Skørping
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. september 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. september 2020

DR1

01:25  

Mord uden grænser II (5:8)
Mord uden grænser II (5:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (5:8) Nelly jagter nu den mand, som forsøgte at dræbe Paula. Efterforskerne samles til briefing. De modtager data fra en syrisk mobil der befinder sig ved den tysk/danske grænse, dens koordinator matcher manden som forsøgte at dræbe Paula. Men da de finder frem til ejeren er det bare en håndlanger. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen, Sarah Perles, Navid Negahban, Fatima Adoum m.fl. Manuskript: Jesper Bernt og Karin Vidø. Instruktør: Jannik Johansen. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

02:25  

Kender du typen? 2016 (5)
Kender du typen? 2016 (5) Hvilken kendt dansker bor med udsigt til en golfbane, har køkkenet fyldt med glaskander og elsker gakkede gangarter? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger et parcelhus i Haderslev, som hele to gange er blevet renoveret med hjælp fra en arkitekt. Vært: Mads Steffensen

03:10  

Guld i Købstæderne - Svaneke II
Guld i Købstæderne - Svaneke II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Svaneke. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og fortælle klenodiernes historie. Denne gang bliver der blandt andet vurderet flere værker af kunstnerne Oluf Høst og Edvard Weie, der begge havde tilknytning til Bornholm. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, cykler rundt i smukke Svaneke, og får de gode historier. Hun ser det hele lidt fra oven fra Utzons usædvanlige vandtårn. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Et sjældent sølvhjerte, som kunstneren Henry Heerup har modeleret, bliver solgt til langt over vurderingsprisen. Sendt første gang 02.09.15

04:10  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide.

04:25  

Forsvundne arvinger: Den dag Vibeke forsvandt (1:7)
Forsvundne arvinger: Den dag Vibeke forsvandt (1:7) Skæbnen ramte pludseligt og ændrede alt. I aftenens afsnit af Forsvundne Arvinger skal Mette Frisk og Adam Jon Kronegh finde arvingerne til en kvinde, der ved en tragisk hændelse mistede kontakten til sine pårørende. Vært Mette Frisk

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Husdrømme (2:8)
Husdrømme (2:8) Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger parret Anna og Lars, der elsker at renovere og er ret professionelle. De har købt drømmehuset på Strandvejen nord for København og har store planer. Blandt andet vil de gerne have en tilbygning - men det synes kommunen ikke er nogen god idé.

06:30  

Alene i vildmarken III (1:8)
Alene i vildmarken III (1:8) Tør du finde ud af, hvem du er, når det virkeligt gælder? Otte danskere skal overleve alene i den barske natur, så længe som muligt. Den der klarer sig i længst tid vinder, og er dermed Danmarks sejeste menneske. I program 1 følger vi deltagerne på eksperimentets første dage, hvor vejret viser sig fra sin mest strålende side, men snart får deltagerne varsling om, at opholdet i vildmarken kan blive alt andet end smukt.

07:15  

Alene i vildmarken III (2:8)
Alene i vildmarken III (2:8) Tør du finde ud af, hvem du er, når det virkeligt gælder? Otte danskere skal overleve alene i den barske natur, så længe som muligt. Den der klarer sig i længst tid vinder, og er dermed Danmarks sejeste menneske. I program 2 bliver deltagernes overlevelsesevner hårdt udfordret, da uvejret rammer, og deltagernes bygninger virkeligt skal stå sin prøve. Hvem kan holde til strabadserne, og hvem må give op?

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:05  

Clement kalder jorden (2)
Clement kalder jorden (2)

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen til Gudstjeneste på Tadre Mølle 3:4 Kirkeminister Joy Mogensen er sammen med Anders Laugesen til høstgudstjeneste på den historiske vandmølle, vest for Roskilde. Sognepræst Poul Joachim Stender har tilrettelagt en særlig høstgudstjeneste med temaet OLIE. Gudstjenesten er sat i musik af pianist Alexander Bak Hansen og sanger Therese Nielsen og henvender sig direkte til seerne. Salmer og sange i gudstjenesten: Nu falmer skoven trindt om land, DDS 729, Gud, du fra dine højeloftssale, DDS 727, Vi pløjed og vi så'de, DDS 730, Nu takker alle Gud, DDS 11.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (16)
Inui (16)

