Skørping
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 21. marts 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 21. marts 2023

DR1

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Landsbyhospitalet (50)
Landsbyhospitalet (50) Engelsk dramaserie fra 2006. (The Royal) Der er krisestemning på The Royal, efter det er kommet frem, at hospitalsdirektøren Carnegie overvejer at lukke hospitalet. Men arbejdet skal passes. Jeff Goodwin forsøger at hjælpe en ældre, dement mand, der vandrer forvirret rundt i den lille by. Samtidig bliver ejeren af en grillbar indlagt med brandsår. Hans forretning er brændt ned, og politiet mistænker ham for selv at have påsat branden.

06:20  

I vikingernes fodspor (2:6)
I vikingernes fodspor (2:6) Norsk rejseserie fra 2018. (Team Bachstad i Østerled) Sirius og dets mandskab bliver fragtet over land til Smolensk og floden Dnepr, men turen mod den hviderussiske grænse viser sig at være alt andet end afslappende. Vandstanden er nemlig en meter lavere end den burde være...

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (2:3)
Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (2:3) Den danske statsborger viser sig at være en af de største spionsager i danmarkshistorien. I næsten 20 år opererer han fra sin base i København som agent Piccadilly. Han rejser frem og tilbage til England forud for paraplymordet, og ingen mistænker ham for at være involveret. Spørgsmålet er naturligvis også: Hvad har han ellers lavet i København som spion i alle disse år?

08:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

06:00  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

06:20  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

06:30  

Sarah og And (30)
Sarah og And (30)

06:36  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (56)
Vidundervovsen Vaffel (56)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (2)
Det store Ramasjang Mysterie (2) My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Husdrømme (8:8)
Husdrømme (8:8) Svensk livsstilsprogram. Jesper og Eva er ved at bygge deres drømmehus i Saltsjø-Boo nær Stockholm. For tre år siden mistede Jesper sin mor, og det fik parret til for alvor at stoppe op og overveje, hvad de ville med deres liv, og hvad der var vigtigst. De bestemte sig for at sælge både deres hus, sommerhus og alle unødvendige ejendele.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger
Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger En isfugl dykker ned i vandet og kommer op med en fisk i næbbet. Det hele går så hurtigt, at du næsten ikke kan nå at se det. Men hvis vi sætter hastigheden ned, kan du alligevel se, hvorfor isfuglen er en af de sejeste til at jage fisk under vandet.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse
Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse En havørred skal svømme mange kilometer mod strømmen, helt ude fra havet og op til et vandløb, for at lægge æg. På vejen kommer den til et vandfald. Havørreden må springe op over vandfaldet for at nå sit mål.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6)
Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6) Isfugle ses kun ekstremt sjældent, men en af dem har forvildet sig ind under en trappe ved Ørestads Metro på Amager. Mathias finder den afkræftede fugl, der har slået sig meget og vil hjælpe den tilbage til naturen. Den er ikke i stand til at flyve, så Mathias passer den indtil han kan sætte den fri. Men ingen ved om den er blevet alt for skadet til at kunne overleve.

09:30  

MikroMakkerne | Det hvide C
MikroMakkerne | Det hvide C

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (12)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (12) En sprællemand stiller op til Jyllandsmesterskaberne i sprælning. Det går rigtigt godt lige indtil hans hoved ved et uheld falder af. Briller ønsker sig et overskæg, så Onkel Reje tager ham med til Troldmanden Lord Hundelort, da han kan trylle overskæg på Brille, hvis han altså består de 3 svære prøver. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn I dag er Sebastian på en nærmest umulig mission! Han har én dag til at finde et af de største, og mest sjældne dyr i Afrika - det sorte næsehorn.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at regnorme elsker at danse? Ta' med Lille Nørd på regnormejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde tusind regnorme.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (5)
Bonderøven 2014 (5) På Kastaniegården gør de klar til nye beboere, og alle håber, de tager imod tilbuddet. En 8 m høj pæl med påmonteret storkerede bliver nemlig placeret på marken, hvor den også kommer til at fungere som hjørnehegnspæl. Genslyngningen af åen ser ud til at blive en succes, og Frank hjælper med at fylde sten og grus i, så der dannes naturlige vandveje. Og så besøger Frank et snedkerværksted i Sønderjylland for at få hjælp til at lave specialvinduer til det nye stuehus. Indimellem bliver der tid til at lægge kartofler på marken sammen med Theresa. Sendt første gang 13.02.14

