Skørping
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 12. juni 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 12. juni 2020

DR1

00:25  

Hercule Poirot: Stævnemøde med døden
Hercule Poirot: Stævnemøde med døden Den excentriske arkæolog Lord Boynton leder efter Johannes Døberens hoved i Syrien. Den lige så excentriske detektiv Hercule Poirot følger gravearbejdet med stor interesse, men snart må den lille opdager selv i arbejdstøjet. Lord Boyntons hustru bliver nemlig myrdet, og hun var en bestemt dame med mange fjender, så der er ikke ligefrem mangel på mistænkte. Poirot: David Suchet. Lord Boynton: Tim Curry. Dr. Gerard: John Hannah. Instruktion: Ashley Pearce.

02:05  

Kystvagten (6:68)
Kystvagten (6:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:55  

Bonderøven 2014 (18)
Bonderøven 2014 (18) Ciderproduktionen står for døren, derfor er Frank, sammen med en smed, gået i gang med at opfinde en noget speciel æblevasker-maskine. Føllet HC må desværre aflives, fordi den har fået kolik. Frank kører den døde hest til Safariparken i Ebeltoft, hvor HC ender sine dage som føde til de Vilde Afrikanske Hunde. Hjemme på Kastaniegården skal roerne ind fra marken inden frosten, og Johan får brug for sine evner både som fårehyrde og roetop-aftager. Efteråret betyder også, at Frank kan indsamle kæmpeærter til tørring til næste års produktion.

03:30  

Sporløs (1)
Sporløs (1) I 1990 kommer Julius til Danmark fra Guatemala i Mellemamerika. Julius ved ikke præcis, hvor gammel han er. Der er opgivet to forskellige fødselsdatoer i adoptionspapirerne. Julius har haft en god og kærlig opvækst hos sine adoptivforældre, men tanker og mareridt fra barndommen på børnehjemmet har gjort, at han rigtig gerne vil finde sine biologiske forældre og vidner fra de første år i Guatemala.

04:15  

Kender Du Typen? - med saltvand og sød tand
Kender Du Typen? - med saltvand og sød tand Kender Du Typen? er i Klitmøller i Thy, hvor et Santorini-inspireret badeværelse og et læskur a la Gaudi gør livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup begejstrede. Vært: Mads Steffensen

04:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Op og ned i Frilandshaven
Op og ned i Frilandshaven Tomater der vokser nedad og græskar der vokser opad. Jørgen Skouboe eksperimenterer i Frilandshaven samtidig med, at han dyrker perleløg og pibeløg til Anne Hjernøes nordiske køkken. I dag er der sukkersaltede torsk, vagtelæg og birkesyltede løg på menuen i udekøkkenet. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 03.06.07

06:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:55  

En insiders guide til Uffizi-galleriet
En insiders guide til Uffizi-galleriet Den tyske modedesigner Wolfgang Joop viser rundt i det fremtrædende kunstmuseum Uffizi-galleriet i Firenze. Her møder han værkerne 'Venus' fødsel' af Botticelli og Caravaggios 'Judith, der halshugger Holofernes' - og overvældes af Michelangelos cirkulære maleri af 'Den hellige familie'.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Livet efter livet (5:5)
Livet efter livet (5:5) Dansk reportageserie fra 2013 5. og sidste del af Livet efter livet handler om reinkarnation. En dansker har i hele sit liv oplevet en dyb forbindelse til et tidligere liv. Her blev hans kone og børn skudt for øjnene af ham. Det grufulde syn dukker ofte op og synes mere virkeligt end dette liv. Mikkel Munch-Fals tager selv på en rejse til et tidligere liv. Her dør han som 15 årig i en kulkælder i Ungarn. Er det blot Mikkels Munch-Fals' fantasi, der spiller ham et puds, eller har han levet før? Tilrettelæggelse: Halfdan Muurholm og Sara Laadal-Madsen Sendt første gang 24.03.13

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (7)
Søpapegøjernes ø II (7)

05:10  

Minisekterne (76)
Minisekterne (76) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

05:30  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

06:00  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

06:10  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

06:50  

Den lille prinsesse (11)
Den lille prinsesse (11) Den lille prinsesse sniger sig rundt i hele slottet og finder lækkerier, som hun vil nyde til sin midnatsfest. Det eneste problem er, hvordan hun skal holde sig vågen lige indtil midnat.