05:10  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

05:17  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Rasmus Klump (19)
Rasmus Klump (19)

06:20  

Bamselægen - Spiserøret (11)
Bamselægen - Spiserøret (11) Magnus' bamse Hunni kaster op, og det gør ondt i halsen. Magnus tror, det er fordi, Hunni er faldet ned fra en rustchebane og har fået sand i munden. Men er det nu også derfor, den er gal? Det skal Bamselægen Sandra hjælpe med at finde ud af. Magnus assisterer Sandra, og sammen finder de noget meget mærkeligt på røntgenbilledet. Følg med og se, om Hunni har slugt mere end sand.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm Fru Madsen har to ønsker: at flyve i ballon og at få et kæledyr, og på forunderligste vis bliver begge ønsker opfyldt.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (15)
Gurli Gris III (15)

07:05  

Gurli Gris III (16)
Gurli Gris III (16)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Elisabeth og Rosa
Morgensang med Ramasjang | Elisabeth og Rosa I dag er er der skruet helt op for familiehyggen, når Rosa og hendes mor synger nostalgiske sange fra dengang, Rosa var en lille pige. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (3)
Stop! (3) Klara vil lege med storesøster Leas ting, som er meget sjovere end hendes egne. Men Lea vil ikke dele. Så da Lea forlader sit værelse, sniger Klaras sig ind uden at få lov...

07:30  

Æblet og ormen
Æblet og ormen Torben er et struttende blankskinnende æble med en drøm: At blive frugtafdelingens mest strålende æble. Livsdrømmen knuses, da en orm en solskinsmorgen stikker sit hoved ud gennem Torbens blanke skind. Torben rystes ned fra træet af de andre panikslagne æbler. Nede på jorden får han selskab af det knap så perfekte æble Newton, og sammen drager de dybere ind i havens vidtstrakte, ukendte land, til ormedoktoren for at slippe af med ormen, som for resten hedder Silvia og er meget flink. Rejsen byder på mange uventede oplevelser for de usædvanlige rejsefæller inden Torben beslutter sig for at lade naturen gå sin gang. Stemmer: Torben: Frank Hvam. Newton: Lars Hjortshøj. Sylvia: Sidse Babett Knudsen. Bo: Michael Carøe. m.fl. Manuskript: Anders Morgenthaler og Marie Østerbye. Instruktør: Anders Morgenthaler. Medinstruktør : Mads Juul. Musik: Henrik Lindstrand. Baggrundsdesign: Niels Bach & Lars Gabel. Produktion: Copenhagen Bombay i samarbejde med bl.a. DR.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (52)
Vidundervovsen Vaffel (52)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Vadehavets vilde natur: Livets oprindelse
Vadehavets vilde natur: Livets oprindelse Hollandsk naturserie fra 2020 (Living on The Edge: The Wadden Sea) Det er vinter, og hundredvis af gråsæler samler sig på en af Vadehavets ubeboede øer. To gange om dagen skifter området karakter - fra brusende hav til øde sandbanke. Det er tidevandet, der bestemmer i Vadehavet, og alle arter - dyr som planter, må udvikle helt særlige evner for at overleve i området, der er på UNESCO's liste over verdensarv. Vi følger livet over og under vandoverfladen i et af verdens største tidevandsområder.

11:00  

Miss Marple: Døden kommer med posten (1:2)
Miss Marple: Døden kommer med posten (1:2) Gerry Burton tager på rekreation i en lille engelsk landsby efter en flyveulykke. Kort efter modtager han et anonymt smædebrev. Men han er ikke den eneste. Præstens kone frygter det værste og inviterer sin veninde Miss Marple til at besøge sig. Miss Marple: Joan Hickson

11:50  

Miss Marple: Døden kommer med posten (2:2)
Miss Marple: Døden kommer med posten (2:2) Miss Marple er ikke enig i politiets konklusioner efter Mrs. Symningtons død. Da dødsfald nummer to indtræffer, lægger hun en fælde for den formodede morder. Miss Marple: Joan Hickson

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:45  

Clement kalder jorden (2)
Clement kalder jorden (2)

11:25  

Ginos italienske fristelser VII (4:8)
Ginos italienske fristelser VII (4:8) Den italienske kok, Gino D'Acampo, starter dagens rejse i Bologna, Italiens madhovedstad. Herfra kører han med toget til Mantova, hvor han deltager i den lokale ris-festival med sin egen dessert - chokolade-risengrød. Turen går videre til Verona, hjemsted for en af de ældste kunstskoler i Italien. Efter han har stået model for en hel gruppe elever, tilbereder han en stor portion kødboller i stærk tomatsauce til klassen.

