Skørping
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 24. december 2018

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 24. december 2018

DR1

00:50  

Hercule Poirot: Hollow-mysteriet
Hercule Poirot: Hollow-mysteriet Poirot er fascineret af familien Angkatells sære opførsel, så han siger ja tak til at tilbringe weekenden på deres landsted. Opholdet bliver dog en del mere begivenhedsrigt, end den lille detektiv har forestillet sig. En af gæsterne findes skudt, og der er ikke mangel på mistænkte, for alle i huset havde et horn i siden på afdøde. Poirot: David Suchet. John Christow: Jonathan Cake. Gudgeon: Edward Fox. Lady Angkatell: Sarah Miles. Instruktion: Simon Langton.

02:25  

Die Hard 2: Die Harder
Die Hard 2: Die Harder Politimanden John McClane skal hente sin kone i lufthavnen. Det er den 24. december, men snart forstyrres julefreden. En gruppe elitesoldater med skumle planer tager kontrol over lufthavnen. Hvis deres krav ikke bliver mødt, vil de få de indgående fly til at styrte ned. Men gruppen har gjort regning uden McClane. Hans kone sidder i et af flyene, og nu er den handlekraftige strømer vred. John McClane: Bruce Willis. Holly McClane: Bonnie Bedelia. Thornberg: William Atherton. Instruktion: Renny Harlin.

04:20  

Guld på Godset, Jul (1)
Guld på Godset, Jul (1) Et maleri til 150.000 kroner, julepynt med mere end 150 år på bagen og sjældne designermøbler kommer frem fra gemmerne, når danskerne strømmer til herregården Nørre Vosborg i Vestjylland for at få vurderet deres antikviteter, kunst og retroting. En række af landets skarpeste vurderingseksperter står klar med viden og historie om tingene, og så snart vurderingen er på plads, er der mulighed for at gøre en god handel med tre professionelle antikhandlere. F.eks. kan ejerne af en skænk, der skulle have været kørt på lossepladsen, forlade herregården mange tusinde kroner rigere. Programmets vært Mette Rieck tager seerne med ind bag de gamle borgmure, hvis historie strækker sig 700 år tilbage i tiden. Og hun må både i fangekælderen og på toilettet for at fortælle de fascinerende historier, der knytter sig til Nørre Vosborg. Sendt første gang 11.12.13

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Vagn på floden (11:11)
Vagn på floden (11:11) På opdagelse langs Europas vandveje, fra Skagen til Sulina. I Rumænien sejler "Plevier" ud i Donaus delta, et kæmpestort naturområde uden veje. I landsbyen Mila er det den opfindsomme familie Irimia, der er ved at bygge diskotek, samt drengen Nico, teenage-pigen Anisoara, fiskeren Mihai, husmor Maria og gåsemor Augustina, der giver Vagn indtryk af livet i en landsby i deltaet. Vagn besøger også fiskerne på søen Rosulet og får suppe kogt på Donau-vand, inden endemålet er i sigte: Sulina. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 03.09.97

06:20  

Antikkrejlerne XII (25)
Antikkrejlerne XII (25) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

07:05  

Mr. Bean
Mr. Bean Mr. Bean er taget på hotel. Uheldigvis passer værelset ikke til hans forventninger. Det må han naturligvis gøre noget ved - til stor prøvelse for de øvrige hotelgæster, personalet og entertaineren Danny La Rue.

07:30  

Det søde liv - jul (4:4)
Det søde liv - jul (4:4) I december bager Mette Blomsterberg julekager og laver julegodter, så englene synger. Mette viser dig, hvordan du laver hendes egne julefavoritter hjemme i dit eget køkken. Rammen om Det søde livs juleprogrammer er det smukke Rosenholm Slot, hvor en pyntet riddersal bliver fyldt med duften af julebag. I aften står julemenuen på nøddesmåkager, marcipangrise og kransekagetop.

08:00  

Guld på Godset, Jul (2)
Guld på Godset, Jul (2) To pragteksemplarer af Arne Jacobsens sjældne dråbestole, et enestående mahognibord fra Christian VIII¿s regeringstid og værdifulde sølvsmykker kommer frem fra gemmerne, når danskerne strømmer til herregården Nørre Vosborg i Vestjylland for at få vurderet deres antikviteter, kunst og retroting. En række af landets skarpeste vurderingseksperter står klar med viden og historie om tingene, og så snart vurderingen er på plads, er der mulighed for at gøre en god handel med tre professionelle antikhandlere. F.eks. kan ejeren af et sølv-skønvirkespænde tage fra herregården efter en handel, som gik langt bedre, end vurderingen på 10.000 kroner havde spået. Programmets vært Mette Rieck tager seerne med ind bag de gamle borgmure, hvis historie strækker sig 700 år tilbage i tiden. Og hun må både en tur i soveværelset, som byder på en yderst moderne anordning, og på besøg i H.C. Andersens sommerferieværelse for at komme omkring Nørre Vosborgs spændende historier. Sendt første gang 23.12.13

DR2

00:20  

Lystløgneren og den forsvundne dreng
Lystløgneren og den forsvundne dreng I 1994 forsvinder den 13-årige amerikaner Nicholas Barclay sporløst fra Texas. Tre år senere dukker en fyr op i Spanien med en historie om kidnapning og tortur og påstår, at han er den savnede. Familien er overlykkelige for, at deres søn er fundet i live. Men hvorfor taler han nu med accent, og hvorfor er hans udseende så forandret? Igennem rekonstruktioner og interviews med implicerede parter i sagen bliver den opsigtsvækkende sag igen vakt til live.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:40  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen - ser på stress som i dag er en folkesygdom, men sådan har det ikke altid været. Der var engang hvor det var forbeholdt slipsefolket at få stress, senere blev det samlebåndsarbejderne og så var det IT branchen. Og så er vi dykket ned i arkiverne og kan nu vise hvordan Danmark er blevet solgt til turisterne gennem de sidste 50 år. Til slut har Tidsmaskinen sat Birthe Wilke stævne for at høre nærmere om et kys fra 1957 - måske det længste kys i Melodigrandprix historie. Men hvordan kan et uskyldigt kys som dette bringe forargelse ud i Europa? Det skyldes en misforståelse!

08:30  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen - ser nærmere på danskernes forhold til astrologi. Det er et forhold præget af både had og kærlighed, for mens hver tredje af os tror på det, er der mindst lige så mange der er overbevist om at astrologi er en gang fup og svindel. Og sådan har det altid været. Vi skal også se på mandens udseende. Vi bestemmer selv hvordan vi vil se ud, men tiden har også noget at skulle have sagt. Tag med på en rejse fra brylcreme til David Beckham, og få alle tiders svar på hvordan en mand skal se ud. Og så tager vi en tur til Roskilde med Erling Olsen. I starten af 70erne kæmper han mod marxisterne på det Roskilde Universitetscenter, som han selv har været med til at grundlægge.

DR3

01:00  

Paul Blart: Mall Cop
Paul Blart: Mall Cop Den fredsommelige Paul Blart drømmer om at blive politimand, men foreløbig må han nøjes med en tjans som sikkerhedsvagt i et indkøbscenter. Blart tager sit job meget alvorligt, og det er måske meget heldigt. Da en røverbande begynder at plyndre centret og tilmed tager gidsler, er det nemlig op til Blart at rage kastanjerne ud af ilden. Paul Blart: Kevin James. Veck Simms: Keir O'Donnell. Amy: Jayma Mays. Instruktion: Steve Carr.

02:30  

Alene i vildmarken USA II (13:15)
Alene i vildmarken USA II (13:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment begynder at lakke mod enden. Det er dag 57 i Vancouver Islands barske natur, og der er nu kun tre deltagere tilbage. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

03:15  

Jomfruernes klub (2:6)
Jomfruernes klub (2:6) Er man en rigtig mand, selvom man er i midten af 20'erne og stadig er jomfru? Det prøver de 4 fyre at komme med et svar på. Og selvom Nicolaj har høje forventninger og har forberedt sig godt, ender en bytur med vennerne noget overraskende for ham. Samtidig tage Kasper til Pride i et forsøg på at erkende, at han er til mænd.

03:45  

Jomfruernes klub (3:6)
Jomfruernes klub (3:6) De fire jomfruer Nicolaj, Kasper, Mark og Joachim er i gang med at finde ud af, hvad der gennem tiden har stoppet dem i at opleve deres første gang. Selvom vejen til at miste deres mødom er lang, så rykker den hele tiden tættere på. For Joachim handler det om at bryde en svær barriere - nemlig ham selv.

04:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:20  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

02:05  

Dirch og de andre (1:4)
Dirch og de andre (1:4) Sonja Oppenhagen fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt førdte gang 1992.

02:35  

Dirch og de andre (2:4)
Dirch og de andre (2:4) Ulf Pilgaard fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

03:10  

Bryggeren (4:12)
Bryggeren (4:12) 1844-1847. Lille Carl lever ikke op til J.C.'s store forventninger, og J.C. presser Carl mest muligt med sin 'man kan, hvad man vil'-filosofi. J.C.'s utilfredshed gælder også i høj grad Laura - og det er ikke noget harmonisk samliv, ægteparret har. I øvrigt er J.C. kun sjældent hjemme - han bruger næsten al sin tid på bryggeriet, hvor han er i gang med en stor og nyskabende udvidelse. J.C. er blevet en mand med indflydelse, magt og penge. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Endvidere: Lars Kaalund, Erik Wedersøe, Dea Fog, Kjeld Nørgaard, Birgitte Prins, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Bodil Udsen, Otto Brandenburg, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

04:10  

Bryggeren (5:12)
Bryggeren (5:12) Carl begynder sin skolegang i den velansete Borgerdydskole, hvor han bliver et nemt offer for lærernes latterliggørelse og kammeraternes drillerier. J.C. arbejder sammenbidt med opbygningen af sit nye bryggeri, Carlsberg i Valby - og tager samtidig aktivt del i den politiske udvikling, da enevælden står for fald og landet kommer i krig. Mens J.C. er segnefærdig af arbejdsbyrden, føler Laura sig mere og mere magtesløs, i forhold til både J.C. og Carl. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Dennis Pedersen. Endvidere: Lars Kaalund, Ina Miriam Rosenbaum, Anja Owe, Kjeld Nørgaard, Karen-Lise Mynster, Ulver Skuli Abildgaard, Otto Brandenburg, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Kim Frank Hansen, Erik Wedersøe og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

05:10  

Dagens sang: Blomstre som en rosengård
Dagens sang: Blomstre som en rosengård - sunget af et af DR's kor.

07:25  

Lørdagshjørnet - Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær.
Lørdagshjørnet - Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær. Aftenens gæster hos Jørgen Iversen er Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær. Sendt første gang 1978.

08:25  

Dagens sang: Juletræet med sin pynt
Dagens sang: Juletræet med sin pynt

08:30  

Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers
Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers ved sognepræst Ulla Horsholt. Gudstjenestekoret synger den engelske "Rejoice in the Lord" her fjerde søndag i advent, dagen før juleaften. "Kom lad os juble for Herren" siger inskriptionen på kirkens store klokke. De fire lys er tændt i den 114 årige kirke på bakken nær centrum. En kirke der gennem de sidste mange år været kendt for sine kor, ledet af nu afdøde organist Karsten Blond. I gudstjenesten ledes korene af organist Brian Stenger Poulsen med organist Christian Præstholm, Sct. Mortens kirke ved orglet. I gudstjenesten synges salmerne Op! thi dagen nu frembryder (DDS 76), Julebudet til dem, der bygge (DDS 129), O kom, o kom, Immanuel (DDS 77), Nu vil vi os forsamle (DDS 93).

DR Ultra

01:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:15  

Lucky Luke - Daltonbrødrene går igen (42)
Lucky Luke - Daltonbrødrene går igen (42) Daltonbrødrene går igen

06:35  

Wild Kratts (6)
Wild Kratts (6) Over hals og hoved

07:00  

Ultra Snydt
Ultra Snydt Ultra Snydt er dit nye ugentlige nyhedsprogram, hvor du skal tænke selv. Man kan nemlig aldrig være sikker på, at værterne Lasse og Mahamad fortæller sandheden, når de med masser af humor præsenterer deres egen version af nyhederne. Så det er op til dig at tænke dig om og gætte med på, hvilken nyhed der er sand, og hvilken der er fake news

07:10  

Klassens perfekte jul (24)
Klassens perfekte jul (24) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Galaksekrigerne (5)
Galaksekrigerne (5)

07:50  

Galaksekrigerne (6)
Galaksekrigerne (6)

08:10  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

08:45  

Gumball IV (38)
Gumball IV (38)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (20)
Den fortryllede karrusel (20) På frihedens veje

05:10  

Søpapegøjernes ø (30)
Søpapegøjernes ø (30) Flyveturen

05:20  

Ellevilde Ella - Julemanden er på vej
Ellevilde Ella - Julemanden er på vej Julemanden er på vej

05:25  

Snemanden og snehunden
Snemanden og snehunden

05:50  

Chuggington (6)
Chuggington (6)

06:05  

Morten Skildpadde II (3)
Morten Skildpadde II (3) Mortens brandmandspandekager + Morten og den forsvundne megamaskine

06:30  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

06:45  

Inui (24)
Inui (24)

07:00  

Ramajetternes Jul (24:24)
Ramajetternes Jul (24:24) Det er den 24. december og K. Rampus har fanget alle Ramajetterne og er godt i gang med at hacke sig ind på julemandens computer for at ødelægge den. Måske bliver det slet ikke jul i år!?

07:15  

Selmas saga (24)
Selmas saga (24) Familien Traskvist fejrer jul. Men det er ikke specielt festligt - hvis der ikke sker et mirakel, skal de jo være ude af deres hus juleaften. Men frem for alt: får de nogensinde deres lille Selma tilbage?

07:30  

Kasper og Sofies vidunderlige jul
Kasper og Sofies vidunderlige jul Kasper og Sofie glæder sig til jul, men hvor bliver sneen af? Sofie beslutter at skrive til Julemanden. Hun ønsker sig både sne og en kælk, og at Julemanden endelig vil besøge dem. Vi følger de to venner gennem advent, hvor de lærer om julen og alle de dejlige traditioner, der følger med. Og i børnehaven lærer de julesange og at lave juledekorationer. Men så foreslår Esther, at morfar holder jul hos hende i hendes hytte. Men det synes Sofie ikke om, for hun vil fejre jul med morfar, som hun plejer at gøre. Så hvad gør de nu?

08:45  

Heino fikser julen - Julegave (4)
Heino fikser julen - Julegave (4) Heino har problemer, han sidder fast i skorstenen og kan ikke komme fri. Men hjælpen er nær da et postbud med stort hvidt skæg tilbyder at hjælpe Heino ned. Men er det nu også et postbud Heino møder eller kan det være en helt anden?

 
DR1

09:00  

Spise med Price jul i Elk Horn (2:2)
Spise med Price jul i Elk Horn (2:2) Julen og julemiddagen står for døren i den lille dansk/amerikanske by Elk Horn. Brødrene Price har efterhånden lært byen bedre at kende, og borgmesteren Stan Jens har lært at leverpostej laves bedst uden karamelsmag. Hjemme hos Jan Fajen pynter de op til jul i oktober og lader gerne pynten blive oppe til marts. Og det er en god idé, for det tager fire mennesker fem dage at pakke det hele sammen. Julemiddagen skal helst leve op til de fine omgivelser, og hvem er bedre end James og Adam Price til at tilberede en rigtig dansk julemiddag .

09:30  

Den store bagedyst (1:9)
Den store bagedyst (1:9) Den store bagedyst er tilbage med ti nybagte og forventningsfulde bagepersonligheder, der skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste amatørbager. Også dommerne er nye, for i år er det konditor Katrine Foged Thomsen og dessertkok Markus Grigo, der skal smage sig igennem alt fra flødekager, hjemmelavede isvafler og souffléer til familiepizzaer, cake pops og kransekagetoppe. Allerede fra starten er der flydende cremer og løbende glasur, men også vaskeægte kagemesterværker, når deltagerne som det første skal dyste i klassiske danske konditorkager.

11:00  

Den store bagedyst (2:9)
Den store bagedyst (2:9) De ti amatørbagere skal for anden gang jonglere med mel, sukker og smør, når der skal dystes i klassiske danske bag-selv-kager. Hvis de nye dommere, konditor Katrine Foged Thomsen og dessertkok Markus Grigo, skal imponeres, kræver det roulader med syleskarpe snit og tærter, der bliver taget til helt nye kagehøjder. I den hemmelige udfordring skal deltagerne bage småkager med et tvist, der volder særligt én af deltagerne store problemer.

