Skørping
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 26. september 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 26. september 2023

DR1

06:25  

Drømmehaver (3)
Drømmehaver (3) Claus Dalby har sin helt egen drømmehave, hvorfra han i dag fortæller om dyrkningen af dahlia, som står blomstrende i hans flammebed. Vi besøger en rækkehushave, hvor familien ved hjælp af klipning og kunstnerisk snilde har lavet deres helt egen drømmehave. Den historiske have, som landskabsarkitekten har valgt at vise i dag, er en skovkirkegård, hvorfor den har betydning for nutidig havekunst, hører vi nærmere om. Vi besøger haven, hvor husets rum er flyttet udendørs, i dag ser vi på spisepladser og hører, hvorfor husets herre afkorter bordbenene. I den nyanlagte have, er det blevet tid til at kigge på havens vandbassin, som landskabsarkitekten kalder et spejlbassin. Sendt første gang 25.04.10

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

De særligt farlige II (3:3) Farvel Kofoedsminde
De særligt farlige II (3:3) Farvel Kofoedsminde Marco har været i retten for en række nye forhold og en dommer skal vurdere, om han er egnet til straf, eller om han skal blive boede på Kofoedsminde. Jan HC kæmper med at finde sig til rette i de nye, friere rammer, og Zacharias og hans mor venter på rettens afgørelse.

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:50  

Dansk fodbold til salg (1:3)
Dansk fodbold til salg (1:3) Mens Jammerbugt FC går mod bunden af 1. division, så lander der jævnligt fly i Aalborg Lufthavn med nye spillere til klubben. Holdets tyske ejer, Klaus-Dieter Müller, er i fuld gang med at rulle sin plan ud, og holdleder Flemming kæmper med at holde styr på alle de udenlandske navne, som nu skal ind på holdkortet. Jonathan og mange hundrede tilhængere i Brøndby fornemmer, at nye udenlandske ejere er på vej til den klub, som de elsker ligeså højt som deres nærmeste familie. Og de går i aktion i sidste øjeblik i protest mod det utænkelige.

08:50  

Kunstig intelligens: Krig uden blod?
Kunstig intelligens: Krig uden blod? Hvordan kommer kunstig intelligens til at revolutionere krigsførelse? I dette afsnit har vi fokus på robotter i krig. Danmarks bedste eksperter giver deres bud på, hvad kunstig intelligens kommer til at betyde for fremtidens krige. Vært: Tobias Hansen.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (7)
Ramasjang Mysteriet III (7) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (18)
Sarah og And (18)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14)
Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14) Barbaras bamse Isabella har fået lungebetændelse. Fordi den er svækket i forvejen, bliver den mere syg af lungebetændelse end almindelige bamser, og kan ikke bare få medicin og komme hjem. Sandra og Barbara sætter en lille måler på bamsens finger for at se, hvor meget ilt bamsen Isabella har i blodet, og det ser ikke helt godt ud. Derfor får bamsen en iltbrille på, og Sandra og Barbara beslutter sig for at indlægge bamsen. Da bamsen Isabella er svag og afkræftet hjælper Sandra og Barbara med at give sondemad, så den hurtigt kan blive rask igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Prut i parfumen
Motor Mille og Børnebanden - Prut i parfumen Puha! Der lugter af prut i hele byen, og ALLE børn har fået stuearrest. Motor Mille og Børnebanden følger lugten hen til fyrtårnet. Langemand og hans mor har puttet prutlugt i alle de voksnes parfumer, men Motor Mille bruger Fuglen og en æggebombe, og så bliver det værst for dem selv.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (15)
Hey Duggee (15)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15)

08:25  

Mission Valhalla (7)
Mission Valhalla (7) Hymers Ølkar er blevet stjålet! Det enorme ølkar, som Thor vandt i en drabelig kamp, der nær havde kostet ham livet, og som til gengæld kostede adskillige jætter livet. Det er ikke så god, for Odin skal holde en stor fest, og hvad vil folk ikke sige om ham, hvis der ikke er øl nok? Sammen med de modige, jordiske heltinder Vanessa og Vanilla drager alfaderen Odin selv afsted på mission for at skaffe karret tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:25  

Kunstig intelligens: Bedre end din læge?
Kunstig intelligens: Bedre end din læge? Kunstig intelligens kan måske være med til at fjerne ventetiderne, kurere kræft og løse globale sundhedsudfordringer. Men kan den erstatte menneskelig kontakt? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til både nuancer og detaljer kortlægger vi kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

09:25  

Curlingklubben på sabbatårsrejse 4:5 - Det her er en Nicklas Bendtner-ferie
Curlingklubben på sabbatårsrejse 4:5 - Det her er en Nicklas Bendtner-ferie Maria og Christian skal have det lidt ekstra lækkert, for i Thailand kan man nemlig komme en del længere for pengene end derhjemme. Kan Curlingklubben tæmme en ATV? Hvad har thaimassage og rørt frikadellefars til fælles? Og er det her en backpacker-ferie eller i virkeligheden mere en Nicklas Bendtner-ferie?