11:45  

Ginos italienske fristelser VII (5:8)
Ginos italienske fristelser VII (5:8) Dagens første stop på den italienske kok, Gino D'Acampos togrejse i Norditalien er Sirmione ved Gardasøen. Her får han lov at træne med et hold roere, og igen må Gino konstatere, at han er bedre til at lave mad. Det beviser han med en stærk gryderet med pølse og bønner og hvidløgsbrød. Næste stop på rejen er Bolzano for foden af Dolomitterne. En bjergbane fører ham til et område, der mindre om en scene fra Sound of Music - og her forsøger Gino sig med en dekonstrueret æblekage.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (1)
Flaskepost fra Stillehavet (1)

09:20  

Min lille hund Mester (2)
Min lille hund Mester (2) Mester er flyttet ind hos Thomas, men han opfører sig ikke som en helt normal hund. Mester synes nemlig at hundelivet er kedeligt. Han vil meget hellere spise frikadeller end han vil spise hundemad og hellere sove i Thomas' store bløde seng, frem for den hårde hundekurv. Men Thomas er ved at være træt af Mesters opførsel og forsøger at gøre ham til en mere almindelig hund som hører efter hvad sin ejer siger.

09:27  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

10:45  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min oldefars historier - Vaffelbageriet
Min oldefars historier - Vaffelbageriet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at blæksprutten spiser sin egen arm? Se med når Kristian og Katrine besøger en blæksprutte, og se om det lykkes Blækita og Blæktud at flygte fra den store hval.

DR1

12:50  

Danmarks næste klassiker (3:6)
Danmarks næste klassiker (3:6) De fleste forbinder opbevaring af tøj med store, tonstunge skabe. Klodsede løsninger, der helst skal gemmes ad vejen. Og meget sjælden er kønne. Derfor har Kasper Salto og Louise Campbell givet de 5 designere i Danmarks Næste Klassiker opgaven at lave en nyfortolkningen af det klassiske garderobeskab - med den lille note, at brugeren skal tage aktiv stilling til tøjet. Og det er lettere sagt end gjort. Det bliver en hård kamp for de fem designere, der kommer til at kæmpe mod stabilitet, kreativitet og ikke mindst mod sig selv.

13:50  

Min far er rocker - Thorbjørn
Min far er rocker - Thorbjørn Dansk dokumentar fra 2019 Thorbjørn er far til tre og dedikeret murer-lærling med fem 12-taller på karakterbeviset. Han er en mand, der har valgt side, men ikke uden kamp og store omkostninger. Opvæksten med faren, "Suzuki-Torben" hører til de mere usædvanlige af slagsen. Farens rockerliv var helt tæt på og præget af en særdeles kontant tone. Når Thorbjørn om morgenen kom ned af trappen i barndomshjemmet og fars hvide gummisko var røde af blod, så vidste han, at farmand havde været på arbejde. Thorbjørn levede side om side med sin fars rockerliv, og var vidne til våben, vold og brutale anholdelser. Alligevel elskede han sin far og var så fascineret af sin fars livsstil, at han selv valgte at blive rocker. Men opvæksten og livet som bandemedlem havde sin pris. Sendt første gang 23.09.19

14:20  

Giv os naturen tilbage (2:4)
Giv os naturen tilbage (2:4) Frank Erichsen giver haveejeren Ditte Hjørringgaard en udfordring. Kan hun samle kvarteret til fælles indsats for sommerfuglene? Hver en vild have tæller, men det er op ad bakke at sælge ideen om ukrudt i det fine parcelhuskvarter. I erhvervsparken er der store muligheder for at lade det blomstre vildt, men kan Frank overbevise direktørerne om at lade græsset stå?