DR2

09:20  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen - om Danmark i verden. Hjemmeværnets popularitet afhænger af hvordan verden omkring os ser ud. Tidsmaskinen har taget camouflagedragten på og fortæller værnets brogede historie. I international sport elsker vi danskere at slå de store nationer. Det var der rig mulighed for ved VM i herrehåndbold i Danmark i 1978. Tidsmaskinen tager med holdets træner tilbage til nogle stemningsmættede dage, som kom til at betyde et nybrud i dansk håndbold. Danske varer sælger ikke nødvendigvis sig selv, vi kigger på eksportstøtte fra stribet flæsk over vindmøller til kulturoplevelser. Sendt første gang 25.02.2007

10:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen I dag arrangeres rock-, freestyle- og stressgudstjenester for at lokke befolkningen i kirke. I 80'erne kom præsten Jakob Arnbjerg med et bud på en kirkelig skilsmisse. Tidsmaskinen tager os med i kirke og ser hvordan folkekirken kæmper for at forny sig - så de tomme sæder kan fyldes op. Ramperne i S-toge og busser har ikke altid været en selvfølge, når den handicappede skal hjælpes ind. Vi tager et smut tilbage i tiden og ser på hvordan hjælpemidlerne har gjort samfundet mere tilgængeligt for de handicappede. 91 blødere blev i midten af 80'erne smittet med HIV gennem deres daglige medicin. Hvordan kunne det ske og hvorfor blev der aldrig placeret et ansvar? Vi har besøgt Terkel Andersen, som var bløderforeningens frontfigur i de 10 år blødersagen kører. Sendt første gang 04.03.2007

11:00  

En plads i mit hjerte
En plads i mit hjerte Ednas mand omkommer, og det er nu op til hende at drive gården, sikre familien brød på bordet og betale banken under 1930'ernes store krise. En umulig opgave, men Edna har viljestyrke, hvor kræfterne svigter. Og så er der den blinde veteran og den sorte arbejdsløse, som finder et hjem og giver en hånd i bomuldsmarken. Edna Spalding: Sally Field. Wayne Lomax: Ed Harris. Mr. Will: John Malkovich. Moze: Danny Glover. Instruktion: Robert Benton.

DR3

10:00  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

10:25  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

10:45  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:25  

Jomfruernes klub (2:6)
Jomfruernes klub (2:6) Er man en rigtig mand, selvom man er i midten af 20'erne og stadig er jomfru? Det prøver de 4 fyre at komme med et svar på. Og selvom Nicolaj har høje forventninger og har forberedt sig godt, ender en bytur med vennerne noget overraskende for ham. Samtidig tage Kasper til Pride i et forsøg på at erkende, at han er til mænd.

11:55  

Jomfruernes klub (3:6)
Jomfruernes klub (3:6) De fire jomfruer Nicolaj, Kasper, Mark og Joachim er i gang med at finde ud af, hvad der gennem tiden har stoppet dem i at opleve deres første gang. Selvom vejen til at miste deres mødom er lang, så rykker den hele tiden tættere på. For Joachim handler det om at bryde en svær barriere - nemlig ham selv.

DR K

09:15  

Hjem til Jul
Hjem til Jul Julen er danskernes yndlingshøjtid. Men hvad er egentlig sammenhængen mellem Jesusbarnet i krybben, flæskesteg, juletræ og julegaver? Hvorfor og hvordan fejrer vi danskere jul? Vi følger familien Abildgaard-Arentsen i Alken, som kæmper for at holde den helt perfekte jul med de klassiske juletraditioner i en travl hverdag. Og så møder vi juleentusiasterne Esben Bjerre og Sisse Sejr, som fortæller, hvad de elsker ved julen. Og det muslimske par Natasha Al-Hariri og Niddal El-Jabri, som samler familien til halal-mad og hygge i julen.

09:45  

Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard
Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard Ulf Pilgård og Buster Larsen forsøger at bringe julestemning. Sendt første gang 1969.

10:10  

Julehilsen til Grønland 2018
Julehilsen til Grønland 2018 : I år sendes det traditionsrige "Julehilsen til Grønland" fra DR Koncerthusets Studie 2. Udover de rørende hilsner til og fra Grønland, vil værten Timm Vladimir byde på både ny og gammel grønlandsk musik i form af "Small Time Giants", Frederik Elsner og Aavaat-koret og i år har vi været i det smukke Sydgrønland for at samle historier og hilsner ind. Det er 86 år siden DR sendte julehilsner nordpå for første gang - først på radio fra 1932, og siden 1985 også på TV.

11:10  

Een stor familie (1:12)
Een stor familie (1:12) 'Een stor familie'. Lystspil-serie fra 1982 om folk på et kontor, hvori seerne møder de ansatte i 4-division i Holly-koncernen, der - sit amerikansk klingende navn til trods - startede som sæbefabrik på Nørrebro. Med Paul Hagen, Ilse Rande, Søren Pilmark, Helle Hertz, Søren Sætter-Lassen, Bjørn Puggaard-Müller og Marguerite Viby.

11:50  

Een stor familie (2:12)
Een stor familie (2:12) Lystspil-serie fra 1982 om folk på et kontor, hvor direktør Ruf ikke deltager i pausegymnastikken, men udfører sine legemsøvelser på en højst ureglementeret måde.

DR Ultra

09:00  

Ratchet & Clank
Ratchet & Clank Animationsfilmen 'Ratchet & Clank' er baseret på computerspilserien af samme navn. To umage individer slår sig sammen for at stoppe den onde Chariman Drek og derved afholde ham fra at ødelægge en planet. Sammen med et hold kaldet The Galactic Rangers forsøger Ratchet og Clank at redde galaksen.

10:30  

Klassens perfekte jul - Misundelige Magnus del 1 (1)
Klassens perfekte jul - Misundelige Magnus del 1 (1) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

10:40  

Klassens perfekte jul - Misundelige Magnus del 2 (2)
Klassens perfekte jul - Misundelige Magnus del 2 (2) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

10:50  

Klassens perfekte jul - Et kys og en prank (3)
Klassens perfekte jul - Et kys og en prank (3) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

11:00  

Klassens perfekte jul - En creepy besked (4)
Klassens perfekte jul - En creepy besked (4) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

11:10  

Klassens perfekte jul - Afsløret foran klassen (5)
Klassens perfekte jul - Afsløret foran klassen (5) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

11:20  

Klassens perfekte jul - Hvem vil smadre julen (6)
Klassens perfekte jul - Hvem vil smadre julen (6) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

11:30  

Klassens perfekte jul - Stalker min kæreste (7)
Klassens perfekte jul - Stalker min kæreste (7) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

11:40  

Klassens perfekte jul - Laurits' hemmelighed (8)
Klassens perfekte jul - Laurits' hemmelighed (8) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

11:50  

Klassens perfekte jul - Ellie går amok (9)
Klassens perfekte jul - Ellie går amok (9) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

09:00  

Musen og Træet (1)
Musen og Træet (1) I aften er det juleaften og så er der gaver! Ventetiden kan dog være rigtig lang... men det har Ramasjang en løsning på! Læn dig tilbage og nyd dagen i selskab med musen Rulle, en masse tegnefilm og julehilsner fra Ramasjang.

09:01  

Mumitroldene - juleaften
Mumitroldene - juleaften Juleaften

09:12  

Julehilsen fra Sprinter Galore
Julehilsen fra Sprinter Galore

09:18  

Julehilsen fra Bierne
Julehilsen fra Bierne

09:25  

Ellevilde Ella - juletræet
Ellevilde Ella - juletræet Juletræet

09:35  

Mickey fejrer jul i Andeby
Mickey fejrer jul i Andeby

10:40  

Julehilsen fra Mini MGP - Rumvæsen
Julehilsen fra Mini MGP - Rumvæsen

10:41  

Albi (1)
Albi (1)

10:50  

Julehilsen fra Cirkus Summarum
Julehilsen fra Cirkus Summarum

10:57  

Julehilsen fra Mini MGP - Brand Marie
Julehilsen fra Mini MGP - Brand Marie

11:00  

Karlsson - Jul på taget
Karlsson - Jul på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

11:26  

Julehilsen fra Mini MGP - Oven i hatten
Julehilsen fra Mini MGP - Oven i hatten

11:30  

Peddersen og Findus på julebesøg
Peddersen og Findus på julebesøg Jul hos Peddersen. Peddersen kommer til skade med sin fod, og nu er Findus bange for, at det slet ikke bliver en rigtig juleaften. Tegnefilm.

