Skørping
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 10. april 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 10. april 2020

DR1

01:35  

Hercule Poirot (14)
Hercule Poirot (14) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne mine". Året er 1935. Den store depression har ramt USA, og virkningerne breder sig til Chinatown i London, hvor Poirot får en sag på halsen.

02:25  

Hercule Poirot (15)
Hercule Poirot (15) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mysteriet i Cornwall". En kvinde tror, at hendes mand vil forgifte hende, og der er vist noget om snakken.

03:20  

I farezonen (24:61)
I farezonen (24:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

04:35  

Skattejægerne (1:10)
Skattejægerne (1:10) I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Helges skønne haver (3:10)
Helges skønne haver (3:10) Sissinghurst Castle har nok den mest berømte have i England. Ikke mindst Den hvide Have overrasker de fleste med sin skønhed. Helge Petersen viser rundt, og overgartneren fortæller om de berømte ejere, forfatteren Vita Sackville-West og Harold Nicolson, som oprindeligt designede haven. Efter dét et indblik i, hvordan grøntsagerne gror i Helges køkkenhave. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:25  

Dage i haven (1:3)
Dage i haven (1:3) Vært Pernilla Månsson Colt, gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og indretningsarkitekt Malin Persson er alle tilbage i haven efter en lang sommer. Her er der en del at tage fat på, men hvorfor ikke starte blødt med en lynhurtig "snapse-opskrift"! Hvad handler Johns snak om en 'container garden' egentlig om? Og så skal der arbejdes på noget, der absolut ikke er kedeligt: indretningen af en bryllupssuite.

07:00  

Skattejægerne (3:10)
Skattejægerne (3:10) I aften i Skattejægerne får Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevand Antik brug for de store muskler, når de går på opdagelse i en gammel og nedpakket købmandsbutik. Tiden flyver for rekvisitøren Sussie Vig, når hun tager på udkig efter ure til en familieopera. Og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen prøver lykken i en butik, der sælger varer fra en losseplads.

07:30  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

07:31  

Sanditon (1:8)
Sanditon (1:8) Et tilfældigt møde bringer den impulsive, unge Charlotte Heywood til Sanditon - et søvnigt fiskerleje, der er ved at blive forvandlet til et fashionabelt kursted. Charlotte glæder sig til at opleve alt, hvad byen kan tilbyde. Og det bliver hurtigt klart, at Sanditon i hvert fald byder på en overflod af intriger - for de farverige indbyggere har masser af hemmeligheder.

08:15  

Sanditon (2:8)
Sanditon (2:8) Charlotte forsøger at slutte fred med Sidney Parker, men det kommer ikke til at gå, som hun håber. Samtidig inviterer lady Denham til frokostselskab og ananassmagning til ære for miss Lambe. Mary Parker er dog sikker på, at der stikker noget under, for miss Lamb er meget rig.

DR2

00:35  

Fra Obama til Trump: Et splittet USA (4:4)
Fra Obama til Trump: Et splittet USA (4:4) Den amerikanske valgkamp er i fuld gang forud for præsidentvalget i 2020. Men kløften mellem vælgerne er større end nogensinde før. Ved hjælp af arkivmateriale og afslørende interviews med politiske nøglepersoner dykker vi ned i historien og udforsker den stigende racemæssige, kulturelle og politiske splittelse i USA. Hvordan er det kommet så vidt? Hvad betyder den skarpe polarisering for landets fremtid? Og hvem ender med at blive præsident?

