som fåreklippere i New Zealand. Kan de unge briter mon håndtere det opslidende arbejde og de 80 kg tunge får?

17:10  

Verdens hårdeste job (6:6)
Verdens hårdeste job (6:6) Tre unge briter, som har desperat brug for penge, har sagt ja til at arbejde med skovdrift i den canadiske vildmark. Arbejdet er benhårdt - faktisk forventes de unge at kunne plante et træ hvert fjerde sekund! Og så skal de også lige håndtere de ekstreme omgivelser med insekter, bjørne og store temperaturudsving. Klarer de unge briter strabadserne?

DR K

15:40  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (1:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (1:6) I den anledninger drager Liv Thomsen ud på en rejse i sporet af de danske dronninger. Hun møder seks fascinerende, farverige og vidt forskellige dronninger, som alle har sat deres aftryk på Danmarkshistorien. I første program handler det om Margrethe den 2.s navnesøster, som regerede i middelalderen. Margrethe den 1. var en genial politisk statsmand og strateg, som formåede at samle Danmark, Norge og Sverige i ét rige. Hun levede i en tid, hvor pesten, krige, sørøvere og kriser hærgede landene, men hvor kvinder rent faktisk kunne opnå religiøs, kulturel og politisk magt. Sendt første gang 04.01.12

16:20  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6) Dronning Elisabeth er det fornemmeste bytte, en dansk konge nogensinde har nedlagt. Af så fornem slægt at det meste af Europa i 1400-1500 tallet blev regeret af hendes familie. I begyndelsen var hun intet andet end en adgangsbillet til mere magt og jord. Og måtte dele sin ægtemand Christian 2. med frillen Dyveke og hendes mor Sigbrit. Liv Thomsen fortsætter sin rejse i sporet på de danske dronninger. Endnu engang møder hun nogle overraskende magtfulde kvinder og prøver at se bag myterne - og nogle meget frække kalkmalerier. Sendt første gang 11.01.12

17:00  

Historiequizzen: Krigens bløde udstyr (1:10)
Historiequizzen: Krigens bløde udstyr (1:10) Seks genstande på et bord. Fire historikere og én professor. Historiequizzen besøger hver uge et nyt museum og dykker ned i magasinerne.

17:30  

Historiequizzen: Etikette (2:10)
Historiequizzen: Etikette (2:10) Historiequizzen handler om etikette og har fundet en spyttebakke i Nationalmuseets magasin.

DR Ultra

15:20  

Thunderbirds (13)
Thunderbirds (13) Partikelpanik

15:40  

Freaktown (21)
Freaktown (21) Babysitter-Ben

15:50  

Zorro (3)
Zorro (3) Fælden.

16:15  

Wild Kratts
Wild Kratts Insekter eller aber?

16:35  

Junglebanden
Junglebanden Frygtens pris

16:45  

Junglebanden
Junglebanden Treben vender tilbage

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Sam & Cat I (13)
Sam & Cat I (13) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:40  

Klassen - Signes nye veninde (108)
Klassen - Signes nye veninde (108) Squad'et vil ikke have Signe med i deres gruppe, så Signe og Aminah bliver tvunget til at arbejde sammen.

17:50  

Klassen - Er Sami syg? (109)
Klassen - Er Sami syg? (109) Cornelius, Tobias og Albert vil hævne sig på Sami og prøver at filme ham, mens han laver dumme ting. De opdager at Sami har nogle helt specielle ritualer.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (32)
Mumitroldene (32) Fyrtårnet

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Et ordentligt uvejr

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Valentinsvenner

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Snip snap snude!