11:43  

Julehilsen fra Mini MGP - I min flyverdragt
Julehilsen fra Mini MGP - I min flyverdragt

11:45  

Mor Muh og Kragen holder jul
Mor Muh og Kragen holder jul Julen nærmer sig og Mor Muh og Kragen har travlt med at få købt julegaver - til dem selv.

11:55  

Der var engang ... Snedronningen
Der var engang ... Snedronningen Snedronningen

DR1

12:30  

Den store jule- og nytårsbagedyst (1:2)
Den store jule- og nytårsbagedyst (1:2) Så er der julebagedyst! Igennem et jule- og et nytårsprogram kan du møde nogle af de skønne deltagere fra årets bagedyst, når de dyster i julebag, konfekt og andre lækkerier. I julehyggens navn har de alle fået lov at invitere en gæst med i køkkenet, som skal hjælpe dem i udfordringerne. Se med når årets bagedystdeltagere skal samarbejde med deres: datter, søster, faster, ven eller veninde. Hvem kan få makkerskabet til at fungere? Og hvem imponerer dommerne med det bedste julebag og sikrer sig en plads i finalen i Den store jule- og nytårsbagedyst.

13:30  

Hvem var det nu vi var - jul
Hvem var det nu vi var - jul Det er jul, og derfor har Jacob Riising inviteret fire kendte danskere i studiet til en quiz fyldt med jul, hjertevarme og nostalgi. Aftenens gæster er Andreas Bo, Bubber, Sebastian Klein og Kristian Gintberg, og sammen skal de dyste i viden om alt fra julehits til juletraditioner. Det bliver også til et gensyn med nogle af de gamle rekvisitter fra DR's julekalendere. Det viser sig, at Andreas Bo engang har aflyttet julemanden med et rødvinsglas i hånden, og Bubber må erfare, at sylte IKKE er en legemsdel på en gris. Den unge Gintberg viser sig at have et helt særligt talent, der involverer metervis af ståltråd, og endelig kommer det frem, at fynboer har et helt særligt forhold til julemad, hvis man spørger Sebastian Klein. Se, hvem der får en ekstra julegave i form af den store gavekurv i denne særlige jule-udgave af Hvem var det nu vi var.

14:30  

Før gudstjenesten
Før gudstjenesten Søren Ryge går en tur i og tegner et portræt af landsbyen Agri, der lægger kirke og navn til julegudstjenesten. Det er et af de meste elskede steder i Jylland - med Kaløvig til den ene side og Mols Bjerge til den anden.

DR2

12:45  

Jul i højhuset (1:3)
Jul i højhuset (1:3) På Amager i et sytten etagers højhus med internt telefonsystem, fælles køkken, eget værtshus, minimarked og 240 boliger, lever socialt belastede, arbejdere og unge studerende side om side i et unikt fællesskab. I morgencafeen arbejder 2 af højhusets faste beboere Glenn og Connie på at gøre klar til dagens ryk ind. Imens tusser husets frivillige vicevært, Rene, rundt på kontoret og tænder for julehyggen. Men da en af morgencafeens stamgæster ikke dukker op som han plejer, bliver der panik i gangene.

13:15  

Jul i højhuset (2:3)
Jul i højhuset (2:3) På Peder Lykkes Vej - ikke langt fra Amager Fælled - står et højhus i grå beton. Her bor socialt belastede, arbejdere og studerende side om side i et helt specielt fællesskab. På den årlige generalforsamling er der kampvalg til bestyrelsen, og julefrokosten skal også forberedes og afholdes, så der er fuld gang i højhuset.

13:45  

Jul i højhuset (3:3)
Jul i højhuset (3:3) På Peder Lykkes Vej - ikke langt fra Amager Fælled - står et højhus i grå beton. Her bor socialt belastede, arbejdere og studerende side om side i et helt specielt fællesskab. Det er blevet Juleaften og alt fra mad til salmesang skal forberedes og sættes i værk, for ingen skal sidde alene juleaften.

14:15  

Rytteriets Jul (1:4)
Rytteriets Jul (1:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, korsang, gløgg og croquistegning. Tulle og Else får en snak om julefrokoster, Ole har pakket sig selv ind i en gave, Trines mor er stadig frustreret over sin datters manglende forståelse, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

14:45  

Rytteriets Jul (2:4)
Rytteriets Jul (2:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, marcipan, korsang og strikning. Tulle og Else får en snak om juleønsker, Ole er stadig pakket ind i en gave, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

DR3

12:20  

Mere voksen end Bjerrehuus (4:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (4:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for, hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Oscar skal besøge sin mor og håber, de kan få talt om det hele. Fars fødselsdagsfejring går til gengæld ikke som planlagt.

12:50  

En ualmindelig hverdag
En ualmindelig hverdag Lars Løkke Rasmussen - du ved, hvem han er. Det er ham, der har magten og ansvaret for hele Danmark. Men ved du egentligt, hvad han foretager sig, bag de lukkede døre på Borgen? DR3 giver dig et eksklusivt kig ind i Statsministerens ualmindelige hverdag.

13:25  

Elementernes herrer - jord
Elementernes herrer - jord Presset på jordens ressourcer, opgøret med fossile brændsler og den globale opvarmning, betyder, at vi er nødt til at ændre adfærd. Men løsningen på vores energiproblemer kan vise sig at ligge i de fire elementer: luft, ild, vand og jord. I jord indgår alle organiske materialer både på overfladen og i undergrunden, og forskerne forsøger at udnytte og forvandle de forskellige lag fra jordlaget på overfladen til planetens kerne.

14:20  

Ultimate Rush V (8)
Ultimate Rush V (8) Kig med og få svaret på, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

14:45  

Mean Girls
Mean Girls Cady på 16 har boet i Afrika, siden hun var fire. Nu skal hun begynde i en amerikansk skole for første gang - og her er det en helt anden junglelov, der gælder. Alle er opdelt kliker, der hader hinanden. Den glamourøse superbitch Regina leder de mest populære piger, "plastictøserne". Hun tager ganske pænt imod Cady - lige indtil hun hører, at Cady har fået et godt øje til hendes ekskæreste... Cady: Lindsay Lohan. Regina: Rachel McAdams. Ms. Norbury: Tina Fey. Instruktion: Mark Waters.

DR K

12:30  

Een stor familie (3:12)
Een stor familie (3:12) Lystspil-serie fra 1982 om folk på et kontor. At være udearbejdende mor med to børn i børnehave kan godt være et problem, navnlig når manden forventer, at maden står på bordet til hans forretningsmiddag.

13:10  

Een stor familie (4:12)
Een stor familie (4:12) Lystspilserie fra 1983 om folk på Holly-koncernen. Sanne har problemer med sin fyr - og Henriksen med økonomidirektøren.

13:50  

Een stor familie (5:12)
Een stor familie (5:12) Lystspil-serie fra 1983 om folk på et kontor. Der er stor aktivitet på kontoret mens direktør Ruf Andersen er i USA: en kværulant bliver sat eftertrykkeligt på plads, 3B lærer at lave kaffe og Marianne opdager, hvad samarbejdsvanskeligheder er.

14:30  

Een stor familie (6:12)
Een stor familie (6:12) Lystspilserie fra 1983 om folk på et kontor. Der er avancement i luften. Hvem skal op i direktionen? Med Paul Hagen, Ilse Rande, Søren Pilmark, Helle Hertz, Søren Sætter-Lassen, Bjørn Puggaard-Müller og Marguerite Viby.