01:30  

Plastik Kina
Plastik Kina Kina er verdens største plastaffaldsimportør. Hvert år modtager landet ti millioner tons affald fra rige lande i Vesten, der eksporteres for at blive genanvendt og omdannet til tøj eller legetøj. Her følger vi to familier, der lever af at sortere plastik med de bare hænder. En tilværelse, der ikke er for børn. Men hvor 11-årige Yi-Jie holder fast i drømmen om uddannelse, mens hun bygger skraldeslotte i den giftige plastikverden.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:20  

Pave Frans
Pave Frans Et portræt af pave Frans tegnet gennem tre personer, hvis liv på forskellige måder er dybt påvirket af ham og den katolske kirke. Carlos Luna, en svensk-argentiner, der blev personlig ven med paven. Vittoria Longhitano, som blev tvunget til at forlade den katolske kirke for at kunne blive præsteviet. Og Nour Issa, en af de i alt 12 syriske flygtninge, som pave Frans i forbindelse med et besøg på den græske ø Lesbos inviterede med tilbage til Italien. Pave Frans er nummer 266 i paverækken, han blev valgt den 13. marts 2013 som efterfølger for pave Benedikt 16.

08:50  

Guldkorn 1980'erne: 1985
Guldkorn 1980'erne: 1985

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (2)
Søpapegøjernes ø II (2)

05:10  

Minisekterne (14)
Minisekterne (14) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

05:30  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

06:10  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (43)
Gurli Gris II (43) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (44)
Gurli Gris II (44) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon Hr. Klodrian

07:15  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

07:30  

Bien Maja
Bien Maja

08:55  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

 
DR1

09:05  

Landsbyhospitalet (68)
Landsbyhospitalet (68) Dr. Burnett når frem til en beslutning om sin fremtid. Lizzie brænder varm på håndværkeren Nev. Dr. Ormerod og mr. Rose havner midt i dramatisk opgør i en is-café. Og søster Brigid havner i et voldsomt dilemma, da hendes gravide søster dukker op efter at være blevet smidt ud hjemmefra.

09:50  

Jordemoderen VII (1:10)
Jordemoderen VII (1:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

10:30  

Antikkrejlerne XX (18:25)
Antikkrejlerne XX (18:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XX (19:25)
Antikkrejlerne XX (19:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:55  

Hercule Poirot: De låste døre
Hercule Poirot: De låste døre Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Året er 1917. Hastings besøger sine gamle venner familien Cavendish på deres landsted. Her møder han en gammel bekendt - nemlig den lille detektiv Hercule Poirot, som han kender fra sin tid i Belgien. Og da husets frue findes død af forgiftning, må Poirot og Hastings opklare deres allerførste mysterium sammen.

DR2

09:10  

We'll Meet Again - en filmkoncert
We'll Meet Again - en filmkoncert Per Juul Carlsen fra Filmselskabet er vært i en særlig koncert fuld af minder fra biografmørket. Hør bl.a. Smile fra Charlie Chaplins Moderne Tider, We'll Meet Again fra Stanley Kubricks Dr. Strangelove og Arriverderci Roma fra Roms syv høje. Sangere fra DR VokalEnsemblet præsenterer de udødelige toner fra en verden af gyldent filmstøv, nostalgi og drama - optaget live i DR Koncerthusets Studie 2. Medvirkende: DR VokalEnsemblet. Musikalsk ledelse: Søren Rastogi.

10:10  

1000 års kunsthistorie
1000 års kunsthistorie TV vært og kunsthistoriker Peter Kær tager seerne med på en rejse i den danske kunstskat. I seriens femte udsendelse bliver værkerne mere abstrakte, Peter Kær er nemlig ankommet til modernismen, der strakte sig fra starten af 1900-tallet og godt 60 år frem med værker af Wilhelm Lundstrøm, Wilhelm Freddie og Asger Jorn. Seniorforsker Dorthe Aagesen, Statens Museum for Kunst, har udvalgt de tre hovedværker, og fortæller hvorfor netop de er så vigtige. Og bevaringschef Jørgen Wadum forklarer i både stærkt sidelys og uv belysning, hvordan man kan fremtidssikre et Jorn maleri, hvor malingen løber.