15:40  

Gurli Gris (9)
Gurli Gris (9) Regnvejrsdag-legen

15:45  

Gurli Gris (10)
Gurli Gris (10) Fru. Kanins bule

15:50  

Chuggington
Chuggington Brændende godt, Wilson

16:00  

Chuggington
Chuggington Bruno på rette spor

16:10  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

16:15  

Mashas eventyr (6)
Mashas eventyr (6) Juletræsfiskeri

16:20  

Morten Skildpadde (8)
Morten Skildpadde (8) Morten og kænguru-poterne

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (32)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (32) Prinsens vindmølle

17:00  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Hvor er Sebastians briller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

17:30  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8)

17:40  

Min oldefars historier - Bjørnen
Min oldefars historier - Bjørnen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

17:50  

Hos mormor (1)
Hos mormor (1) Fløjtetræet.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt kommer Maria Dalum på arbejde, når hun skal lave en skammel og et bord ud af en gammel brændeovn. Hos Woodliving støder Jeppe Rose på problemer, når han skal hjælpe sin ven Kasper med et walk-in closet. Og så skal Jette Skov forvandle et par gamle læderbukser til nye varer, der kan komme i butikken.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Guld i Købstæderne - Svendborg (8:10)
Guld i Købstæderne - Svendborg (8:10) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Svendborg. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet sætte pris på noget gammelt persisk krigsudstyr og en broche og et armbånd fra Royal Copenhagen. Når tingene er vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Og de må kigge dybt i lommerne, da de bliver præsenteret for et maleri af en af skagensmalerne. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens historiske steder, hvilket fører hende en tur i fattiggården til mange triste skæbner.

DR2

18:15  

Indusflodens skatte (2:3)
Indusflodens skatte (2:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

19:00  

Husker du... 1983
Husker du... 1983 Vi rejser tilbage i tiden, til et år med yuppier, gadekampe og monopol på fjernsynet. 1983 er året hvor bz'erne flygter fra Allotria gennem en tunnel som de selv graver. I aftenens program møder vi Kultur-Martin der fik den vanvittige idé. Vi skal også høre Jarl Friis-Mikkelsen fortælle hvorfor Otto Leisner er kongen af 80'ernes TV-underholdning, og så skal vi til bryllup med Spies, Melodi Grand Prix med Gry og i retten med Glistrup. Tag de nostalgiske briller på og tag med tilbage til 1983. Sendt første gang 30.10.04

20:00  

Den fjerde mand (1:3)
Den fjerde mand (1:3) Besættelsen af den Vesttyske ambassade i 1975. En uopklaret mordsag fra 1989. Sporene fra begge sager peger på tråde ind i magtens korridorer. Mange år senere forventes Lars Martin Johansson, den nytiltrådte chef for polititets efterretningstjeneste, med hjælp fra en lille hemmelig enhed, at løse de komplicerede sager. Serien er baseret på forfatteren Leif GW Perssons roman "En annan tid ett annat liv". Medvirkende: Rolf Lassgård, Claes Malmberg m.fl. Instruktion: Kristian Petri. Produktion: SVT.

DR3

18:05  

Pranksters Paradise (7)
Pranksters Paradise (7) En eksotisk dag venter for pranksters. Iklædt hawaiiskjorter står Mahmoud og Hossein klar på Kultorvet i København med en limbostang. Nicoline lokker folk til med lovning om et gavekort på 500 kr., hvis altså ofret klarer udfordringen - at gå limbo med bind for øjnene. Limbosangen brager ud af højtalerne og ofrene danser det bedste limbo, de har lært, men her tager situationen en uventet drejning. Forbipasserende samles og stemningen er høj. Men for ofret venter uendelig pinlighed, når pranken afsløres.

18:20  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:05  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, drømmer om at erobre verdensherredømmet og forsøger konstant at slå sin mor ihjel. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:25  

Family Guy
Family Guy Familien Griffin er en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Farmand Peter er en håbløs tv-narkoman, men da han kommer til at smadre byens tv-sender, må han forsøge at overleve uden fjernsyn. Imens opdager familiens yngste, et-årige Stewie, at broccoli ikke kan overleve kulde. Nu er der kun ét at gøre - han må bygge en vejrmaskine, så han kan skabe frostvejr. Død over broccoli!