07:00  

Gurli Gris II (13)
Gurli Gris II (13) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (14)
Gurli Gris II (14) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

07:30  

Didrik Drage (2)
Didrik Drage (2)

07:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) På sygehuset

08:30  

Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6)
Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6) Sundhedsplejersken kommer på besøg - og alt går galt. Hun ender med både at tro, at Kathrine ryger, at babyen spiser burgere og at Magnus er kriminel, men da hun vil ringe og sladre til kommunen, er Sprinter heldigvis som altid på pletten.

08:55  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

 
DR1

09:05  

Morgensang med Phillip Faber
Morgensang med Phillip Faber Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Downton Abbey III (6:10)
Downton Abbey III (6:10) Downton er blevet ramt af en tragedie. Sybil er død i barselssengen efter at have født en lille pige. Dødsfaldet driver en kile ind mellem Robert og Cora, der mener, at hendes mand er skyld i deres datters død. Samtidig bliver det klart, at mrs. Bartlett ikke vil vidne til Bates' fordel. Det får den morddømte kammertjener til at tage drastiske metoder i brug.

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (96)
Antikkrejlerne med kendisser (96) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Danske Vidundere: Møns Klint
Danske Vidundere: Møns Klint Vi ser nærmere på nogle af Danmarks naturskabte vidundere. De færreste ved, at den plade af kridt, som klinten er en del af, strækker sig helt over til Sydengland og helt ned til Normandiet? At kridtet blev skabt den gang dinosaurerne endnu herskede på landjorden og det meste af Nordeuropa var dækket af et lunt, tropisk hav? At den 140 meter høje og 5 kilometer lange klint gemmer på underjordiske huler? Eller at bøgeskoven på klinten er særlig lys? Med hjælp fra lokalkendte eksperter guider ært, Anja Philip os gennem historierne bag nogle af vores danske vidundere. Sendt første gang 24.02.06

11:30  

Spørg Borgen
Spørg Borgen

DR2

09:00  

Det ender med en kvinde - Karriere
Det ender med en kvinde - Karriere Efter 100 års frigørelse er kvinden blevet så stærk, at flere eksperter mener, at manden på længere sigt risikerer at blive udryddet. Engang var kvindens plads i hjemmet. Udannelse og karriere var noget manden fik. Vært Nanna Frank Rasmussen besøger tidligere nationalbankdirektør Bodil Nyboe Andersen, der brød normen og tager derefter til USA og møder fremtidens kvinder, der stormer frem og langsomt presser manden ud - både i forhold til uddannelse og karriere.

09:30  

Det ender med en kvinde - Parforhold
Det ender med en kvinde - Parforhold Efter 100 års frigørelse er kvinden blevet så stærk, at flere eksperter mener, at manden på længere sigt risikerer at blive udryddet. Engang var det udelukkende kvinden, der tog sig af børnene. Manden hverken puslede eller legede. Vært Nanna Frank Rasmussen besøger professor Eva Smith, der beviste, at man sagtens kan få en masse børn og stor karriere og tager derefter til USA, hvor den nye tendens er mænd, der opgiver karrieren og bliver hjemmegående, mens konen tjener pengene.

10:00  

Videnskab: CT-scanner i ambulancer (6:7)
Videnskab: CT-scanner i ambulancer (6:7) En ambulance med indbygget CT-scanner kan betyde liv eller død for patienter. Hver dag rammes 40 mennesker af slagtilfælde, og en tidlig diagnose og behandling kan redde hjerneceller og efterfølgende give patienterne et bedre liv. Udstyr, der kan revolutionere behandlingen på stedet, findes. Vi ser på, hvad der kan opnås af resultater.