10:40  

1000 års kunsthistorie
1000 års kunsthistorie TV værten og kunsthistoriker Peter Kær tager seerne med på en rejse i den danske kunstskat. I denne sidste udsendelse i serien rejser Peter Kær, sammen med forskere og konservatorer fra Statens Museum For Kunst, helt frem til vores tid - samtiden. Her skal vi bl.a. se nærmere på de udfordringer samtidskunsten giver museumsverdenen, når det gælder Bevaringen af værkerne for eftertiden. Skal man bl.a. bevare værker, der bevidst er skabt af materialer, der Ikke er lavet til at holde i mange år?

11:10  

Verdens mest naturskønne togrejser (4:6)
Verdens mest naturskønne togrejser (4:6) Tag med på en betagende togrejse på den højest beliggende jernbane i de Schweiziske Alper. En tur, der går gennem gletsjere, dybe kløfter og forrevne klipper. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Tirano og hele vejen til byen Zermatt, der ligger ved foden af den 4.478 meter høj bjergtinde Matterhorn.

11:55  

Verdens mest naturskønne togrejser (5:6)
Verdens mest naturskønne togrejser (5:6) Tag med på en smuk togrejse i det nordlige Spanien. En tur, der byder på de mærkeligste delikatesser, skøre arkitetoniske værker, idylliske landsbyer og krigshistorie. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Leon til havnebyen Ferrol, der har været hovedbase for den spanske flåde i flere krige.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (5)
Flaskepost fra Stillehavet II (5) Den næste ø, vi kommer til, hedder Budi Budi. Det er en vulkan, som er sunket i havet. Hvis havet stiger, så har menneskene her ikke noget sted at bo. Vi møder også en papegøje, som hedder Ziggy Man

09:20  

Vitello - ønsker sig en hund (10)
Vitello - ønsker sig en hund (10) Vitello får mange ideer. Den ide om at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste, desværre er Mor helt uenig. Men hvis man ikke kan få en hund, så kan man vel være en...

09:27  

Hunden Ib - tager den skarpe sav
Hunden Ib - tager den skarpe sav

09:30  

Cirkus Summarum 2019
Cirkus Summarum 2019

11:10  

Grøflingen
Grøflingen Trods Grøffeldyrets advarsler beslutter hans datter Grøflingen sig for at snige sig ud i skoven for at finde den store, stygge mus, som hendes far har fortalt alle de uhyggelige historier om. Men da hun endelig finder ham, synes hun mest, han ligner aftensmad. Og så er gode råd dyre for den snedige mus.

11:35  

LEGO Avengers: Sammen igen
LEGO Avengers: Sammen igen

DR1

13:40  

Stolthed og fordom (1:3)
Stolthed og fordom (1:3) Mrs. Bennetts mål i livet er at få sine fem døtre gift. Da de rige ungkarle Darcy og Bingley flytter til egnen, øjner hun fluks en chance for at få afsat et par af døtrene. Den ældste, Jane, bliver straks betaget af den rare Bingley. Det er derimod ikke just kærlighed ved første blik, da den næstældste datter, Elizabeth, møder den flotte, men tilknappede og tilsyneladende arrogante Darcy. Medvirkende: Jennifer Ehle, Colin Firth, Susannah Harker m.fl.

DR2

12:40  

Pest over Europa (4:6)
Pest over Europa (4:6) Da pesten rasede fattede man ikke, hvorfor den ramte samfundet, men i de sidste 100 år har rotten og dens lopper været udpeget som den skyldige. Det var herfra den bakterie kom, der udløste sygdommen. Men i dag sætter en række europæiske videnskabsfolk et alvorligt spørgsmålstegn ved, hvad det i virkeligheden var for en sygdom, der hærgede Europa gennem 400 år. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Lone Leegaard. Sendt første gang 02.03.03

13:20  

Pest over Europa (6:6)
Pest over Europa (6:6) Pesten hærgede Europa i 400 år og forsvandt. Det er stadig et mysterium hvorfor. Dette er historien om sygdommens sidste voldsomme angreb: Venedig 1631 - København 1711 og Marseille 1720. Tre byer der var forberedte på katastrofen og kæmpede for at afværge den - tre epidemier der gør det muligt at komme tættere på hvad der egentlig skete. Sendt første gang 16.03.03