09:45  

Arkitektens sommerhus (1:6)
Arkitektens sommerhus (1:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt, Jon Haug, er en af de mest erfarne skabere af sommerhuse. Han har tegnet tusindvis af fritidshuse, som er tilpasset de norske fjelde. Mange bruger hans prisvindende og fleksible systemhuse som helårsboliger - blandt andet ham selv. Vi besøger ham i hans private hjem i Bygdøy for at se, hvordan han selv har indrettet sig og høre, hvor han henter inspiration i sit arbejde.

09:45  

Curlingklubben på Færøerne 3:4 - Åh bad med kollegaer, mums!
Curlingklubben på Færøerne 3:4 - Åh bad med kollegaer, mums! Curlingklubben skal surfe for første gang, men udfordringerne starter allerede på land, fordi... våddragter. Dagen slutter med en tur i vildmarksbad - men hvordan er det egentligt at bade med en kollega? Mums eller weird?

09:50  

Curlingklubben på Færøerne 4:4 - What a lesbian you could have been
Curlingklubben på Færøerne 4:4 - What a lesbian you could have been Curlingklubben skal stoppe sandkagedej i en søpapegøje, når de skal prøve en af Færøernes fornemste spise: Fyldt lunde. Men hvordan smager søpapegøjekage egentlig?

10:15  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) John Taylor gør status over dyrelivet på gården og indser, at haven bør beskyttes mod dræbersnegle og vildt før sommerpausen. Pernilla Månsson Colt og Malin Persson laver en fælles arbejdsplads i laden for både design- og blomsterprojekter. I indergården fortsætter arbejdet med en lægeurtehave. Men spørgsmålet er, hvordan det skal gå med madlavningen, når Tareq Taylor er bortrejst?

10:35  

Min have III (6:8)
Min have III (6:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) Vi er med til både såning og høst i Arnt Harald Stanges have i Tønsberg. Her har alt, der kan spises, nemlig høj prioritet. Kokken Dag bliver inviteret indenfor for at boltre sig med alle råvarerne. Snedkeren Stine bygger et lille vægdrivhus.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (22:25)
Antikkrejlerne XXIV (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Bavianen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Bavianen Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den bomstærke abe, bavianen. På sin jagt skal han passe på, at han ikke kommer for tæt på nogle glubske krokodiller. Han finder også den lille øgle gekko, som med særlige hår under fødderne, kan kravle med hovedet nedad.

09:25  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:45  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:55  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Cirkusliv i savsmuld (12)
Cirkusliv i savsmuld (12) Cirkusdirektøren har cirkusdag og bliver fejret gevaldigt af sine venner . Med sang, dans og gaver - ikke mindst dem han giver sig selv, bliver dagen en stor succes for fødselaren.

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at strudsen ikke kan flyve? Ta' med Lille Nørd på strudseeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at lave verdens største påskeæg.

10:50  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

11:15  

Skæg med bogstaver - V
Skæg med bogstaver - V Afsnit V. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant V, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et par vanter i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med V.

11:40  

Vilde venner II (1)
Vilde venner II (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal indrette et skønt hjem til fire hjemløse ællinger, tælle marsvin på Øresund og sætte en gruppe vildænder fri ved en sø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - En værdifuld belønning
Bonderøven 2020 - En værdifuld belønning I dag skal punktfundamenterne tages ud af formen, og så vil det vise sig, om det har været arbejdet værd. Men midt i det hele må Frank hente sine gæs hjem, da naboens græs tilsyneladende er grønnere. Og så får han en belønning fra engen, som han længe har ventet på.