10:30  

Videnskab: Den intelligente fremtid (7:7)
Videnskab: Den intelligente fremtid (7:7) Fremtiden er intelligent: Intelligente huse, intelligente trafiksystemer, intelligente byer, alt kommer til at revolutionere vores liv i de kommende år. Bagsiden er - måske - at når alt er koblet til internettet, kan alt også overvåges. Ønsker vi det? Kan vi undgå det? Programmet dykker ned i problematikken.

11:00  

117 ting du absolut bør vide - om opfindelser (3:5)
117 ting du absolut bør vide - om opfindelser (3:5) Vidste du, at danske forskere engang fremavlede en gris med et ekstra sæt ribben - eller at manden, der opfandt Carmen Curlers, var dansker? Danske hjerner står nemlig bag en masse mere eller mindre geniale opfindelser, som du kan se mere til i 117 ting du absolut bør vide - om opfindelser. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben Sendt første gang 13.02.11

11:40  

117 ting du absolut bør vide - om parforhold (4:5)
117 ting du absolut bør vide - om parforhold (4:5) Ved du hvem der bestemmer mest i din familie? Ved du, hvornår p-pillen blev daglig kost for mange danske kvinder? Og har du nu også styr på hvilket telefonnummer man ringede til i 80´erne, hvis man havde lyst til en lummer samtale med det andet køn? Hvis ikke, så kan du få svarene af Jacob Riising i programmet 117 ting du absolut bør vide - om parforhold. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben Sendt første gang 20.02.11

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (1)
Flaskepost fra Stillehavet (1)

09:20  

Stop! (9)
Stop! (9) Klara er på besøg på fars arbejde. Der kan man ikke lavet noget sjovt og alle er kedelige. Især chefen. Men det vil Klara ændre på...

09:25  

Stop! (10)
Stop! (10) Klara bliver glad, da mor spørger, om hun vil hjælpe med at male stakittet. Hun elsker farve. Men mor vil bare male med en kedelig grå. Det nægter Klara at gå med til...

09:30  

Far, mor og bjørn - Mors dag (4:8)
Far, mor og bjørn - Mors dag (4:8) Signe glæder sig, for i dag skal hun opleve Brunos første skoledag i Bentes meget lille lilleskole. Men er Bruno overhovedet skolemoden? - og hvad siger de andre børn til at få en bjørn i klassen. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Daimi. Manus og instruktion: Wikke og Ramsussen.

09:55  

Vi er Pelle og Maise - Loppemarked (6)
Vi er Pelle og Maise - Loppemarked (6) Maise og Pelle deler en loppemarkedsbod. Maise skal sælge sit gamle legetøj, men det er alligevel ikke alt, hun vil af med. Salget går godt for Maise, og hun synes det er så dejligt at tjene penge, at hun beslutter sig for at sælge alt legetøjet.

10:00  

Ramajetterne (1)
Ramajetterne (1) Den er helt gal i Ramasjangs lufthavn! En tung og urokkelig kuffert er havnet det forkerte sted og truer med at få lufthavnen til at gå helt i stå. Kan de fem venner finde en løsning sammen?

10:25  

Min bedste vens historier - Fjeldgængeren (6)
Min bedste vens historier - Fjeldgængeren (6) Theodor og Wilhelm finder fodspor fra en qivittoq, da de er ude og kælke. Det er et slags levende spøgelse, fortæller Wilhelm. De skynder sig hjem og bygger en hule for at komme i sikkerhed. Men da mørket falder på, hører de pludselig fodtrin udenfor hulen.

10:35  

Skæg med bogstaver - S
Skæg med bogstaver - S Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet S, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en skat til sin øde ø.