14:00  

Gudstjeneste fra Hedensted kirke.
Gudstjeneste fra Hedensted kirke. Jesu syv korsord danner sammen med refleksioner, salmer og korværk en liturgisk gudstjeneste, der vil understrege den mørke og dybe stemning, der kendetegner Langfredag. Kirkens voksenkor synger under ledelse af organist Anni Poldrugatsch sammen med kirkesanger Tore Asbjørn Hansen Sognepræst Thea Køllgaard Olsen er liturg. Hedensted kirke ligger som byens ældste hus på en naturlig forhøjning i terrænet. En romansk bygning af granistkvadre fra før år 1200. Med det tilbyggede hvidkalkede tårn og hvælvinger fremtræder kirken stor. På det romanske kalkmaleri i apsis, Maiestas Domini, ser man Kristus stående som himmelkongen med korsstaven og lysende mandorla, kun omgivet af Peter og Paulus.

14:45  

Hjem til påske
Hjem til påske Fra Jesus på korset til moderne påskefejring med familien. Hvorfor og hvordan fejrer vi danskere egentlig påske? For en familie fra Nørrebro i København er påsken den vigtigste højtid på året. De gennemlever påskens drama om Jesus' korsfæstelse, død og opstandelse. Musikerne Jonas og Mikael bruger påskefortællingen som inspiration i deres musik. Men for mange danskere handler påsken om noget helt andet - nemlig om at samles med familien til en tiltrængt forårsferie og den årlige påskefrokost.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste semifinale skal hvirvelvindene fra Team Tornado køre imod de toptunede Formel 1-drenge. Der er smæk på, når de to hold kører ned ad Striben, ud på specialbanen i en skatepark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Ringen. Hvilket hold er bedst og vinder den sidste plads i årets finale?

12:30  

Det store Ramasjang Mysterie 7
Det store Ramasjang Mysterie 7 My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

12:45  

Kika og Bob (21)
Kika og Bob (21) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (30)
Junglebogen (30)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kaninen æder sin egen lort? Ta' med Lille Nørd på kaninhop og se, om det lykkes nørderne at finde Katrines bamse Hr. Kanin.

13:40  

Sikker & Søn II (2)
Sikker & Søn II (2) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Søn bruger Fars gamle boomerang til at lege trafik. Far lærer, hvor vigtigt det er at stoppe ved kantstenen og se og lytte efter biler, inden man går over vejen.

13:50  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Kanonkongen Freja (2:8)
Kanonkongen Freja (2:8) Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:25  

Sanditon (3:8)
Sanditon (3:8) Charlotte gør sit bedste for at undgå Sidney, men det er lettere sagt end gjort. Samtidig bringer Tom en læge til byen. Lady Denham er ikke nogen stor fan af lægestanden, men Clara øjner en mulighed for at underløbe sir Edward og Esther.

16:10  

Sanditon (4:8)
Sanditon (4:8) Charlotte møder miss Lambes forbudte kærlighed. Det får hende til at ændre syn på Sidney, miss Lambes værge. Samtidig bliver Clara vidne til et intimt øjeblik mellem Esther og Edward.

17:00  

Landsbyhospitalet (70)
Landsbyhospitalet (70) Aluns nye band bliver en dundrende succes. Dr. Burnett indrømmer sine følelse for sygeplejersken Marian. Hospitalsdirektør Carnegie trækker i trådene for at få transporteret en patient til The Royal i flyvende stil. Og Lizzie møder en kær bekendt.

17:45  

Jordemoderen VII (2:10)
Jordemoderen VII (2:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:15  

I forreste linje
I forreste linje Han tog sit kamera med i krig. Tony Vaccaro var infanterist under 2. verdenskrig og tog over 8.000 fotos. De fleste blev taget i kamp og under beskydning og forblev ukendte i næsten 50 år. Her kommer vi tæt på Tony og hans sandfærdige krigsbilleder, der alle ætser sig ind på nethinden. Og hører, hvordan kameraet hjalp ham med at overleve.