12:45  

Nak & Æd - en blishøne på Langeland (8:10)
Nak & Æd - en blishøne på Langeland (8:10) Sæson 4 (2013). Det er september, og Jørgen og Nikolaj er taget til Langeland i jagten på en plørkok... Ja, det kalder man en blishøne på Langeland. Og Jørgen gør sit bedste for at skaffe føde til Nikolajs kødgryder, for kokken har nemlig høstet årets hjemmedyrkede afgrøder, så han kræver et pragteksemplar af en blishøne for at kunne fremtrylle den fuldendte menu. Alternativet er denne gang til den lidt mere specielle side - nemlig en sumpbæver, og sådan én har kokken aldrig leget med før. Sendt første gang 04.12.13

13:20  

Grønland - en verden af kontraster
Grønland - en verden af kontraster Tysk naturprogram fra 2020. (Grønland - In the glare of the ice) Grønland. Verdens største ø, hvor over 80 procent af landet er dækket af is. I årtusinder har inuitterne jaget her og levet af naturen. Men polarcirklen er under hastig forandring. Modernisering og menneskeskabt global opvarmning truer det arktiske naturparadis. Gennem lokalbefolkningens øjne lærer vi det autentiske Grønland at kende - fra ældgamle traditioner til den mystiske grønlandshaj og det guddommelige nordlys.

14:05  

Hammerslag 2021 - Med plads til hobby
Hammerslag 2021 - Med plads til hobby Hestehold, køkkenhave, biler og slangeopdræt. Der findes mange hobbyer som kræver mere plads. I denne omgang af Hammerslag byder vært, Tina Müller, indenfor i to boliger i Sydvestsjælland, hvor der er ekstra meget plads til at dyrke en hobby. Eksperterne Christian Torp og Mira Lie Nielsen dyster mod Lars Lyng & Kristine Virén, når de skal gætte, hvad særlige hobbyer kan betyde for prisen. Den første bolig holdene skal se, byder på landlig idyl og mange muligheder tæt ved Sorø. Derefter går turen længere syd på til en nyistandsat bolig, hvor en hel særlig hobby kommer bag på eksperterne.

14:35  

Kender Du Typen? 2018 - Med far til fire og Tintin
Kender Du Typen? 2018 - Med far til fire og Tintin Hovedpersonen i Kender Du Typen? har hjemmet fyldt med ting fra film og tegneserier. Noget af det første, der møder livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad Wagner, er en stor Tintin-figur, og de får også lov at røre en vigtig rekvisit fra de gamle Far til fire-film. Men kan de regne ud, hvem der samler på den slags ting? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Jagten på kærlighedssvindleren (2:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (2:4) Richard Scott Smith har i årevis svindlet sine kærester. Nu vælger hans ofre at slå sig sammen med en dusørjæger og en privatdetektiv for at stoppe hans kærlighedssvindel og redde fremtidige ofre. De finder ud af, at han arbejder på en skaldyrsrestaurant i Wichita, men derefter tager sagen en mærkelig drejning. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud)

12:50  

Mig og 70'erne (2:4)
Mig og 70'erne (2:4) I fire afsnit tager vi på en nostalgisk rejse til 70'erne, når vi sammen med en række kendte danskere spoler tiden tilbage til det årti, hvor de gik fra teenager til voksen. Det årti, hvor de købte den første plade og tunede knallerten, inden de drønede af sted mod det første kys og den første kæreste. Med Chris Pedersen ved roret dykker vi i dette afsnit ned i moden. Hvordan gik vi klædt? Hvorfor skulle vi ikke kunne kende forskel på drengene og pigerne? Og kunne en disker egentlig godt score en flipper?

13:20  

Nordamerika med Simon Reeve - Rocky Mountains
Nordamerika med Simon Reeve - Rocky Mountains Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem de spektakulære Rocky Mountains fra Montana til Colorado. Her får han indblik i et stort rewilding-projekt, der forsøger at genskabe økosystemer og genindføre ikoniske arter. Besøger Garden City, der tillader cannabisbutikker. Og gør et stop i Cañon City, hvis hovedindtægtskilde er byens 11 fængsler og 9000 indsatte.

14:20  

Kærlighed til kanaler VII (1:4)
Kærlighed til kanaler VII (1:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Great Canal Journeys) I årenes løb har Timothy West og Prunella Scales taget os med på herlige kanal- og flodrejser rundt om i verden. Nu giver de rorpinden videre til to splinternye sejlere - skuespiller Sheila Hancock og tv-vært Gyles Brandreth. Men før de kaster sig ud på deres jomfrurejse, der foregår på Themsen, skal de lære alle fiduserne af Tim.