12:45  

Nak & Æd - en blishøne på Langeland (8:10)
Nak & Æd - en blishøne på Langeland (8:10) Sæson 4 (2013). Det er september, og Jørgen og Nikolaj er taget til Langeland i jagten på en plørkok... Ja, det kalder man en blishøne på Langeland. Og Jørgen gør sit bedste for at skaffe føde til Nikolajs kødgryder, for kokken har nemlig høstet årets hjemmedyrkede afgrøder, så han kræver et pragteksemplar af en blishøne for at kunne fremtrylle den fuldendte menu. Alternativet er denne gang til den lidt mere specielle side - nemlig en sumpbæver, og sådan én har kokken aldrig leget med før. Sendt første gang 04.12.13

13:25  

I hus til halsen XI (3:9)
I hus til halsen XI (3:9) Seniorsergenten Gitte vil flytte sammen med sin kæreste og har i ni år uden held prøvet at sælge sit landsted. Men det skal der laves om på. Så nu melder venner, naboer og familie sig til tjeneste i lange geledder. Ejendomsmægleren Line Franck kanaliserer sin indre soldat, tømreren Dennis Lindequist kommer med tips til at bygge plantekasser, og designeren Søren Vester finder det mørkeste hjørne i Jylland.

13:25  

I hus til halsen XI (4:9)
I hus til halsen XI (4:9) Karina har været alene med sine tvillinger, siden de var små. Så hun har for længst opgivet at fikse det håndværkertilbud, hun købte med eksen for 18 år siden. Nu er børnene fløjet fra reden, og Karina vil så gerne det samme. Men hun er fanget i et hus med 7 års liggetid og mange ufærdige projekter. Der venter tømrer Dennis Lindequist, designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck en kæmpe opgave, når de sammen med Karinas kolleger tager hul på en 18 år lang to do-liste.

14:25  

Kender du typen? 2016 (4)
Kender du typen? 2016 (4) Hvilken kendt dansker er så glad for sin hund, at han forkæler den med hundeparfume fra Japan? Og hvorfor er der intet kød i køleskabet? Det er livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup draget til Herning for at opklare. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:00  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:20  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:41  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

12:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Spøgelsespigerne køre imod Speedy Gonzales. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned af Striben, ud på specialbanen i en grusgrav og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

12:55  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

13:15  

Heino fikser alt - Hammeren (18)
Heino fikser alt - Hammeren (18) Svend er kommet i problemer, fordi han har lånt sin fars hammer uden at spørge om lov, og nu er den blevet væk. Heino er klar til at hjælpe og har endda medbragt sit helt nye stykke legetøj.

13:25  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

13:40  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

13:48  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

13:55  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

14:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:20  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

14:35  

Kika og Bob (21)
Kika og Bob (21) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Mord med dr. Blake IV (5:8)
Mord med dr. Blake IV (5:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

15:05  

Mord med dr. Blake IV (6:8)
Mord med dr. Blake IV (6:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

16:05  

Mord med dr. Blake IV (7:8)
Mord med dr. Blake IV (7:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

17:05  

Jordemoderen VI (4)
Jordemoderen VI (4) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:55  

Antikduellen (7:12)
Antikduellen (7:12) Antikduellanterne Mette Flauenskjold og Ronni Veng handler i Lemvig. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Mette Flauenskjold, som sælger tapeter og retro fra forretningen MP Tapet, og Ronni Veng, der står bag Genbrug Silkeborg og Vengs Genbrug og Design på Nørrebro i København. Og i dag jagter de skatte i Lemvig.

DR2

17:30  

Hvorfor er Ludwig ikke konge? (2:4)
Hvorfor er Ludwig ikke konge? (2:4) Bag enhver stor mand står en stærk kvinde. Hvilken rolle spillede Dronning Ingrid, da hendes mand Frederik d. IX underskrev grundlovsændringen, der kørte deres datter prinsesse Margrethe i stilling til at blive Danmarks regent? Ludwig af Rosenborg gransker historien for at finder ud af, hvordan det gik til at hans familie tabte tronen og blev skrevet ud af historien. For de kongelige blander sig vel ikke i politik?

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:10  

Ricky Zoom - Julekværnen styrter ned
Ricky Zoom - Julekværnen styrter ned

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Det var Bowle, der gjorde det
Karlas Fantalastiske Klasse - Det var Bowle, der gjorde det Nogen har ødelagt Heinz' nye lækre controller. Bowle får skylden, for hun er altid så klodset.

16:25  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder skattetogtet + Vovserne redder raket-Ryder.

16:50  

Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse
Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse En havørred skal svømme mange kilometer mod strømmen, helt ude fra havet og op til et vandløb, for at lægge æg. På vejen kommer den til et vandfald. Havørreden må springe op over vandfaldet for at nå sit mål.