DR Ultra

12:00  

Klassens perfekte jul - Pakken fra helvede (10)
Klassens perfekte jul - Pakken fra helvede (10) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

12:10  

Klassens perfekte jul - Kaspers første kys (11)
Klassens perfekte jul - Kaspers første kys (11) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

12:20  

Klassens perfekte jul (12)
Klassens perfekte jul (12) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

12:30  

Klassens perfekte jul (13)
Klassens perfekte jul (13) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

12:40  

Klassens perfekte jul (14)
Klassens perfekte jul (14) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

12:50  

Klassens perfekte jul (15)
Klassens perfekte jul (15) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

13:00  

Klassens perfekte jul (16)
Klassens perfekte jul (16) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

13:10  

Klassens perfekte jul (17)
Klassens perfekte jul (17) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

13:20  

Klassens perfekte jul (18)
Klassens perfekte jul (18) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

13:30  

Klassens perfekte jul (19)
Klassens perfekte jul (19) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

13:40  

Klassens perfekte jul (20)
Klassens perfekte jul (20) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

13:50  

Klassens perfekte jul (21)
Klassens perfekte jul (21) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

14:00  

Klassens perfekte jul (22)
Klassens perfekte jul (22) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

14:10  

Klassens perfekte jul (23)
Klassens perfekte jul (23) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

14:20  

Klassens perfekte jul (24)
Klassens perfekte jul (24) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

14:30  

Scooby Doo og legenden om vampyren
Scooby Doo og legenden om vampyren Musik, mystik og en legendarisk Aussie vampyr er alle involveret når Scooby-Doo tager til Australien på et hårrejsende eventyr i denne helt nye Scooby-Doo film! Scooby-Doo og banden er på ferie i Australien, til en rockkoncert på Vampire Rock. Men da musikken klinger af, finder banden ud af, at et legendarisk Aussie væsen ved navn Yowie Yahoo kidnapper musikere og forvandler dem til vampyrer. Maskeret som et hard rock band skal Scooby-Doo og banden overleve en trio af rock-and-roll vampyrer for at løse mysteriet om vampyr legenden, der omgiver den mærkelige vildmark!

DR Ramasjang

12:48  

Selmas sang fra Ramajetternes Jul
Selmas sang fra Ramajetternes Jul Musikvideo

12:51  

Julehilsen fra MikroMakkerne
Julehilsen fra MikroMakkerne

12:56  

Julehilsen fra MGP
Julehilsen fra MGP

13:00  

Hr Pinds juleeventyr
Hr Pinds juleeventyr Historien om Hr. Pind, en glad familiefar, der kommer på en vild rejse for at nå hjem til jul og støder på mange forhindringer undervejs.

13:30  

Tak til alle RamasjangReddere - Version 1
Tak til alle RamasjangReddere - Version 1

13:31  

Albi (6)
Albi (6)

13:40  

Ridderprinsessen Nella - Julens riddere
Ridderprinsessen Nella - Julens riddere

14:00  

Gurlis Jul
Gurlis Jul Gurlis jul.

14:13  

Julehilsen fra Sommer i Ramasjang
Julehilsen fra Sommer i Ramasjang

14:15  

Pyjamasheltene - Gekko redder julen
Pyjamasheltene - Gekko redder julen

14:31  

Julehilsen fra Luk op, Luk i
Julehilsen fra Luk op, Luk i

14:39  

Julehilsen fra Jordan
Julehilsen fra Jordan

14:40  

Vitello - køber en vidunderlig julegave
Vitello - køber en vidunderlig julegave Kun artige børn får julegaver. Vitello har ikke været rasende artig i år, så han tænker at han hellere må købe en vidunderlig julegave til Mor. Han skal bare bede om penge og finde det helt rigtige ...

14:51  

Dejlig er jorden
Dejlig er jorden

14:53  

Julehilsen fra Bamselægen
Julehilsen fra Bamselægen

DR1

15:00  

Gudstjeneste
Gudstjeneste Det kimer nu til julefest, direkte fra Agri Kirke på Mols med sognepræst Betty Højgaard. Børn og voksne samles i kirken i landsbyen Agri, hundrede meter over havet, ved indgangen til Mols Bjerge. Navnet Agri kommer af det samme ord som ager. Her ligger den smukke præstegård fra slutningen af 1600-tallet og kirken, en middelalderkirke fra 1200-tallet med hvælvinger fra 1300-tallet, der giver kirkerummet en særlig fin akustik. Organist Judith Völker sidder på orgelbænken og leder salmesangen og kirkernes kor: Mols Helgenæs Kantori, der vil synge Camille Saint-Saëns: "Tollite hostias" fra Oratorio de Noël. I gudstjenesten synges salmerne Det kimer nu til julefest (DDS 94), Dejlig er jorden (DDS 121), Et barn er født i Betlehem (DDS 104), Velkommen igen Guds engle (DDS 99) og Glade jul (DDS 120).

16:00  

Disneys juleshow
Disneys juleshow Fra alle os til alle jer: Igen i år er der gensyn med Bambi på isen, Lady og Vagabondens spaghettimiddag og Anders Ands kamp med omgivelserne, alt sammen præsenteret af Jesper Fårekylling. Og naturligvis har Disney som sædvanlig en særlig julegave til seerne.

16:45  

Theo & Den Magiske Talisman (24:24)
Theo & Den Magiske Talisman (24:24) Theo er bekymret for Simone. Hun ringer ikke tilbage, og han kan ikke få det, han så hos Oraklet, til at passe, med at Simone skal flytte. Orakler tager da ikke fejl? Hvordan skal det ende med, at alle får det, de har ønsket sig til jul alligevel? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

17:05  

Glædelig jul Mr. Bean
Glædelig jul Mr. Bean Mr. Beans jul er - traditionen tro - en regulær katastrofe. Det bliver til mere juleuro end julefred, når det langlemmede gummimenneske forsøger sig med gaver, pynt og en gigantisk kalkun.

17:30  

Jul på Kastaniegården
Jul på Kastaniegården Juleforberedelserne er i fuld gang på Kastaniegården. Theresas julegave i år er en dejspand af træ, som Frank og en ven laver med gammelt bødkerværktøj. Johan og Alma hjælper hinanden med foden til juletræet, og Theresa og Frank laver hybenlikør. Det gik ikke så godt sidste gang, så nu følger de opskriften.

DR2

15:10  

Rytteriets Jul (3:4)
Rytteriets Jul (3:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, vaniljekranse, korsang og banjomuse. Tulle og Else bager, Tage og Lis overvejer at ryge Ole ud af gaven, Trines mor er stadig frustreret over sin datter, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

15:40  

Rytteriets Jul (4:4)
Rytteriets Jul (4:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, korsang, musetrapper og julekort. Tage får et slag terninger, Trines mor vil til Lesbos, Gøran er skredet men til gengæld er julemanden frisk på en selfie. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

16:10  

DR2's Kæmpestore Lillejuleaftenshow med Rasmus Botoft
DR2's Kæmpestore Lillejuleaftenshow med Rasmus Botoft Med Madrilaftalen, Rytteriet, Drengene fra Angora og mange, mange andre. Igen i år inviterer Rasmus Botoft vennerne fra DR2 til juleklip og hygge. Anders Agger, Martin Buch, Christine Feldthaus og mange flere fortæller sjove, personlige julehistorier og stikker næsen dybt ned i DR2's store satirearkiv. Det bliver wonderful!

17:10  

Husker du ... Julespecial
Husker du ... Julespecial Nissepiger og julemænd, flæskesteg og rødkål, gaver og grantræer, julesure og juleglade. Nogle vil ønske at den varede helt til påske, andre rejser hellere væk. Lige meget hvad, så har alle en mening om julen og dens betydning. Som det meste af landet har Danmarks Radio holdt jul år efter år. I aften er der gensyn med de bedste øjeblikke. Mød en gnaven Dan Turèll, en veloplagt Magnus Tagmus og en masse andre danskere, der alle har noget at sige om julen gennem de sidste 50 år. Sendt første gang 26.12.06

DR3

16:20  

Oasis: Supersonic
Oasis: Supersonic "Oasis var som en Ferrari. Smuk, men umulig at styre, når man kører for stærkt." Sådan beskriver guitaristen Noel Gallagher sit og lillebror Liams rockband. Stærkt gik det i hvert fald for det skandaleombruste 90'er-orkester. På blot tre år gik Oasis fra at være ukendt til at indtage en plads blandt rockens sande giganter. Imens svælgede pressen i al balladen og kaosset omkring Noel og Liam, der konstant var oppe at toppes. Her får du hele historien om bandet bag Wonderwall, Don't Look Back in Anger og Champagne Supernova. Fortalt af bandmedlemmerne selv.