DR2

12:10  

Det fantastiske Italien IV (2:3)
Det fantastiske Italien IV (2:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de regionerne Marche og Umbrien.

13:10  

Den sorte skole: Det Stockholmske blodbad
Den sorte skole: Det Stockholmske blodbad Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion får vi forklaringen på, hvorfor svenskerne hader danskere den dag i dag. Sendt første gang 14.02.12

13:20  

Guldkorn 1970'erne: 1978
Guldkorn 1970'erne: 1978 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1978? På diskotekerne har dansefeberen for alvor bidt sig fast i de unges hofter i 1978, imens diskuteres der rummelighed i folkeskolen, og fiskeriet skaber ikke kun hovedbrud i havnene, men også i de mindre fodboldklubber, hvor unge talenter lokkes af drømmen om et liv som professionel.

13:40  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen bringer os tilbage til en tid, hvor man virkelig skulle passe på før man puttede noget i munden. Farve- og tilsætningsstoffer i vores mad var en tikkende bombe under vores velfærd. Men hvordan kunne danskerne både spise røde pølser og undgå disse nye livsfarlige ingredienser? Tidsmaskinen undersøger også hvordan det gik til, at Skandinaviens største arbejdsplads, den hæderkronede industrimastodonten B&W gik fuldstændig fra hinanden. Oplev også hvordan atomkraftværker flere gange var tæt på at blive en realitet i Danmark. Men Barsebäck er som bekendt det tætteste Danmark nogensinde kom på atomkraft. Sendt første gang 22.10.06

14:30  

Gensyn med Anne Marie Helger og Peter Larsen
Gensyn med Anne Marie Helger og Peter Larsen Anne Marie Helger og Peter Larsen hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedpersoner.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (4)
Ramajetterne II (4) Der er kaos i Ramasjang Lufthavn. Kan det mon være den nye dygtige medarbejder, som Kristian har ansat, der i virkeligheden er skyld i alle problemerne?

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (4:8) | Bomben
Gro og Blå redder fuglene (4:8) | Bomben Fuglene i Bedstes have er meget sultne, fordi Bedste er på hospitalet og ikke kan fodre dem, og de har svært ved at finde mad. Blå finder et uhyggeligt gammelt hønsehus, der gemmer på en hemmelighed, men hun bliver jaget væk af en uhyggelig krage. Arne Bjarne og Birger beslutter sig for at smadre Bedstes går med en bombe, så der kan blive plads til at bygge verdens største parkeringshus - fuglene må stoppe dem, ellers mister de både gård og have for altid.

12:55  

Didrik Drage (45)
Didrik Drage (45)

13:10  

Kika og Bob (6)
Kika og Bob (6) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (2)
Morten Skildpadde II (2)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10)
Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10) Hr. Skæg får en gæst, der ikke kan stå stille. Den norske gymnastikpige drømmer om at kunne slappe af, men hun er besat af gymnastik. Da Hr. Skæg ser en drømmefanger, tænker han på, om man mon kan lave en gymnastikfanger?

14:00  

Brillebjørn (24)
Brillebjørn (24) Norsk dramaserie. Lucy er vågnet før mor og leger alene. Da hun bliver sulten, ved Lucy ikke, hvordan hun skal lave morgenmad alene.

14:05  

Alfons Åberg (9)
Alfons Åberg (9) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline I dag er det dragevejr! Men da Sofus holder fast i dragesnoren, flyver han væk! Pludselig havner han nede i vandet, hvor han møder én, der synger: "Bim, Bam, Busse, jeg er en haletudse!" , og det er en rigtig god sang!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen sår kartofler og gulerødder, men Findus mener, at det vil være bedre at prøve med frikadeller.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (18)
Ridderprinsessen Nella (18)

DR1

15:20  

Waterworld
Waterworld Helten Mariner undslipper et piratangreb sammen med den smukke Helen, skarpt forfulgt af den skånselsløse Deacon. Han ved, at Helen har et kort, der viser vejen til fastlandet, og det er mere end guld værd. For vi er i fremtiden, hvor verdenshavet dækker kloden. Folk bor i småbyer bygget på tømmerflåder, hvor de forsvarer sig mod hærgende pirater og venter på en frelser, der kan give dem fast grund under fødderne. Medvirkende: Kevin Costner, Dennis Hopper, Jeanne Tripplehorn m.fl. Instruktion: Kevin Reynolds.