11:00  

Kaj og Andrea - som babyer
Kaj og Andrea - som babyer Kaj og Andrea finder deres fotoalbum med billeder af dem selv som babyer. Kaj er fotograferet med sin mor, Kaja, og Andrea er fotograferet med sin far, Andreas. Karla dukker op og viser dem et billede af sig selv som lille til babysvømning. Karla forsøger at tage nogle nye billeder af Kaj og Andrea, men det viser sig at være svært!

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse vil gerne forkæles af Luna, men ælling er lige ved at ødelægge den dejlige dag.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2014 (19)
Bonderøven 2014 (19) På Kastaniegården er der travhed, inden frosten sætter ind. I stalden færdiggør Frank et fodersystem bestående af glaserede krybber og træværk. Når det er færdigt, kan koen og kalven komme ind i deres bås. Æblerne til cider ligger på en vogn frostfrit i laden, mens æblevasker-maskinen er ved at tage form med både koste, snegl og rundjern. Kælderrummet i det nye stuehus er fyldt op med kartofler og gulerødder. Og så er Frank i gang med et eksperiment, han vil lave julesalat af opgravede cikorieplanter. Sendt første gang 17.12.14

12:40  

AnneMad i Spanien (8:8)
AnneMad i Spanien (8:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. I det sidste program fra Andalusien køber Anne fisk & skaldyr på markedet i Malaga - for hun får gæster til aften. Hjemme i huset tilbereder hun sagerne på udendørs grill og får for en gang skyld en lille smule hjælp til madlavningen, inden gæsterne kommer og mørket falder på. Sendt første gang 27.06.10

13:15  

Kender Du Typen? - med kimchi og Kalles Kaviar
Kender Du Typen? - med kimchi og Kalles Kaviar Hvem er det, der altid har både koreansk kimchi og svensk kaviar i sit køleskab? Som deler tøj med sin datter og som har en løgnedetektor i sit badeværelse? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en stor lejlighed på Christianshavn. Vært: Mads Steffensen

13:45  

Hammerslag 2016 (18)
Hammerslag 2016 (18) Hammerslag er taget nordpå i det jyske, hvor der først venter mæglerne en villa i grønne omgivelser ved Rold Skov. Dernæst går turen til Nørresundby, før der sluttes af i højden med en luksuriøs penthouse-lejlighed på havnen i Aalborg. Her er der ikke sparet på noget, og lejligheden har da også både spabad og anneks på tagterrassen med den flotte udsigt over byen og Limfjorden. Vært: Christian Degn

14:30  

Hercule Poirot: Elefanter glemmer aldrig
Hercule Poirot: Elefanter glemmer aldrig Et ægtepar findes skudt på toppen af en klint. Men skød general Ravenscroft sin hustru, Molly, eller var det Molly, der skød Ravenscroft? Ingen kender svaret, men tretten år senere efterforsker Hercule Poirot en mordsag, der viser sig at have forbindelse til det gådefulde dobbeltselvmord... Poirot: David Suchet. Ariadne Oliver: Zoë Wanamaker. Mrs. Burton-Cox: Greta Scacchi. Instruktion: John Strickland.

DR2

12:35  

Hvad skete der lige her (4:4)
Hvad skete der lige her (4:4) På overfladen måske en lille by. Men er det ensbetydende med, at der ikke i Melleruds historie kan graves dramatiske skæbner eller vigtige begivenheder frem? Tre historikere får til opgave at finde ud af alt, hvad de kan, om byen. Resultatet byder blandt andet på en 250 år gammel mordgåde, verdens største ballon og en spioncentral fra 2. verdenskrig midt i et slumrende villakvarter.

13:35  

Mount Everest - Drømmen om det umulige
Mount Everest - Drømmen om det umulige I 1975 satte en ekspedition, ledet af Chris Bonington, ud for at bestige Mount Everests sydvestvæg og sætte de første britiske bjergbestigere på toppen. Det var ikke lykkedes før, og den almindelige mening var, at det heller ikke ville lykkes denne gang. Men godt lederskab, teamwork og mod endte med, at bjergbestigerne Doug Scott og Dougal Haston den 24. september 1975 nåede toppen af verdens højeste bjerg.