DR K

15:10  

Een stor familie (7:12)
Een stor familie (7:12) Dansk sit-com fra dengang det hed lystspil. Der sker mystiske ting og sager på kontoret om natten, og ejendomsinspektøren kommer på sin hidtil største detektivopgave. Med blandt andre Søren Pilmark, Kirsten Rolffes og Paul Hagen. Fra 1983

15:55  

Een stor familie (8:12)
Een stor familie (8:12) Dansk sit-com fra dengang det hed lystspil. Der sker mystiske ting og sager på kontoret om natten, og ejendomsinspektøren kommer på sin hidtil største detektivopgave. Med blandt andre Søren Pilmark, Kirsten Rolffes og Paul Hagen. Fra 1983

16:35  

Een stor familie (9:12)
Een stor familie (9:12) Sit-com fra dengang det hed lystspil. Kontorets medarbejdere skal på weekendkonference, og der går kludder i kabalen om værelserne. Samtidig dukker en mand op i frk. Laursens tilværelse. Med bl.a. Paul Hagen, Ilse Rande og Søren Pilmark. Fra 1983

17:20  

Een stor familie (10:12)
Een stor familie (10:12) Sit-com fra dengang det hed et lystspil. Kontoreleven Sanne skal pludselig være sekretær, og hendes ikke alt for gode sprogkundskaber kommer på en prøve. Fra 1983.

DR Ultra

15:35  

Scooby Doo (14)
Scooby Doo (14) Amerikansk tegnefilm. Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

16:00  

Bella and the Bulldogs II (1)
Bella and the Bulldogs II (1)

16:20  

Bella and the Bulldogs II (2)
Bella and the Bulldogs II (2)

16:45  

The Thundermans (16)
The Thundermans (16)

17:05  

Svampebob Firkant VIII - jul
Svampebob Firkant VIII - jul

17:40  

Klassens perfekte jul (23)
Klassens perfekte jul (23) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

17:50  

Klassens perfekte jul (24)
Klassens perfekte jul (24) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

15:00  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

15:15  

Vidunderhunden Vaffel (1)
Vidunderhunden Vaffel (1) Vidunderhunden Vaffel

15:25  

Landevejsrotten
Landevejsrotten

15:50  

Dora udforskeren (18)
Dora udforskeren (18)

16:15  

Paw Patrol III (20)
Paw Patrol III (20)

16:40  

Pingu (24)
Pingu (24)

16:45  

Rasmus Klump (24)
Rasmus Klump (24)

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:01  

Selmas saga (24)
Selmas saga (24) Familien Traskvist fejrer jul. Men det er ikke specielt festligt - hvis der ikke sker et mirakel, skal de jo være ude af deres hus juleaften. Men frem for alt: får de nogensinde deres lille Selma tilbage?

17:15  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:20  

Ramajetternes Jul (24:24)
Ramajetternes Jul (24:24) Det er den 24. december og K. Rampus har fanget alle Ramajetterne og er godt i gang med at hacke sig ind på julemandens computer for at ødelægge den. Måske bliver det slet ikke jul i år!?

17:35  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:36  

Min bedste vens historier - Sæl Suaasat (1)
Min bedste vens historier - Sæl Suaasat (1) Theodor og Wilhelm skal købe ind til middag. De vil lave retten Sæl Suaasat, som er Wilhelms fars livret. De tager ned på Brættet for at købe en sæl, men da de skal betale, er Wilhelms pung pludselig væk. Theodor og Wilhelm bliver uvenner, men heldigvis kommer Theodor sin ven til undsætning.

17:45  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:45  

Jul - med Timm, Markus og Katrine
Jul - med Timm, Markus og Katrine Bagedystdommer Markus Grigo tager sin meddommer Katrine Foged Thomsen og vært Timm Vladimir med til Samsø, som Markus forbinder med særligt gode juleminder. Her vil han fortælle om sine egne juletraditioner og lave panfortekage, mens de to andre blandt andet overrasker med deres bud på julesild og kandiserede pigeonæbler.

19:30  

Theo & Den Magiske Talisman (24:24)
Theo & Den Magiske Talisman (24:24) Theo er bekymret for Simone. Hun ringer ikke tilbage, og han kan ikke få det, han så hos Oraklet, til at passe, med at Simone skal flytte. Orakler tager da ikke fejl? Hvordan skal det ende med, at alle får det, de har ønsket sig til jul alligevel? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:50  

Spise med Price - Jul i Lauras Køkken
Spise med Price - Jul i Lauras Køkken I Korsbæk står julen for døren og Adam og James Price har indtaget Lauras gamle køkken til årets store julefrokost. Menuen passer perfekt til bankdirektørens hjem og står på Julesild, sildesalat, ål i gelé, blodpølse, ribbensteg og selvfølgelig verdens bedste frikadeller. Se med når personerne bag de elskede figurer fra Matador Malene Schwartz, Kirsten Olesen, Ulla Henningsen og Per Pallesen gæster herskabets spisestue og indtager den store julefrokost fra Lauras køkken.

20:30  

Dyrlægens plejebørn
Dyrlægens plejebørn Winnies mor skal til Bangkok for at klare et arvespørgsmål og søger en god børnepension. Hun ringer til doktor Linager, der fortæller, at han har en pension for "dyre børn", men prisen spiller ingen rolle for Winnies mor. Da Winnie dukker op, er den gode doktor Linager en anelse forbløffet. Han er nemlig dyrlæge og troede, at han skulle passe en siameserkat, men alle i huset tager selvfølgelig godt imod den lille, charmerende Winnie. Dyrlæge Linager: Dirch Passer. Doktor Hansen: Ove Sprogøe. Birgitte: Judy Gringer. Benny. Axel Strøbye. Kirsten: Lone Hertz. Winnie: Winnie Mortensen. Carl: Karl Stegger. Instruktion: Carl Ottesen.

DR2

18:10  

Den lyserøde panter springer igen
Den lyserøde panter springer igen Fransk politis cementhoved nr. 1, inspektør Clouseau, får til opgave at finde 'Den lyserøde Panter', en kostbar diamant, der er stjålet fra en mellemøstlig stat. Clouseau går til opgaven med en iver, der ikke helt står mål med hans evner. Jacques Clouseau: Peter Sellers. Sir Charles Litton: Christopher Plummer. Claudine Litton: Catherine Schell. Dreyfus: Herbert Lom. Cato: Burt Kwouk. Instruktion: Blake Edwards.

20:00  

Monica Z
Monica Z Den næsten sandfærdige historie om den store svenske jazzsangerinde Monica Zetterlund. Monica er enlig mor og bor hos sine forældre langt ude på landet i Sverige. Hendes far er en desillusioneret trompetist, som ikke tror på Monicas talent. Hun kæmper sig fri af de snærende bånd og kommer til USA for at synge, men vender skuffet hjem, da hun i et raceadskilt New York nægter at udskifte de sorte i sit band. Hendes liv og karriere går i stå flere gange - mest fordi hun har et stort forbrug af mænd og spiritus. Og selv om hendes talent er indlysende, og hun er meget anerkendt, findes der aldrig nok bekræftelse i verden for Monica Z. Medvirkende: Edda Magnason, Kjell Bergqvist, Sverrir Gudnason m.fl. Manuskript: Peter Birro. Instruktion: Per Fly. Fotograf: Eric Kress. Scenograf: Kelly McGehee, Amy Williams, Josefin Åberg. Musik: Peter Nordahl. Produktion: Stellanova Film i samarbejde med bl.a. DR

DR3

18:20  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:00  

Family Guy
Family Guy Peter vil være filmstjerne. Hans første skridt på vejen mod stjernestatus er at blive assistent for studieværten Tom Tucker. Samtidig begynder Chris at gå ud med en pige, der i foruroligende grad ligner et medlem af familien Griffin.

19:20  

Family Guy
Family Guy Da Peter og gutterne forsøger at bjærge en Mercedes fra havbunden, får de hjælp af en venlig delfin ved navn Billy. Kort tid efter ringer Billy på døren og spørger, om han må bo hos familien Griffin. Peter lader modvilligt delfinen flytte ind, men efter få dage er Peter ved at få spat af at have en fast gæst i huset. Derfor udtænker Peter en snedig plan, som måske kan lokke Billy tilbage i havet.

19:40  

Family Guy
Family Guy Peter og Chris tager på træningslejr for overvægtige. Uheldigvis løber de ind i en seriemorder, der går efter tykke børn. I mellemtiden bliver Stewie traumatiseret efter at have set et uhyggeligt cover på et Queen-album.