TVR

12:00  

Vilde venner II (4)
Vilde venner II (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. De skal sætte nye redekasser op til hasselmusen i skoven og indrette et fint bur til et par hjemløse ildere. Og så kommer de Vilde Venner på en spændende opgave i en mørk kælder.

12:20  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

12:35  

Ramajetterne II (1)
Ramajetterne II (1) Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Landsbytosserne køre imod Pensionisterne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på en bilkirkegård og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:30  

Heino fikser alt - Lillebroderen (9)
Heino fikser alt - Lillebroderen (9) Rita er så træt af, at hendes lillebror hele tiden går ind på hendes værelse uden at banke på. Heino skal hjælpe og har mange gode idéer - det går bare ikke helt som planlagt.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

14:05  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6) Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8)
TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (1)
Mord med miss Fisher (1) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) I 1928 vender den glamourøse Phryne Fisher hjem til Melbourne efter mange år i udlandet. Den unge kvinde er dårligt stået af båden, før hun drages ind i en række mystiske sager. En ægtemand er blevet forgivet, en forbryderring smugler narko, og en kvaksalver foretager illegale aborter. Politiet er ikke i nærheden af at opklare de mange sager, men heldigvis er Phryne ligeså handlekraftig, som hun er skarpsindig, og hun beslutter sig for selv at tage affære.

16:15  

Mord med miss Fisher (2)
Mord med miss Fisher (2) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Nu sætter hun sig ombord på toget for at køre ud på landet, hvor hun skal hente sin nye bil. Men det bliver ikke nogen søndagsudflugt. For snart må den nybagte detektiv opklare det grusomme mord på en af de andre passagerer.

17:10  

Landsbyhospitalet (51)
Landsbyhospitalet (51) Engelsk dramaserie fra 2006. (The Royal) Det er Jeff Goodwins sidste arbejdsdag på hospitalet, inden han rejser til Biafra, og han får rigeligt at se til. Der er bryllupsfest på byens gamle træmole, da molen torpederes af en fiskekutter. Den gamle mole bliver alvorligt beskadiget, og Jeff og hans kolleger må gennemføre en risikabel redningsaktion, inden hele molen styrter i havet.

DR2

15:10  

Kærlighed til kanaler VII (2:4)
Kærlighed til kanaler VII (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Great Canal Journeys) De to landkrabber Sheila og Gyles fortsætter deres sejlereventyr på floden Lee Navigation, som i århundreder har bragt varer ned gennem East End til London-dokken. De har stadig meget at lære, men tackler deres første manuelle lås og nogle skræmmende snævre sving med deres lange kanalbåd.

16:00  

Historiequizzen: Tiggere, tænkere og trækkerdrenge (6:10)
Historiequizzen: Tiggere, tænkere og trækkerdrenge (6:10) Det er alle byens originaler, der lusker omkring i dagens program. Få at vide præcis hvad en bondefanger er. Og hvem der bliver fanget i den. Se med, når Ulrik Langen er vært for to hold af historikere på Københavns Museum.

16:30  

Historiequizzen: Dus med Dyrene
Historiequizzen: Dus med Dyrene Hvad hed Hitlers hund? Hvilken konge red til sejr på hesten Perle, og hvorfor var det ikke godt have pels og poter i Hundedagene i 1700-tallet? Ulrik Langen er vært for Historiequizzen, der sender fra Frilandsmuseet.

17:30  

Mig og 80'erne (2:4)
Mig og 80'erne (2:4) "Musik" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de lejer deres første moviebox med vennerne og hvor frygten for AIDS ånder dem i nakken. Men hvordan lyder soundtracket til deres ungdom? I årtiet spænder genrerne vidt. Nogen sværger til den sukkersøde danske pop, nogen til den hårdeste punk mens andre først finder deres musikalske ståsted da hip-hoppen når ind over landegrænserne.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp
Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp En hun-hare vil finde den helt rigtige han-hare, at få harekillinger med. Men først skal han-harerne klare hendes tre prøver: Rovdyrs-udkig, boksekamp og hurtigløb. Hvem mon klarer prøverne?

17:05  

Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven
Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven Det er aften i en have. Et han-pindsvin er på udkig efter et hun-pindsvin, som han kan parre sig med. Men han bliver udfordret af et andet han-pindsvin, og de to pindsvin kommer op at slås med deres mange pigge. Spørgsmålet er, hvem der først giver op og ruller sig sammen til en kugle?

17:10  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:15  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:30  

Trex
Trex Simon og Trex udfordrer Snotty og Knarvorn til fodbold. Men det går ikke rigtigt, som de havde tænkt sig. I hvert fald ikke som Snotty og Knarvorn havde tænkt sig.