14:35  

1800 tallet på vrangen (5:8)
1800 tallet på vrangen (5:8) Danmark er i krig med Tyskland, men som en anden David mod Goliat vinder vi Slaget ved Isted. Nationen svulmer over af fædrelandskærlighed. Samtidig er demokratiet ved at blive indført - men kun for de privilegerede! Kvinder har ingen adgang. Nogle få kvinder sætter sig op mod de gældende normer - til stor forargelse! Blandt dem er grevinde Danner, som gifter sig med selveste kongen og forfatterinden Mathilde Fibiger. Med en skandaleroman sparker hun gang i debatten om kvinders rolle i samfundet. Koleraen hærger blandt høj og lav. København er som en rådden frugt. Men nu skal voldene rives ned og byen renses ud! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. www.dr.dk/1800 Sendt første gang 15.04.07

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet kvartfinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de pæne - men rå - Farfars Drenge køre imod de modige mexicanere fra Speedy Gonzales. Der bliver kamp til stregen, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en færge og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til semifinalerne?

12:30  

Det store Ramasjang Mysterie 7
Det store Ramasjang Mysterie 7 My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

12:45  

Kika og Bob (5)
Kika og Bob (5) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (22)
Junglebogen (22)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ko har fire maver? Tag med Lille Nørd på ko-eventyr, og se om det lykkes Katrine og Anders at lave verdens største kop kakao.

13:40  

Sikker & Søn II (1)
Sikker & Søn II (1) Sikker & Søn holder øje med bilerne, cyklerne og fodgængerne for at se, hvor de hører til i trafikken. De ender på en minigolfbane, og Far vil spille minigolf med en stor fodbold.

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (2)
Byttebiksen (2) Lotte vil gerne have, at hendes dukke, Georg, skal passe biksen i dag. Desværre har Georg det bare med at rode sig ud i noget ballade. Tinke, Vitus og Alma kigger forbi Byttebiksen, og Rosa er med den dessertglade Vitus hjemme for at se, hvordan han gør, når han laver én af sine lækre desserter.

14:40  

Simon
Simon

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

16:00  

TV AVISEN 16:00
TV AVISEN 16:00

16:10  

Sporløs (2)
Sporløs (2) 25-årige Natasja er resultatet af et forhold mellem en dansk pige på eventyr i London og en engelsk gademusikant. Omstændighederne gør, at Natasja vokser op som enebarn hos sin mor, og hun har aldrig mødt sin far. Trods den korte afstand mellem Danmark og England, har Natasja aldrig taget turen over Nordsøen, men nu er hun klar til at forsøge at finde sin engelske far, som hun kun har set på gamle billeder.

16:55  

Downton Abbey III (7:10)
Downton Abbey III (7:10) Bates bliver sat på fri fod, og en glad og lettet Anna tager imod ham. Samtidig ønsker Matthew omlægge driften af godset, men kan han overbevise Robert om, at det er en god ide? Blandt tjenestefolkene giver O'Brien Thomas gode råd, men der stikker noget under.

17:45  

En ny begyndelse II (1)
En ny begyndelse II (1) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

15:15  

1800 tallet på vrangen (6:8)
1800 tallet på vrangen (6:8) Landet er tynget af sorg. Krigen mod Tyskland er tabt og nederlaget ved Dybbøl er et stort åbent sår. Samtidig buldrer samfundsudviklingen af sted for fuld damp. Og problemer sættes under debat! George Brandes er tidens største debattør, samfundskritiker og kvindecharmør. Han rusker op i den danske præstegårdsmentalitet. Nu skal tabuer brydes. Brandes åndsfælle J.P. Jacobsen vækker voldsom forargelse med sin 'bordelroman' Marie Grubbe! Også naturvidenskabsmændene ændrer vores opfattelse af verden. Og Gud! Alt imens vokser uligheden og kapitalismen gør sit indtog. Industrimagnater som C.F. Tietgen tjener fedt på industrialiseringen. Andre lever under slavelignende forhold. Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 22.04.07