20:00  

Harry Potter - magiens historie
Harry Potter - magiens historie I år er det tyve år siden, at den første Harry Potter-bog udkom. I den anledning har Det Britiske Nationalbibliotek arrangeret en fortryllende udstilling, der fortæller den magiske, virkelige historie bag J. K. Rowlings elskede klassiker. Udstillingen indeholder en masse uvurderlige genstande, og det er forfatteren J. K. Rowling selv, der viser rundt og fortæller og åbner sine gemmer for tegninger og udkast, ingen har set før.

DR K

18:00  

Een stor familie (11:12)
Een stor familie (11:12) Dansk sitcom med blandt andre Søren Pilmark, Ilse Rande, Margeruite Viby og Bjørn Puggaard-Müller. Fra 1983.

18:45  

Een stor familie (12:12)
Een stor familie (12:12) Dansk sitcom med blandt andre Søren Pilmark, Ilse Rande, Margeruite Viby og Bjørn Puggaard-Müller. Fra 1983.

19:35  

Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften
Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften Olsens drøm om "en stille men'skelig jul uden ballade og nerver og med fem slags småkager" er lige ved ikke at gå i opfyldelse. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Gunnar Strømvad. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 23. december 1970.

19:56  

Dagens sang: Juletræet med sin pynt
Dagens sang: Juletræet med sin pynt

20:00  

Danmark synger julen ind
Danmark synger julen ind Traditionen tro synger DRK og nogle af landets allerbedste kor julen ind og strør julestemning over hele landet direkte fra DR Koncertsalen. Her står dirigent og vært Phillip Faber i spidsen for DR KoncertKoret, DR PigeKoret og amatørkorsangere fra hele landet, når de største julesange skal foldes flerstemmigt ud. Derudover vil vi hjælpe de såkaldte "brummere" på vej til at turde deltage i fællessang, ligesom vi skal høre og se julepostkort fra kor i alle aldre rundt omkring i landet. Forvent de største danske julesange og små julede overraskelser alt sammen serveret som en fin og flerstemmig adventsgave, der bestemt er tilladt at synge med på. Solister Annika Aakjær og Teitur.

DR Ultra

18:00  

Lou's jul
Lou's jul 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

18:15  

The Next Step III (16)
The Next Step III (16) Sweet spot

18:35  

BaseBoys 2 - Opdager kæmpe hemmelighed (16)
BaseBoys 2 - Opdager kæmpe hemmelighed (16) Vinderen af konkurrencen skal afsløres, og efter deres stunt på Gunpowder-fabrikken er Oliver overbevist om, at GoldGirls vinder. Men det går ikke, som han havde håbet, og Oliver indser hurtigt, at der må være noget galt med konkurrencen.

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (23:24)
Theo & Den Magiske Talisman (23:24) Theo og familien synger Harald ud. Theo kommer til at såre Simone ved at sige, at udsyngningen kun er for den nærmeste familie. Simone beslutter sig for at holde jul med sin nye plejefamilie. Kan det virkelig være rigtigt, at Theo og Simones venskab slutter her, og Simone rejser væk for altid? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (23:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (23:24) Theo & det magiske Talkshow er programmet, hvor du får alt at vide om julekalenderen! Værten, Jannik Schow, får besøg af skuespillerne fra "Theo & Den Magiske Talisman", der afslører alle hemmelighederne fra optagelserne til julekalenderen, og så bliver der vist en masse ekstra-materiale. Måske de også spoiler en hemmelighed eller to fra de næste afsnit af julekalenderen?! Det hele foregår i Janniks magiske studie, hvor alt kan ske!

19:30  

Snydt!
Snydt!

19:55  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (24:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (24:24) Theo & det magiske Talkshow er programmet, hvor du får alt at vide om julekalenderen! Værten, Jannik Schow, får besøg af skuespillerne fra "Theo & Den Magiske Talisman", der afslører alle hemmelighederne fra optagelserne til julekalenderen, og så bliver der vist en masse ekstra-materiale. Måske de også spoiler en hemmelighed eller to fra de næste afsnit af julekalenderen?! Det hele foregår i Janniks magiske studie, hvor alt kan ske!

20:05  

Klassens perfekte jul (24)
Klassens perfekte jul (24) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

20:15  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

20:25  

Mission: Red Julemanden
Mission: Red Julemanden Den håbløse nisse Bernard drømmer om at blive opfinder. Men han er til grin blandt alle de andre nisser, fordi hans opfindelser altid mislykkes. En dag bliver Julemanden kidnappet, og Bernard får nu den perfekte mulighed for at vise sit værd. Han må redde Julemanden fra den onde Neville Baddington og hans onde mor Vera, der er fast besluttet på at afsløre Julemandens store hemmelighed: Hvordan han leverer gaver over hele verden på blot en nat. Bernard ved, at Julemanden bruger et tidsrejse-instrument til at rejse tilbage i tiden, så han kan nå at lægge alle gaver klar til alle verdens børn inden de vågner. Bernard beslutter sig for at bruge tidsrejse-instrumentet til sin fordel, ved at rejse tilbage i tiden og forhindre kidnapningen af Julemanden, og derved redde julen.

DR Ramasjang

18:00  

Albi (1)
Albi (1)

18:15  

Lille Roy - Julemandens hjælper
Lille Roy - Julemandens hjælper

18:30  

Den lille prins
Den lille prins En lille pige paces frem af sin overambitiøse mor, der har skemalagt hvert eneste minut af sin datters opvækst, så hun kan blive en god og dygtig samfundsborger. Men i stedet for at terpe lektier vil pigen hellere hænge ud med sin nye nabo, en gammel, hvidskægget og lidt sær pilot. Han fortæller eventyrlige røverhistorier om Den Lille Prins, der bor i et magisk univers, hvor alt kan lade sig gøre.

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

22:15  

Nu går den vilde skattejagt
Nu går den vilde skattejagt Joan Wilder er en følsom forfatter, der skriver de mest romantiske eventyr. Eventyreren Jack Colton er en mere kontant type. Det umage par ramler sammen i Colombias jungle, og snart går det over stok og sten i den vilde jagt på en kæmpesmaragd. Jack Colton: Michael Douglas. Joan Wilder: Kathleen Turner. Ralph: Danny DeVito. Instruktion: Robert Zemeckis.

DR2

21:45  

Mens vi presser citronen (1:5)
Mens vi presser citronen (1:5) 1. afsnit: August / Vi starter en madklub Sigrid skal skilles fra Peter, Lise er måske forfremmet til HR chef, hipster-organisten Kim er arbejdsløs, Søren og Lotte dyrker slet ikke sex mere - og vvs Klaus venter bare på en opringning. Alt er til åben debat, når den nystartede madklub mødes til lammefrikadeller og birkesaft. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

22:15  

Mens vi presser citronen (2:5)
Mens vi presser citronen (2:5) 2. afsnit: September / Vi rummer hinanden Sigrid byder velkommen i sin lille single lejlighed , Lotte lover Søren et blowjob og Kim presser Lise til at tage HR jobbet - for hun er så god til mennesker i svære situationer. I Madklubben snakkes der om boeuf bourguignon og børneopdragelse, men når fortiden tropper op, smuldrer den politiske korrekthed. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Alba August, Peder Thomas Pedersen og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

22:40  

Mens vi presser citronen (3:5)
Mens vi presser citronen (3:5) 3. afsnit: Oktober / Vi lagtidssteger et parforhold Søren og Lotte er måske ikke så "Grønne og lykkelige" som de gerne vil fremstå. Sigrid strejfer seksuelt og Lise græder når Kim får orgasme. Det er ikke rationelt. Der er lagt drama i Weberen når madklubben kommer til søndagsfrokost på Amager. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Rasmus Balling Larsen og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

23:05  

Mens vi presser citronen (4:5)
Mens vi presser citronen (4:5) 4. afsnit: November / Vi viser tillid Lise og Kim laver Vietnamesisk løgsuppe med kærlighed, Søren og Lotte viser frugten af deres parterapi og Sigrid flirter med politiet. Der er sprækker i det perfekte liv som intet Instagram billede kan skjule, når madklubben mødes. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Peter Khouri og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

23:30  

Mens vi presser citronen (5:5)
Mens vi presser citronen (5:5) 5. afsnit: December / Vi holder sgu en Wham-jul Sigrid har pyntet op og Buster har lavet flæskestegen. Søren og Lotte kommer med ædelgran fra Leipzig og Kim skal spille orgel for Pastor Pia. Juleaften er i gang. Mon madklubben når hele vejen rundt om juletræet? Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Judith Rothenborg, Christiane Gjellerup Koch og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

23:55  

Convoy
Convoy 16 gear, 18 hjul og tusindvis af hestekræfter. Rubber Duck kører lastbil, og han og kollegerne tager ikke Arizonas hastighedsgrænser alt for alvorligt. Snart er sherif "Dirty" Lyle efter dem, og en hidsig jagt går i gang. Ledet af Rubber Duck og skarpt forfulgt af politiet og medierne kører truckerne mod grænsen til New Mexico, mens flere og flere lastbiler slutter sig til konvojen. Rubber Duck: Kris Kristofferson. Melissa: Ali MacGraw. "Dirty" Lyle: Ernest Borgnine. Instruktion: Sam Peckinpah.