16:25  

Stegte grønne tomater
Stegte grønne tomater På plejehjemmet fortæller den aldrende Ninny sin buttede niece historien om Idgie og Ruth. De to veninder kommer sammen til at drive Whistle Stop Cafe, hvor man altid kan få stegte grønne tomater og stegeben med barbecue-sauce. De to veninder har ufortrødent kæmpet mod de ting, der har gjort livet svært - bl.a. en voldelig ægtemand og ku-klux-klan. Medvirkende: Kathy Bates, Mary Stuart Masterson, Mary-Louise Parker m.fl. Instruktion: Jon Avnet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (38)
Gurli Gris VII (38)

15:10  

Gurli Gris VII (39)
Gurli Gris VII (39)

15:15  

Simon
Simon Hvem er bange for mørket?

15:20  

Simon
Simon Farvel til suttekluden

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (11)
Vidundervovsen Vaffel (11) Vaffel savner Carl

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Trulli-land
Trulli-land

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (19)
Paw Patrol IV (19)

17:00  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

17:20  

Stop! - Dronen
Stop! - Dronen Majas søster Stella får en drone i fødselsdagsgave. Maja vil også flyve, men Stella siger, at hun er alt for lille, hun vil bare ødelægge den. Da Stella ikke kigger, tager Maja chancen og overtager styringen uden at få lov.

17:30  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

17:50  

En besynderlig gæst
En besynderlig gæst Tegnefilm om et helt særligt venskab mellem en dreng og en pingvin der er faret vild - og pludselig står på drengens dørtrin. Instruktion: Philip Hunt. Baseret på børnebog af Oliver Jeffers.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Dronningen holder frikvarter
Dronningen holder frikvarter Siden dronningen var meget ung har hun haft et brændende behov for at udtrykke sig kunstnerisk. Filmen følger dronningen i sit kunstneriske frirum, hvor hun langt væk fra officielle pligter, arbejder og gør sig tanker om den kunstneriske proces. Vi ser hende med pensler og papirklip, og i arbejdet som scenograf og kostumetegner til Tivolis ballet, Snedronningen.

DR2

18:30  

Huset på Christianshavn (10)
Huset på Christianshavn (10) En historie om hvordan dyrehandler Clausen er ved at få et nervøst sammenbrud. Manuskript: Johannes Møllehave. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. I øvrigt medvirker: Holger Perfort, Poul Bundgaard og Mime Fønss. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1970.

18:55  

Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften
Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften Olsens drøm om "en stille men'skelig jul uden ballade og nerver og med fem slags småkager" er lige ved ikke at gå i opfyldelse. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Gunnar Strømvad. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 23. december 1970.

19:15  

Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften
Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften Olsens drøm om "en stille men'skelig jul uden ballade og nerver og med fem slags småkager" er lige ved ikke at gå i opfyldelse. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Gunnar Strømvad. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 23. december 1970.

19:35  

Huset på Christianshavn (12) - Nytår
Huset på Christianshavn (12) - Nytår Flyttemand Olsens gæstebud er, af forskellige årsager, ved at blive spoleret. Alt ender dog, som det var tænkt - med nytårstorsk og champagne. Manuskript: Knud Poulsen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Medvirkende: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. William: Jes Holtsø. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Bjørn Spiro. Produceret af Nordisk Films Kompagni for DR-TV. Sendt første gang 31.12.1970

20:00  

Den 12. mand
Den 12. mand Nordnorge, 1943. Tolv modstandsfolk på en fiskekutter overraskes af tyske soldater. Elleve mand bliver fanget, torteret og dræbt - kun Jan Baalsrud slipper væk. Blødende fra et skudsår i foden flygter han med Gestapo i hælene. Hans livsfarlige, to måneder lange flugt gennem den nådesløse vinter bliver en af de mest utrolige overlevelseshistorier fra 2. verdenskrig. Medvirkende: Thomas Gullestad, Jonathan Rhys Meyers, Mads Sjøgård Pettersen m.fl. Instruktion: Harald Zwart.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:10  