15:55  

Hestehviskeren
Hestehviskeren Den 14-årige Grace og hendes hest bliver ilde tilredt, da de rammes af en lastbil. Graces mor, Annie, kører fra New York til Montana for at få den kendte 'hestehvisker' Tom til at hjælpe hesten - i håb om, at det også vil hjælpe Grace på højkant. På prærien under den åbne himmel finder de alle en indre balance, og Annie og Tom forelsker sig. Medvirkende: Robert Redford, Kristin Scott Thomas, Scarlett Johansson, Sam Neill m.fl. Instruktion: Robert Redford.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (7)
Gurli Gris V (7) Skygger

15:15  

Gurli Gris V (8)
Gurli Gris V (8) International dag

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (13)
Vidundervovsen Vaffel (13) Vaffels hundevenner

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Avisdrengen

16:35  

Paw Patrol IV (4)
Paw Patrol IV (4)

17:00  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

17:25  

Stop! - Hule
Stop! - Hule Maja vil bygge en hyggelig hule, men hendes værelse er alt for lille. I stuen er der masser af plads og ting at bygge med. Men farmor skal komme på besøg, og far vil have at huset skal være opryddet. Han bliver ikke glad, da han opdager Majas store planer.

17:30  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

17:50  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Versus
Versus I aftenens Versus-dueller skal der blandt andet malkes, parallelparkeres, telegraferes og skydes med skarpt efter frisbees. En poledancer dyster mod en bodybuilder, og de faste duellanter Hjalte og Tjelle skal kæmpe sig igennem en labyrint af laserstråler. Din og deltagerne i studiets opgave er at forudsige udfaldet af duellerne. Vært: Jacob Riising. Sendt første gang 4.9.15

DR2

18:35  

Huset på Christianshavn (39)
Huset på Christianshavn (39) "En vise ved bordet". Manuskript: Habakuk. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Bo: Claus Ryskjær. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973

19:05  

Huset på Christianshavn (40)
Huset på Christianshavn (40) "Reklamens magt" Manuskript: Henning Bahs. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Erni Arneson, Søren Strømberg, Poul Glargaard, Søren Rode og Ole Søgaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 20.okt.1973.

19:35  

Huset på Christianshavn (41)
Huset på Christianshavn (41) "Bimmers bortkomst" Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Poul Thomsen, Else-Marie og Solveig Sundborg. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 27.oktober 1973.

20:00  

Submergence
Submergence Danielle og James mødes tilfældigt på et hotel i Normandiet. De forelsker sig, men snart skilles deres veje. James er agent og skal til Somalia for at opspore selvmordsbombemænd. Mens Danielle er biomatematiker og på vej ned i havets dyb på en forskningsmission. Da James bortføres af jihadister, må gå Danielle om bord i sin miniubåd uden at kende hans skæbne. Medvirkende: James McAvoy, Alicia Vikander m.fl. Instruktion: Wim Wenders.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (4:10)
Pax' jordiske eventyr III (4:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bager i et bageri. Hun stortrives blandt de forskellige deje og dufte, bygger et rumskib af marcipan, laver ved en fejl en legendarisk Bruxelles sandwich - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (48)
Pyjamasheltene (48)

18:50  

Wild Kratts III (17)
Wild Kratts III (17)

19:15  

Zorro (6)
Zorro (6) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (16)
Svampebob Firkant VII (16) Havets bondeknolde + Svampen og vulkanen

20:01  

Sig det' løgn, Luis!
Sig det' løgn, Luis! 12-årige Luis har en far, der er helt betaget af ufoer. Han kan slet ikke slippe tanken om, at rumvæsener en dag vil invadere vores planet. Det tager faktisk så meget af hans tid, at folk omkring familien mener, Luis vil have godt af at bo på et skolehjem. Pludseligt lander der en gave fra oven. Tre rumvæsener lander i baghaven, og de skal vise sig at være en kæmpe hjælp for Luis.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:25  