19:45  

Family Guy
Family Guy Familien Griffin er en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Det er Stewies et-års fødselsdag. Peter forsøger efter bedste evne at skaffe underholdning til festen. Imens planlægger Stewie et flugtforsøg. Han er sikker på, at festen er et komplot, der går ud på at proppe ham tilbage i mors mave.

20:10  

Den store UFO konspiration
Den store UFO konspiration I Storbritannien er der flere, der tror på rumvæsner end på Gud. Og over en fjerdedel af briterne er overbevist om, at regeringen skjuler beviserne på, at der findes UFO'er. Forfatter og komiker Dan Schreiber er fascineret af disse konspirationsteorier, så han rejser rundt i Storbritannien og møder nogle af landets største UFO-tilhængere. Og undervejs lærer han bl.a., at Jesus var et rumvæsen, og at menneskeslægten styres af en ond reptilagtig hersker.

DR K

18:00  

Huset på Christianshavn (46)
Huset på Christianshavn (46) "Varanens tarv". Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Jørgen Skov og Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Wily Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Anne Birch, Axel Strøbye og Bjørn Watt Boolsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 27.april 1974.

18:30  

Huset på Christianshavn (47)
Huset på Christianshavn (47) "Da huset blev vækket". Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Jørgen Skov og Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Louis Miehe-Renard, Solveig Sundborg, Lise Henningsen, Inger-Lise Gaarde, Gotha Andersen og Jens Okking. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 04.05.74

18:55  

De kongelige juveler (2:2)
De kongelige juveler (2:2) Juvelerne er de største, de sjældneste og de mest uovertrufne, man kender. Zar Nikolaj II's tante, Storfyrstinde Vladimir, er den absolut førende hvad angår juvelindkøb i hele Europa. Under revolutionen smugles hendes juveler ud af Rusland af en brav ven og det er kun på grund af ham, at dronning Elizabeth II i dag kan bære det kendte Vladimir diadem.

19:55  

Dagens Sang: Come In And Stay For A While
Dagens Sang: Come In And Stay For A While - sunget af et af DR's kor.

20:00  

P. S. Krøyer - Sikken fest
P. S. Krøyer - Sikken fest Skagensmalernes efterkommere fortæller i denne dokumentarfilm om det fascinerende liv og den festlige tid i Skagen, hvor P. S. Krøyer er det absolutte midtpunkt. Krøyer er berømt og feteret og så er han gift med Københavns smukkeste kvinde. Selv er han uvidende om at have arvet sin mors sindssygdom og han rider på succesens tinde, indtil skæbnen indhenter ham. Denne dokumentarfilm er en hyldest til et menneske, der sejrede trods alt. Instruktør Anna von Lowzow Sendt første gang 24.03.08.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt fastpris aftale Nyheder
Ultra Nyt fastpris aftale Nyheder Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:05  

The Next Step III (3)
The Next Step III (3) Hemmeligheder

18:30  

Ultras Sorte Kageshow II (1)
Ultras Sorte Kageshow II (1) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal søskendeparret Alma og Johan dyste mod Alisha og Sumeja. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra 'Den Store Bagedyst' er dommer.

19:00  

Alien surfer girls (3)
Alien surfer girls (3) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:20  

Wolfblood II (3)
Wolfblood II (3)

19:50  

Limbo I (7)
Limbo I (7) Louises mormor siger at hun ikke har langt igen, men hun mangler et smykke, som Louise skal have. Naya er rasende over at hendes forældre vil skilles. Boye og Ask opdager at Hanna måske er Walthers datter. De overtaler Walther til at opsøge hende. Men Hanna vil ikke møde sin ukendte far. Kan Naya få Hanna til at snakke med Walther? Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger, Lars Lunøe Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

20:15  

KreaKampen - FORM: Finale (3:3)
KreaKampen - FORM: Finale (3:3) Så er der dømt finale-dag for de fire FORM-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at forme det bedste, de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når Nana afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien FORM?