DR3

21:00  

Come and Find Me
Come and Find Me Davids liv forvandles til at mareridt, da hans kæreste, Claire, pludselig forsvinder. Ingen kan fortælle ham, hvad der er hændt hende. Snart finder David tilmed ud af, at Claire har løjet om alt, siden de lærte hinanden at kende. Nu må han sætte alt på højkant, hvis han skal gøre sig håb om at se hende igen. David: Aaron Paul. Claire: Annabelle Wallis. Hall: Garret Dillahunt. Instruktion: Zack Whedon.

22:45  

The Last Boy Scout
The Last Boy Scout Privatdetektiv Joe Hallenbeck og den tidligere sportsstjerne Jimmy Dix kommer tilfældigt på sporet af en mordplan. Rigmanden Marcone vil dræbe senator Baynard, og selv om Joe intet har tilovers for den korrupte Baynard, må de forsøge at forpurre Marcones planer, inden Joe selv bliver mistænkt for mordet. Og så er luften tyk af bly, eksplosioner og kvikke replikker. Joe Hallenbeck: Bruce Willis. Jimmy Dix: Damon Wayans. Cory: Halle Berry. Instruktion: Tony Scott.

DR K

21:30  

Andrew Lloyd Webbers: Phantom of the Opera
Andrew Lloyd Webbers: Phantom of the Opera Andrew Lloyd Webbers musical The Phantom of the Opera er en af de største teatersucceser nogensinde. I denne stort anlagte opførelse fra Royal Albert Hall i London synges og spilles rollerne som det vansirede musikalske geni The Phantom og den talentfulde korpige Christine af Ramin Karimloo og Sierra Boggess.

DR Ultra

21:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Midnatsmasse fra Rom 2018
Midnatsmasse fra Rom 2018

01:40  

Hercule Poirot: Mordet i det blå tog
Hercule Poirot: Mordet i det blå tog Det berømte 'blå tog' sætter kurs mod Nice. Passagererne er lige så farverige som det prustende tog. Oliemagnaten Van Aldin har selskab af sin unge elskerinde og sin datter, Ruth. Ombord er også både Ruths mand og hendes elsker, samt den letlevende Lady Tamblin og dennes datter og fjerde ægtemand. Heldigvis har mesterdetektiven Poirot også løst billet, for inden toget har nået Nice, er der blevet begået et mord. Poirot: David Suchet. Rufus Van Aldin: Elliott Gould. Lady Tamplin: Lindsay Duncan. Instruktion: Hettie Macdonald.

03:15  

Mordene i Brokenwood V (4:4)
Mordene i Brokenwood V (4:4) I et nedlagt sindssygehospital gør et ungt par et uhyggeligt fund. Fastspændt i en seng ligger der en død mand med elektroder fastgjort til hovedet. Afdøde viser sig at være hospitalets gamle forstander. Han var kendt for sine kontroversielle metoder og var en hadet mand. Blev han myrdet af en af sine gamle patienter? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

DR2

01:40  

Shalako
Shalako En gruppe europæiske aristokrater er i 1880'erne taget på jagt i New Mexico. Her kommer de hurtigt på kant med apacherne, der nødigt ser gæster i deres reservat. Kun eneboeren Shalako ser ud til at kunne redde dem. Shalako: Sean Connery. Grevinde Irina: Brigitte Bardot. Bosky: Stephen Boyd. Instruktion: Edward Dmytryk.

03:30  

The Smell of Success
The Smell of Success Gødningemagnaten mr. Rose omkommer i en tragisk ulykke. Dødsfaldet tvinger hans datter, Rosemary, til at tage kontrol over firmaet. Hendes baggrund i kosmetikbranchen rimer ikke just på gødning, men penge lugter ikke, og Rosemary har næse for forretning. Hvad hun ikke ved, er, at en skruppelløs producent af kunstgødning har planer om at slå kløerne i firmaet. Patrick: Billy Bob Thornton. Rosemary: Téa Leoni. Jimmy St. James: Kyle MacLachlan. Instruktion: Larry Smith.

DR3

00:25  

Brothers Solomon
Brothers Solomon Brødrene John og Dean får at vide, at deres far ligger i koma. Men måske vågner han, hvis han får at vide, at han skal være farfar? Det er forsøget værd, så brødrene går på jagt efter en ung kvinde, der er parat til at føde deres barn. Der er bare ét problem. John og Dean er sociale analfabeter. De kejtede brødre er vokset op på Nordpolen og har ikke den fjerneste ide om, hvordan man gør kur til en kvinde. John Solomon: Will Arnett. Dean Solomon: Will Forte. Janine: Kristen Wiig. Instruktion: Bob Odenkirk.

01:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:35  

Jomfruernes klub (4:6)
Jomfruernes klub (4:6) Joachim, Kasper, Mark og Nicolaj kæmper på fjerde uge i træk med sig selv for at finde ud af, hvorfor de aldrig har haft sex. Nicolaj, der aldrig selv har haft en pige-ven, får råd af en vens veninde om, hvad han skal tale med piger om. Samtidigt er Kasper tættere end nogensinde før på at erkende at han er til mænd.

03:05  

Jomfruernes klub (5:6)
Jomfruernes klub (5:6) I Jomfruernes Klub har Nicolaj for alvor fået travlt. Begge hans forældre var 19, da de fik ham. Selv er han 21 og har ikke engang kysset en pige. Det får ham til at opsøge sin far for at få et råd. Samtidig kaster Kasper sig ud i en date med en fyr og endeligt mister en af de 4 jomfruer sin mødom.

03:35  

Jomfruernes klub (6:6)
Jomfruernes klub (6:6) Kasper, der ikke længere er jomfru, sætter sig for at bruge sin energi på noget helt nyt. Nicolaj skal endelig på sit livs første date. Han bliver meget overrasket, da han finder ud af, at de har langt mere tilfælles end han lige regnede med. Samtidig tager Joachim til koncert, og ender helt uventet aftenen på en meget intim måde.

DR K

00:10  

Giselle - Ballet fra Det Kgl. Teater
Giselle - Ballet fra Det Kgl. Teater Giselle er en betagende, berusende og besættende skæbnefortælling om forsmået kærlighed og om at elske ud over livet. Giselle er hovedværket indenfor romantisk ballet. I denne nye version fra Det Kongelige Teater har Nikolaj Hübbe og Silja Schandorff skabt en ballet, hvor historien fortælles fra Giselles synspunkt i et abstrakt og moderne sprog. Om du ser Giselle for første gang, eller om det er en kær gammel kending, så bered dig på at blive forelsket.

02:05  

Dirch og de andre (3:4)
Dirch og de andre (3:4) Daimi fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

02:45  

Dirch og de andre (4:4)
Dirch og de andre (4:4) Poul Bundgaard fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

03:20  

Bryggeren (5:12)
Bryggeren (5:12) Carl begynder sin skolegang i den velansete Borgerdydskole, hvor han bliver et nemt offer for lærernes latterliggørelse og kammeraternes drillerier. J.C. arbejder sammenbidt med opbygningen af sit nye bryggeri, Carlsberg i Valby - og tager samtidig aktivt del i den politiske udvikling, da enevælden står for fald og landet kommer i krig. Mens J.C. er segnefærdig af arbejdsbyrden, føler Laura sig mere og mere magtesløs, i forhold til både J.C. og Carl. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Dennis Pedersen. Endvidere: Lars Kaalund, Ina Miriam Rosenbaum, Anja Owe, Kjeld Nørgaard, Karen-Lise Mynster, Ulver Skuli Abildgaard, Otto Brandenburg, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Kim Frank Hansen, Erik Wedersøe og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SKOERPING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1218161759