17:35  

Vilde venner (12)
Vilde venner (12) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal give sutteflaske til flagermusen Snuske, redde nogle stakkels mågeunger, der er faldet ned fra et tag og slippe en flok ænder ud i naturen.

17:53  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt får Jette Skov travlt, når hun skal skabe en helt ny forårskollektion. Ole fra Skave nedbrydning er på jagt efter gode sager i et gammelt skur, og der gemmer sig lidt af hvert. Og så skal Sannie lave en ny sengegavl for en kunde, og det kræver præcision.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste klassiker (6:6)
Danmarks næste klassiker (6:6) Dansk livsstilsprogram fra 2023. Så er det blevet tid til, at de fem designere kaster sig over en af sværvægterne i dansk design. Nemlig den sagnomspundne stol. En opgave, de fleste designere elsker og frygter. Det bliver en kamp til sidste sekund, når der bliver formspændt, syet, printet og malet i håbet om at imponere dommere og måske lave en ny klassiker. Udover at skulle finde den bedste stol, så står dommerne overfor endnu en stor beslutning, når de skal finde vinderen af Danmarks Næste Klassiker blandt de seks vinder-designs på podiet.

DR2

18:00  

Verdens Lykkeligste Land? - Sammenhold
Verdens Lykkeligste Land? - Sammenhold Alle mand frem for én. Noma-køkkenchef René Redzepi er lykkelig for at være vokset op i Danmark, forfatter Siri Hustvedt og arkitekt Bjarke Ingels kommer med sit bud på, hvorfor de kolde, indelukkede Nordiske lande er blandt verdens lykkeligste. Chris Pedersen rejser ud og taler med forskere og kulturpersonligheder og undersøger, hvad det er vi så gode til i Danmark og resten af Norden.

18:30  

Vilde Huse - Belgien
Vilde Huse - Belgien Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo vildt og anderledes. I dag er han taget til Belgien for at tilbringe et døgn i et meget lille glashus, som et ungt par har bygget midt i Antwerpen. Den trange plads betyder blandt andet, at parret har indrettet sig med toilet, bad og soveværelse i samme rum.

19:00  

Nordamerika med Simon Reeve - Texas og Mexico
Nordamerika med Simon Reeve - Texas og Mexico Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. Denne gang rejser han fra Texas ind i Mexico og sydpå mod Centralamerika. På vejen møder han masser af storslået natur og historie. Mens han ved grænsen til USA oplever migrantkrise og et område hærget af narkokrig.

20:00  

Fire liv, fire mord (2:3)
Fire liv, fire mord (2:3) Britisk autentisk krimiserie fra 2022. (Four Lives) Stephen Port har myrdet to unge homoseksuelle mænd. Men politiet har henlagt begge sager som utilsigtede overdoser, og Port er på fri fod. Da der sker et tredje mistænkeligt dødsfald, er Anthony Walgates mor sikker på, at sagerne er forbundne. Men det er ikke let at overbevise politiet om, at hun har ret.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da en vild kanin bliver væk, må Petronix få tage den tilbage fra den tyvagtige Cirkusdirektør, som vil bruge den i sit talentløse trylleshow.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (5)
Svampebob Firkant VIII (5) Blækwarts voksenskole + Mundtlig fremlæggelse

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster synes, at Vrissen Buks skal opleve mere i livet, så de laver en bucket-liste til ham - en liste skrevet på en spand. Til hans store overraskelse og glæde fører de ham til Café Gateaux. Desværre har de inden dagen er omme ikke bare smadret restauranten, de har også måtte vaske op fordi de ikke kunne betale. Og fået livslang karantæne. Sikke et begivenhedsrigt liv, der venter Vrissen Buks!

19:35  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:50  

Mordene i Brokenwood VIII (5:6)
Mordene i Brokenwood VIII (5:6) Newzealandsk krimiserie fra 2022. (The Brokenwood Mysteries) Jane Fergusson vasker guld i Brokenwood-floden, da hun bliver dræbt af en mystisk skytte. Mike Shepherd indkredser hurtigt en mistænkt, nemlig den moderne cowboy Bill Holland. Bill og Janes familier har været i en fejde over guld siden 1860'erne - men har det ligefrem ført til mord?

23:25  

Gift ved første blik USA XI (9:21)
Gift ved første blik USA XI (9:21) For en uge siden blev fem par gift ved første blik. De har været på bryllupsrejse og skal nu flytte sammen. Men der går ikke lang tid før virkeligheden trænger sig på. Kan de få hverdagen til at fungere?