20:45  

Gengangerne (7:8)
Gengangerne (7:8) Politiet har arresteret Bonzo, men han nægter at have noget med mordet på Rita at gøre. Da spøgelsesjægeren Wang kommer på sporet af Steffen og hans venner, skynder de sig at flygte, og Steffen gør en ny skræmmende opdagelse.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (5)
F for Får (5) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (6)
F for Får (6) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

18:30  

Y's Fantom Farmor (1:3)
Y's Fantom Farmor (1:3) Y keder sig - det er sommerferie - og hendes storebror synes, hun er vild barnlig og uinteressant. Heldigvis kommer Y's hemmelige Fantom Farmor hende til hjælp. Hun gi'r Y et opmærksomhedstrick, som ikke kan undgå at vække broderens interesse. Medvirkende: Fantom Farmor: Anne Marie Helger. Y: Sofie Trier. Manuskript og instruktion: Natasha Arthy.

18:45  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. I hvert afsnit besøger værten Stefan et nyt quizdyr, som får chancen for at vinde en flot præmie. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

19:05  

Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8)
Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8) Signe ønsker sig et husdyr. Det hører med til en rigtig familie, synes hun. Bruno er helt uenig! Men hvis det endelig skulle være, så en dinosaur! De spørger professor Bjørnehøj om hjælp, men hans råd er ikke helt klart, så i stedet ringer de efter deres gode ven, Sebastian. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Sebastian Klein. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

19:30  

Thunderbirds (20)
Thunderbirds (20) Eksperten

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger ligger syg i sin seng. Myren kommer på besøg.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Spise med Price egnsretter II (5:6)
Spise med Price egnsretter II (5:6) Brødrene Price er nået til Midtjylland, og når man siger Midtjylland siger man selvfølgelig også Samsø og verdens bedste kartoffelmad! Samsø byder også på masser af æbler, og James og Adam bager en ægte Samsøæblekage inden turen går til Mols Bjerge, hvor aftensmaden står på en rigtig egnsret: Varmt svinehoved.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Den urolige mand
Wallander: Den urolige mand Kurt Wallander er blevet morfar og nyder sin nye rolle. Hans datter Linda er flyttet hjem til Ystad, og de to er begyndt at arbejde sammen igen. I Stockholms skærgård havner et 30 år gammelt lig i en fiskers garn. Samtidig forsvinder Lindas svigerfar, den pensionerede marineofficer Håkan von Enke. En hændelse, der trækker spor tilbage til Den Kolde Krig og ripper op i dystre familiehemmeligheder. Kurt Wallander: Krister Henriksson.

DR2

21:00  

Deres livs sommer (1:3)
Deres livs sommer (1:3) Året er 1986, sommerferien står for døren, og de to tyske søstre Catrin og Maja drømmer om et liv med frihed og eventyr langt væk fra det strikse DDR. Med en rejsetilladelse i hånden sætter de kursen mod Balatonsøen i Ungarn, der er et ferieparadis for øst- såvel som vesttyskere, men lige om hjørnet lurer Stasi... Catrin Streesemann: Cornelia Gröschel Maja Streesemann: Sonja Gerhardt Kirsten Streesemann: Anja King Instruktion: Ben Verbong

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

The Trip to Italy (3:6)
The Trip to Italy (3:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

23:35  

Når kvinder dræber - Amber Wright
Når kvinder dræber - Amber Wright De fleste kan huske hjertesorgen og smerten over den første forelskelses forlis. De færreste har dog gjort sig så store anstrengelser som den da 15-årige Amber Wrights forsøg på at skaffe ekskæresten ud af sit liv. I april 2011 narrede hun sin ekskæreste til en husvogn, hvor han blev tævet, skudt, også i knæskallerne, hvor efter hans lig blev brændt og smidt i et stenbrud. Amber var ikke alene om mordet, men hun var primus motor. Var det en ungdommelig kurre på tråden, der gik frygtelig galt, eller er Amber en koldblodig morder?