17:30  

Alle mod 1 (7:10)
Alle mod 1 (7:10) Fredag aften står igen i Alle mod 1's tegn. Det er quizzen, hvor der eksperimenteres med alt det, vi kender fra hverdagen. Alt kan ske og intet er givet på forhånd - bortset fra, at det er Mads Steffensen, der guider seerne igennem slagets gang inde i det varme studie, mens Joakim Ingversen kaster sig ud i de vildeste live forsøg uden for DR studiet. Aftenens deltager, der stiller op mod resten af landet er Lone fra Ølstykke, der er slagtermester og mener selv hun ved alt, hvad der er værd at vide. Vi får se, om det kommer hende til gode i dysten mod hele nationen. Husk at det her er quizzen, hvor man som seer kan deltage aktivt ved at spille med derhjemme på Alle mod 1-appen.

DR2

15:45  

Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991.

16:15  

Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991.

16:50  

Monty Python's Flying Circus (31)
Monty Python's Flying Circus (31) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:20  

Monty Python's Flying Circus (32)
Monty Python's Flying Circus (32) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:50  

Diligencen
Diligencen En gruppe meget forskellige mennesker er på vej i en diligence gennem Apache-indianernes land. På kuskesædet sidder den naive Buck, og senere slutter den unge lovløse Ringo sig til rejseselskabet på den farefulde færd. Medvirkende: John Wayne, Claire Trevor, Andy Devine m.fl. Instruktion: John Ford.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Simon II
Simon II

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal Spiller løs + Aben tager kegler

17:00  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

17:10  

Busters verden (2:6)
Busters verden (2:6) Buster får en budplads i et ismejeri og klarer trods vanskeligheder problemer med ølkasser, budcykel og en hund. Han får sin bedstefar kanonkongens tredje arm, men Store-Lars er ude efter ham for nummeret med hans knallert.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

17:45  

Min ven Marlon (5)
Min ven Marlon (5) Hugo lader sig rive med og vædder sin cykel i en drible-konkurrence mod Sander. Kan Hugo virkelig slå drible-mesteren?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Canada: Den vilde vestkyst
Canada: Den vilde vestkyst Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor og udforsker det bjergtagende land. Denne gang går turen til det vestlige Canada - hjemsted for stillehavslaksen, spækhuggere og grizzly-bjørne.

20:00  

Primaternes vilde verden (3:3)
Primaternes vilde verden (3:3) Mere end halvdelen af verdens primater er truet af udryddelse. Lige nu arbejder forskerne overalt i verden med nye opdagelser om primaternes intelligens, samfund og hemmelige liv. For at beskytte vores nærmeste dyreslægtninge må vi forstå dem. Det er mennesket, der afgør primaternes fremtid.

DR2

19:25  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Far, verden, farvel".

19:35  

Temalørdag: Det store børneeksperiment (1:3)
Temalørdag: Det store børneeksperiment (1:3) Der er over to milliarder børn i verden med meget forskellige liv. Lægerne Chris og Xand van Tulleken vil lave en række forsøge for at se, hvad moderne børn er i stand til, og hvordan det er at vokse op i det 21. århundrede. Hvordan opdrages og påvirkes børn? Hvordan bliver de selvstændige? Og hvad er forskellen på drenge og piger i dag?

20:20  

Temalørdag: Det store børneeksperiment (2:3)
Temalørdag: Det store børneeksperiment (2:3) Er børn født uartige? Eller er det noget, de lærer? Lægerne Chris og Xand van Tulleken vil undersøge, hvordan børn udvikler en fornemmelse for, hvad der er rigtigt og forkert. De sammenligner børn med forskellige baggrunde og ser på, hvad der påvirker deres adfærd og beslutninger. Hvad er det, der gør ét barn mere uartigt end et andet?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr (5:10)
Pax' jordiske eventyr (5:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i en butiks komplekse døre, bygger et tårn af toiletpapir og klæder sig ud som en helt usædvanlig jordbo. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (49)
Pyjamasheltene II (49)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (7)
Zorro (7) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (10)
Alfons Åberg (10) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Sig det' løgn, Luis!
Sig det' løgn, Luis! 12-årige Luis har en far, der er helt betaget af ufoer. Han kan slet ikke slippe tanken om, at rumvæsener en dag vil invadere vores planet. Det tager faktisk så meget af hans tid, at folk omkring familien mener, Luis vil have godt af at bo på et skolehjem. Pludseligt lander der en gave fra oven. Tre rumvæsener lander i baghaven, og de skal vise sig at være en kæmpe hjælp for Luis.