DR2

21:00  

Vilde kunsttyverier (2:3)
Vilde kunsttyverier (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 29. juli 1994 blev de to Turner-malerier "Shade and Darkness" og "Light and Colour", til en værdi af over £10 mio., stjålet fra Schirn-museet i Frankfurt. De enestående malerier var blevet udlånt af Tate Gallery til en udstilling. I Tyskland blev røverierne betragtet som en national katastrofe og udløste en international jagt på tværs af Europa. Her dykker vi ned i opklaringsarbejdet, der fører dybt ind i den serbiske underverden.

22:25  

Slavenation Danmark (2:3)
Slavenation Danmark (2:3) Dansk historieserie fra 2017 Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan Danmark i 1700-tallet tjente styrtende med penge på produktion af sukker til danskerne. En formue skabt uden hensyn til slaveriet i Vestindien. Sendt første gang 22.11.2017

22:55  

Krigens kolde ansigt (2:3)
Krigens kolde ansigt (2:3) Finsk dokumentarserie fra 2022. (Sodan kylmät kasvot) Ruslands krig i Ukraine fik de fleste finner til at støtte, at Finland blev medlem af Nato. Folkestemningen vendte så hurtigt til Natopositiv, at de politiske beslutningstagere fik svært ved at følge med. Seriens andet afsnit skildrer, hvordan beslutningen om at ansøge om Natomedlemskab blev født - og hvorfor Finland og Sverige bestemte sig for at ansøge om medlemskab sammen.

23:50  

Ondskaben i os II (3:6)
Ondskaben i os II (3:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) Da liget af den 22-årige Kelly Pingilley bliver fundet på en mark, står det klart, at Steve ikke er Sherrys eneste offer.

TVR
DR1

00:45  

Taggart: Omgivet af svig (2:3)
Taggart: Omgivet af svig (2:3) Skotsk krimiserie fra 1992. (Taggart: Ring of Deceit) Et tip fra en togkonduktør fører til anholdelsen af juveleren Maurice Newman. Samtidig tilspidses konflikten mellem Barry Richards og Jamie O'Haras konkurrerende renovationsfirmaer. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy.

01:40  

Antikkrejlerne XVII (20)
Antikkrejlerne XVII (20) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

01:40  

Antikkrejlerne XVII (19)
Antikkrejlerne XVII (19) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:30  

Hvis vægge kunne tale VIII (2:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (2:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Gården Markims Bergby i Vallentuna nord for Stockholm har en bemærkelsesværdig historie, som går langt tilbage. Det er Andreas og Matilda Johanssons slægtsgård, og de beder Rickard Thunér om at finde ledetråde omkring husets historie. Det viser sig at være sværere, end han troede. Bygningsvedligeholdelsesantikvaren Erika Åberg sørger for, at der bliver luft mellem etagerne, og hun bygger et nyt trappegelænder til overetagen.

02:30  

Hvis vægge kunne tale VIII (1:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (1:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Emilie og Sebastian Rydebjörk har mange spørgsmål omkring deres nyindkøbte hus, den smukke sognefogedbolig i Gärde i det mellemste Sverige. Antikeksperten Richard Thunér søger svar omkring boligens fortid, og bygningsvedligeholdelsesantikvaren Erika Åberg hjælper familien med at finde en støbejernskamin, de kan genbruge.

03:30  

Vilde vidunderlige Danmark - Byen (5:5)
Vilde vidunderlige Danmark - Byen (5:5) Byerne har fortrængt noget af naturen, men har også skabt nye muligheder for nogle dyr. En gråand har bygget rede i en altankasse. Men hvordan vil det gå, når hendes ællinger skal springe ud fra fjerde sal? Kan den sultne ræv finde mad i en baggård? Og lykkes det for rottemor at evakuere sine unger, når et skybrud oversvømmer kloakken? Fortæller: Lars Mikkelsen.

DR2

00:35  

Ondskaben i os II (4:6)
Ondskaben i os II (4:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) "Kom ikke på tværs af mig, folkens. Prøver man på at ramme mig, så dør man." To dødsofre er nu forbundet til Sherrys sekt, men hvem er hun i virkeligheden? En at sektens tidligere følgere tager os med helt ind i sindet på sektlederen.

01:20  

Storbritannien på sultegrænsen (2:3): Far er i gæld til halsen
Storbritannien på sultegrænsen (2:3): Far er i gæld til halsen Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Tyrone blev smidt ud hjemmefra som 16-årig. I England kan man først få boligydelse, når man er 18, så Tyrone har ikke råd til en bolig. Angelica studerer hele dagen og har rengøringsarbejde om natten. Da hun bad om lønforhøjelse blev hun fyret. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKOERPING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0320125011