DR3

21:00  

I Forreste Række (1:7)
I Forreste Række (1:7) Hun drømmer om at stå i forreste række, men hun er usikker på, om hun er ligeså dygtig som de andre. Benjamin har danset ballet, siden han var barn, og det er hele hans verden. Men nu er han blevet skadet, og han mærker, hvad det betyder at ryge udenfor fællesskabet. Emma Riis er 18 år og et lysende talent. Hun drømmer om at nå hele vejen til tops, og indtil videre tegner det godt. Men det er ikke altid nemt at være den bedste, når ens nærmeste konkurrenter også er ens bedste venner. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

21:30  

Joe Tech - Færdigretten (7:8)
Joe Tech - Færdigretten (7:8) Joe får en sidste chance af Ali til at bevise hvad han dur til. Men endnu engang fejler varevognen når han har allermest brug for den.

21:55  

I Am Sam
I Am Sam Sam er retarderet og enlig far til Lucy. Trods sit handicap og med venners hjælp lykkes det ham at give sin lille datter en tryg og kærlig opvækst. Men da Lucy fylder syv og dermed når Sams mentale alder, beslutter myndighederne at fjerne hende fra sin far. Sam ønsker naturligvis ikke at miste sin datter, og sammen med den fortravlede advokat Rita forsøger han at overbevise myndighederne, at man godt kan være en god far, selv om man aldrig kan blive medlem af Mensa. Sean Penn blev Oscar-nomineret for sin indfølte præstation som Sam. Sam: Sean Penn. Rita: Michelle Pfeiffer. Lucy: Dakota Fanning. Instruktion: Jessie Nelson.

DR K

21:00  

Kunstquiz
Kunstquiz

21:45  

Vores største dage - Bryllup
Vores største dage - Bryllup I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores bryllup, hvor vi siger ja til hinanden. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Har man altid klippet gommens sokker? Og hvorfor er brudekjolen egentlig hvid? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag.

22:15  

Genierne: Colt vs. Wesson (1:8)
Genierne: Colt vs. Wesson (1:8) Se historien om de mænd og kvinder som gennem opfindsomhed og nyskabelse ændrede den måde, vi lever på. Her får vi historien om revolveren, som Samuel Colt og Daniel Wesson kæmpede om at udvikle.

23:00  

Mit sværd for Frankrig
Mit sværd for Frankrig Ludvig den 13. af Frankrig bestiger som 9-årig tronen, da hans far myrdes. Moren og marskal Concini fungerer som stedfortrædere, indtil Ludvig selv kan tage over, men da tiden oprinder, er moren og marskallen ikke begejstrede for at afgive magten. Ludwig vender sig da mod den trofaste ridder Francois de Capestang for hjælp. King Louis XIII: Christian Fourcade François de Capestang: Jean Marais Gisèle d'Angoulême: Elsa Martinelli Instruktion: André Hunebelle

DR Ultra

21:10  

Max pinlig (5)
Max pinlig (5) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

22:00  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:05  

Mistænkt 2 (1:2)
Mistænkt 2 (1:2) Liget af en ung pige findes nedgravet i en baghave i en Londonbydel, hvor der hovedsageligt bor folk af vestindisk afstamning. Kriminalinspektør Jane Tennison må træde varsomt, da hun får til opgave at finde morderen, for kvarterets beboere beskylder politiet for at være racistisk, og forholdet mellem ordensmagten og de lokale er spændt til bristepunktet. Jane Tennison: Helen Mirren. Bob Oswalde: Colin Salmon Kernan: John Benfield. Instruktion: John Strickland.