Spritnyt - med Gintberg og Eskelund (5:6)
Spritnyt - med Gintberg og Eskelund (5:6) I coronaens skygge lukkede Danmark ned, og danskerne gik i hi. Eller...ikke helt. For i krisetider finder mennesket ofte sine mest innovative sider frem. Derfor lister de to komikere og kammerater, Jan Gintberg og Carsten Eskelund ud i det afsprittede Danmark for at forsøge at opsnuse nogle af de nye, skæve, kreative og entreprenante ideer, der er piblet frem. Med håbet om også selv at komme på nye brugbare tanker undervejs.

21:45  

Engle & dæmoner
Engle & dæmoner Religionseksperten Robert Langdon sendes ud på en halsbrækkende jagt gennem Roms forladte krypter, katakomber og katedraler. Vatikanet skal vælge en ny pave, men et hemmeligt broderskab med et horn i siden på pavestaten truer med at sprænge samtlige kandidater til atomer. Kun kodeknuseren Langdon kan finde frem til det gådefulde broderskab og forhindre katastrofen. Medvirkende: Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor, Nikolaj Lie Kaas m.fl. Instruktion: Ron Howard.

23:55  

Operation Argo
Operation Argo I 1979 bliver USA's ambassade i Teheran stormet af iranske revolutionære. Seks amerikanere søger tilflugt i den canadiske ambassadørs hjem. CIA-specialisten Tony Mendez hitter på en plan, der skal få de seks amerikanere sikkert ud af Iran. En plan, der er så vanvittig, at det kunne være en film... Ben Afflecks vittige, virkelighedsbaserede thriller modtog tre Oscars - blandt andet for bedste film. Medvirkende: Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman m.fl. Instruktion: Ben Affleck.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Status p.t. - med Huxi Bach
Status p.t. - med Huxi Bach Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det

23:15  

I heroinens spor (5:5)
I heroinens spor (5:5) Fentanyl er den store dræber i USA. Og mens antallet af dødelige overdoser stiger, strømmer stoffet stadig ind i landet. Her følger vi politiassistent Nate Smith fra politiets HOPE-taskforce, der forsøger at gøre en indsats mod epidemien ved at opspore den dårlige narko og anholde narkobagmændene - og samtidig hjælpe familier med at finde behandlingstilbud. Mens vi møder Skyler, der efter ti år som misbruger prøver at blive stoffri.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:50  

Hamilton (8:10)
Hamilton (8:10) Hamilton er blevet anholdt, og Kristin begynder at afhøre ham. Säpo kalder tll pressemøde for at fortælle offentligheden, at Hamilton er indblandet i terrorangrebene. Samtidig planlægger Haig at likvidere Hamilton i fængslet.

02:30  

Hercule Poirot: Viseren peger på mord
Hercule Poirot: Viseren peger på mord Hercule Poirot tager en tur til kystbyen Dover for at hjælpe løjtnant Colin Race med at opklare knivdrabet på en midaldrende mand. Sporene synes at pege på den unge Sheila Webb, men er hun virkelig skyldig? Og har sagen mon forbindelse til den nylige afsløring af en tysk muldvarp i den britiske flåde? Poirot: David Suchet. Colin Race: Tom Burke. Sheila Webb: Jaime Winstone. Instruktion: Charles Palmer.

DR2

00:05  

Sovjetunionens sidste helt - samtaler med Mikhail Gorbatjov
Sovjetunionens sidste helt - samtaler med Mikhail Gorbatjov Mikhail Gorbatjov er en af det 20. århundredes vigtigste politikere. Kendt for sit omfattende reformprogram af det sovjetiske samfund og for at være med til at afslutte den kolde krig. Gennem en række interviews med filmmager Werner Herzog fortæller Sovjetunionens sidste præsident om sine fejl og sine sejre som leder af USSR - og om de begivenheder, der førte til murens fald og genforeningen af Tyskland.

01:35  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SKOERPING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0606085249