DR1

21:00  

Abduction
Abduction Hvem er jeg? Det er et spørgsmål, de fleste teenagere stiller sig selv før eller siden. Men for Nathan er spørgsmålet helt bogstaveligt - og tilmed livsfarligt. Nathan opdager nemlig, at hans mor og far ikke er hans rigtige forældre. Og da han forsøger at finde ud af sandheden om sin identitet, bliver det startskuddet til en eksplosiv menneskejagt - og det er Nathan, der er den jagede. Medvirkende: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina m.fl. Instruktion: John Singleton.

22:40  

Unge Morse V (1:6)
Unge Morse V (1:6) Oxford, 1968. Morse er blevet forfremmet, og snart må den nybagte kriminaloverbetjent opklare en række gruopvækkende mord. Det første offer er en kendt gangster, men det næste har ingen forbindelse til byens underverden. Én ting synes dog at knytte de to drabsofre sammen - nemlig en mystisk kvinde i en hvid regnfrakke. Hvem er hun? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

21:10  

Temalørdag: Det store børneeksperiment (3:3)
Temalørdag: Det store børneeksperiment (3:3) Der er forskel på drenge og piger. Men hvorfor er der den forskel? Skyldes det biolog, tradition eller omgivelserne? Og i hvor høj grad holder de gamle kønsroller? Lægerne Chris og Xand van Tulleken vil undersøge forskellene på drenge og piger. Hvad er deres holdninger? Hvordan er deres selvbillede? Og kan børn i dag helt frit vælge, hvem de ønsker at være?

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang (4)
Tæt på sandheden med Jonatan Spang (4) Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Happy End
Filmperler: Happy End Da hendes mor bliver syg under mystiske omstændigheder, sendes 12-årige Eve af sted for at bo hos sin far og hans slægtninge. Den rige, neurotiske familie ejer et lukrativt byggefirma og bor i en herskabelig villa komplet med tjenestefolk. Men der er knas med både firmaet og familieforholdene, og de selvoptagede familiemedlemmer opdager ikke, at den nytilkomne selv gemmer på en dyster hemmelighed. Medvirkende: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz m.fl. Instruktion: Michael Haneke.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Mordene i Brokenwood VI (1:4)
Mordene i Brokenwood VI (1:4) En gruppe steampunk-entusiaster holder deres årlige komsammen i en lade, der er blevet indrettet med alskens rustikt nips fra Victoriatiden. Men festlighederne får en brat ende, da en eksplosion dræber et af medlemmerne. Nu må den erfarne politimand Mike Shepherd på jagt efter en morder.

01:45  

Lewis: Den sande barmhjertighed
Lewis: Den sande barmhjertighed En gruppe studerende forbereder en opførelse af Shakespeares Købmanden i Venedig. Da skuespillets hovedrolleindehaver findes myrdet, er det Lewis' tur til at træde ind på scenen. Morderen har efterladt et Shakespeare-citat ved liget, og det bliver ikke sidste gang, den belæste gerningsmand slår til. Samtidig graver Hathaway en oplysning frem, der ryster Lewis dybt. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Emma Golding: Daisy Lewis. Instruktion: Bille Eltringham.

03:20  

2012
2012 Ifølge mayaernes kalender går Jorden under i 2012. I 2009 finder geologen Adrian Helmsley foruroligende tegn på, at profetien vil gå i opfyldelse. Jordens kerne er ved at blive overophedet. Tre år senere rammes Jorden af en gigantisk naturkatastrofe. Enorme, destruktive kræfter slippes løs. Overalt på planeten forsøger folk at nå i sikkerhed. Men er der overhovedet sikkert nogen steder? Medvirkende: John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor m.fl. Instruktion: Roland Emmerich.

DR2

01:05  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, SKOERPING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0926165134