01:45  

Kampen for tilværelsen (7:8)
Kampen for tilværelsen (7:8) Norsk dramaserie. (7:16). Tomasz har fået tip og opsøger buschaufføren Yngve som kan være hans far. Yngve er flink, men Tomasz synes ikke at de ligner hinanden og vil ha en DNA test. Her Kiran opsøger fru Kirans penneven Holger og kører ham ned. Vidkun har en god forklaring på sin mystiske sygdom. Medvirkende: Bartek Kaminski, Ingar Helge Gimle, Kai Remlov, Nils Jørgen Kaalstad og Monica Hjelle m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:30  

Spooks (43)
Spooks (43) Det saudiarabiske handelscenter i London er blevet stormet af en gruppe terrorister, der har taget alle i bygningen som gidsler, deriblandt fire saudiske prinser og MI5-agenten Ros. Gidseltagerne forlanger at få 400 saudiarabiske al-Qaeda-fanger løsladt, ellers vil gidslerne blive dræbt ét for ét. Mens Ros forsøger at komme i kontakt med sine kolleger, får Adam mistanke om, at gidseltagerne har en skjult dagsorden.

03:20  

Hammerslag 2008 (8)
Hammerslag 2008 (8) Hammerslag starter denne gang med et romantisk stråtækt fiskerhus ved Jammerbugten. Der er små bondehusvinduer og lavt til loftet, og sådan noget betaler man ekstra for. Næste udfordring har også strå på taget og ligger i landsbyen Kollerup i Nordjylland. Til sidst står den på charme lige midt i Ålborg med brosten uden for døren. Et byhus i perfekt stand selvom det har 200 år på bagen. Kan mæglerne gætte at kvadratmeterne er blandt de dyreste i byen? Sendt første gang 16.09.08

03:50  

Hammerslag 2008 (9)
Hammerslag 2008 (9) Hvad koster sommerhuse i det svage ejendomsmarked anno 2008, når nu de ligger i nogle af Danmarks bedste badebyer? Vi starter med et stort nybygget sommerhus på toppen af klitterne i Blokhus inden turen går til Løkken og et lille fritidshus i første række. To super lækre ejendomme, der dog blegner ved siden af aftenens sidste ejendom. Et 100 år gammelt sommerhus i bakkerne i Lønstrup. Her er der tale om ægte liebhaveri og det koster kassen. Sendt første gang 23.09.08

DR2

00:20  

Mobbet på arbejdet
Mobbet på arbejdet Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

01:05  

USA's vilde vesten: Blod og guld (3:8)
USA's vilde vesten: Blod og guld (3:8) I sidste halvdel af 1800-tallet hersker lovløshed i USA. Præsident Ulysses S. Grant har nok at se til i form af konflikten med Sioux-indianerne og en økonomisk depression. Pludselig svirrer rygterne dog om et stort fund af guld i Dakota. I en ny stort anlagt serie genskaber skuespilleren og produceren Robert Redford nogle af de afgørende kampe i "Det Vilde Vesten".

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

00:40  

DR3 Dok: Daft Punk Unchained
DR3 Dok: Daft Punk Unchained For første gang nogensinde får man her et unikt indblik i et af de største og mest usædvanlige fænomener inden for vestlig popkultur. Det er historien om Daft Punk; en hemmelighedsfuld duo, der på eksperimentel vis udfordrer og forfører for hvert album, de producerer. Her fortæller blandt andre Pharrell Williams, Kanye West og bandmedlemmerne selv om den bemærkelsesværdige elektroniske succes - lige fra de første akkorder til den store hyldest ved Grammy Awards i 2014, hvor Daft Punk modtog fem statuetter for albummet 'Random Access Memories'.

01:40  

Verdens bedste fly - SOFIA og Novospace ZeroG
Verdens bedste fly - SOFIA og Novospace ZeroG Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. NASAs flyvende klasseværelse, the Stratospheric Observatory for Infrared Astronomy, også kaldet SOFIA, og Novospace ZeroG er begge enestående fly. Det sidste giver almindelige mennesker mulighed for at opleve vægtløshed.