Pyjamasheltene
Pyjamasheltene

18:35  

Pyjamasheltene
Pyjamasheltene

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (11)
Svampebob Firkant VII (11) Et lille måltid + Gary bliver forelsket

19:45  

Vi' bare bjørne III (39)
Vi' bare bjørne III (39)

20:00  

Rejsen til Fjerkongens rige
Rejsen til Fjerkongens rige

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Jason Bourne
Jason Bourne I 12 år har den tidligere CIA-snigmorder Jason Bourne levet i skjul. Nu opsøges han af sin gamle kollega Nicky, der har nye oplysninger om hans fortid. Oplysninger, som CIA ikke vil have frem i lyset, og snart pifter kuglerne igen om ørerne på Bourne. Medvirkende: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander m.fl. Instruktion: Paul Greengrass.

23:10  

True Crime
True Crime Journalisten Steve Everett roder gevaldigt med sit privatliv, men som reporter er han skarp og kompromisløs. Everett får til opgave at skrive en artikel om en dødsdømts sidste timer, inden han skal henrettes ved midnat. Det er tænkt som rutinehistorie, men snart bliver Everett sikker på, at manden er uskyldig. Kan han nå at bevise det, inden det er for sent? Medvirkende: Clint Eastwood, Isaiah Washington, Denis Leary m.fl. Instruktion: Clint Eastwood.

DR2

22:10  

Guldkorn - Danmark i 1967
Guldkorn - Danmark i 1967 I 1967 tager kvinderne kursus i, hvordan man kommer ud på arbejdsmarkedet. I Helsingør indvies den første gågade og så er 1967 året, hvor Danmark som det første land i verden frigiver porno i bogform.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Vores mødre, vores fædre (2:3)
Vores mødre, vores fædre (2:3) Sangerinden Greta sendes til østfronten for at underholde de tyske tropper. Her møder hun igen Wilhelm, Friedhelm og Charlotte. Men deres oplevelser har forandret hendes gamle venner, og på Charlottes felthospital oplever Greta selv for første gang krigens rædsler på nært hold. Samtidig er jødiske Viktor på vej mod en kz-lejr i Polen med et transporttog, da det lykkes ham at flygte ind i skoven.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:25  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:15  

Tynd is (7:8)
Tynd is (7:8) Enok og Liv lander få kilometer fra den danske militærbase, hvor bortførerne skjuler sig. Snart begynder en nådesløs kamp på liv og død. Samtidig sender en afsløring den danske og den svenske udenrigsminister på kollisionskurs. Medvirkende: Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen, Nukâka Coster-Waldau m.fl.

02:00  

Hercule Poirot (16)
Hercule Poirot (16) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mr. Davenheims forsvinden". Da den velhavende bankmand mr. Davenheim forsvinder sporløst, vædder Hercule Poirot med Inspector Japp om, at han kan løse mysteriet uden at forlade huset én eneste gang.

02:50  

Hercule Poirot (17)
Hercule Poirot (17) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Dobbelt synd" Poirot nægter at deltage i efterforskningen, da en kvinde mister nogle kostbare miniaturer. Han har nemlig besluttet sig for at træde af. Men kan han nu alligevel lade være med at blande sig, når sagen først ruller?

DR2

00:35  

Diego Maradona
Diego Maradona Diego Armando Maradona er kendt for sin dribleteknik og udråbt som fordboldgud. Gennem 500 timers hidtil usete optagelser dykker vi ned i den argentinske fodboldlegendes liv fra årene 1984 til 1991. En vanvittig og turbulent tid, hvor Maradona fører Napoli til deres første liga-titel, kæmper med et kokainmisbrug, involveres i mafiaen og får et barn, han ikke vil kendes ved.

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SKOERPING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0407182014