02:35  

De smukke drenge (5:6)
De smukke drenge (5:6) Det går rigtigt godt for Bastian i Milano, men hans idealer bliver sat på prøve, når han skal have pels på til et modeshow. Oskar er for alvor på udebane i den fremmede by, Milano, og han begynder at savne hjembyen Rønne. Jon sætter alt ind på at få det prestigefyldte Versaceshow, men branchen foretrækker nye ansigter, så der er ingen garantier. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

03:05  

De smukke drenge (6:6)
De smukke drenge (6:6) Otto føler nærmest, han er selvskrevet til at gå Bottega Veneta-showet i Milano, men karrieren er truet af yngre modeller. Martin er tilbage i Skagen og er usikker på, om han har lyst til at fortsætte i modebranchen. Oskar bliver endelig booket til et show og er helt oppe at køre, men har det virkeligt været det hele værd? Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

03:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:50  

Uopklarede mord (3:6)
Uopklarede mord (3:6) Seks uopklarede mord, seks ukendte gerningsmænd Linda Chen forsvandt sporløst i august 2009, en uge før sit bryllup. Hendes samlever bad i massemedierne om tips til opklaringen, og halvanden måned senere blev Linda - af ham selv - fundet myrdet i et øde skovområde. Umiddelbart så det ud til, at sagen var opklaret, men så enkelt var det ikke. Efter en lang retssag med en del absurde indslag blev samleveren frikendt for mistanken om, at han havde myrdet Linda. Nu vil Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, se på sagens akter. Han vil læse og se kritisk på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Det bliver en rejse i tid og rum - i virkelighedens verden. Nordvision fra Sverige.

01:20  

Uopklarede mord (4:6)
Uopklarede mord (4:6) I slutningen af maj 1986 bliver et kurdisk ægtepar brutalt myrdet, og umiddelbart retter politiet mistanken mod den irakiske sikkerhedstjeneste, som de mener måske kan have noget med dobbeltmordet at gøre. Efterhånden peger flere og flere ting dog i en helt anden retning, og søgelyset rettes mod kvindens familie. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, begiver sig nu ud på en rejse i tid og rum for at se nærmere på sagen og for at se, om det skulle kunne lykkes at løse gåden 25 år efter den voldsomme forbrydelse. Nordvision fra Sverige.

01:50  

Om heste og mænd
Om heste og mænd Kolbeinn sadler sin fine, hvide hoppe, som alle beundrer. Han skal til kaffe hos Solveig, der er forelsket i ham. Men snart går det galt: Solveigs sorte hingst bryder gennem hegnet og kaster sig over den hvide hoppe - mens Kolbeinn sidder i sadlen. Og det er kun det første af en række drabelige optrin i det lille samfund. Benedikt Erlingssons skæve komediedrama om islændinge og deres heste har vundet en lang række priser, deriblandt Nordisk Råds Filmpris. Kolbeinn: Ingvar Eggert Sigurðsson. Solveig: Charlotte Bøving. Vernhardur: Steinn Armann Magnusson. Instruktion: Benedikt Erlingsson.

03:05  

Danske drømme (2:10)
Danske drømme (2:10) 1974-1976. En TV-historie om det moderne Danmark. Kvinderne gør oprør, danner basisgrupper, tager på Femølejr og forvirrer manden, mens bilerne står stille om søndagen. Poul Hartling forsøger med sine smalle Venstreregering at styre Danmark gennem den internationale krise, men må overlade magten igen til Anker Jørgensen. Danskerne flytter i kollektiv og Leif Panduro fanger tidsånden med sine TV-spil. Der er røde faner og strejker i en tid der er præget af splittelse og forvirring. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SKOERPING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0816213722