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne?
Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne? En han-strandtudse sniger sig forbi en flok sultne måger, nærmest som en slags hemmelig agent. For hvis han bliver opdaget, bliver han spist. Men slipper strandtudsen forbi mågerne, så kan han komme ned til vandhullet og måske finde en hun-strandtudse, som han kan få små haletudser med.

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:18  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

17:20  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

17:25  

Trex
Trex Simon venter på, at hans yndlingsblad skal komme med posten. Desværre er Simons postbud, Snotty Kuvertsen temmelig tyvagtig, så Simon må sammen med Trex tage kampen op og stjæle bladet tilbage.

17:30  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

17:50  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste tøjdesigner (5:6)
Danmarks næste tøjdesigner (5:6) Et masterpiece med deres personlige design-DNA, det er, hvad der skal hænge på ginerne, når designerne går hjem fra systuen. Et sæt tøj, der skal skabe grundlaget for den minikollektion, designerne skal præsentere til det store finaleshow. Designerne kæmper til det sidste for at nå i mål med deres kreationer, og der venter Søren og Anja en svær beslutning, når de skal vælge, hvilke fire designere, der fortjener at gå helt til finalen - og dermed få chancen for at få en attraktiv aftale med en indkøber. Kan designerne klare presset? Og hvordan kæmper de, når de har alt på spil inden konkurrencens sidste udstemning?

DR2

18:00  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (2)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (2) København 1898. Fugten driver ad murene indenfor, drikkevandet er livsfarligt, og Anna har mistet 10 af sine 13 børn. Hvordan skal det gå med de sidste tre? Hun har pantsat alt sit tøj, og hendes mand fra Slesvig er syg. 122 år efter dykker Camilla af Rosenborg ned i Annas historie - overlevede børnene? Og kan Camilla finde Annas efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

18:30  

Kongelige hemmeligheder (1:4) - Diana ført bag lyset
Kongelige hemmeligheder (1:4) - Diana ført bag lyset Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royals Declassified) I 1995 gav prinsesse Diana et skelsættende interview, der skabte overskrifter i hele verden og ændrede hendes liv. I interviewet sagde hun, at de var tre personer i hendes ægteskab, og at prins Charles ikke kunne klare at blive regent. Hvorfor besluttede Diana sig for at udtale sig? Hvem overtalte hende? Og blev hun narret af BBC til at lave interviewet? Hele historien er aldrig før blevet fortalt i tv. Før nu.

19:15  

Forunderlige fyrtårne II (1:3) Wolf Rock
Forunderlige fyrtårne II (1:3) Wolf Rock Britisk dokumentarserie fra 2022. (Secret Life of the Lighthouse) Cornwalls kyst. Granitklipper og undersøiske rev gør den til en af Storbritanniens farligste kyststrækninger. Ca. 12 km fra kysten ligger Wolf Rock, en klippe, der knapt kan ses ved højvande. Igen og igen smadrede Atlanterhavet ingeniørernes forsøg på at bygge et fyrtårn på klippen. Men i 1870 kunne lyset i Wolf Rock-fyret endelig tændes for første gang. Men så opstod næste problem: Hvordan fik man folk derud og hjem?

20:00  

Fodbold: Wales - Danmark (k), direkte
Fodbold: Wales - Danmark (k), direkte Kvindelandsholdets første udekamp i Nations League er mod Wales, og her skal danskerne forsøge at hente tre vigtige point i kampen om topplaceringen i gruppe A3. Wales' kvindelandshold har stadig sin første slutrundedeltagelse til gode, men det er et hold i fremgang, og det bliver ikke nemt for danskerne. Sidst Danmark var på besøg i Wales blev det 1-1 i en venskabskamp, så danskerne er advaret om den walisiske styrke inden aftenens kamp på Cardiff City Stadium. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde har fanget en ulveunge, og Petronix Team er på pletten! Men Mads har en dårlig dag, som bliver værre, da han mister sin Petronix-handske. Kan Mads forblive positiv og vende humøret, så de kan nå at standse den slemme McFælde?

18:30  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24) Den superonde dybhavsskurkeduo + Snask-frikasse

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Banshee'er er den irske version af manden med leen. Og en banshee er netop ankommet til Grummebæk for at hente en sjæl til dødsriget. Men hvem er den uheldige sjæl mon.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:55  

Mord i skærgården: Max
Mord i skærgården: Max Svensk krimiserie fra 2023. (Morden i Sandhamn: Max) Netop som alt går godt for Nora og Alexander, dukker der en mystisk mand op. Han skygger dem og bryder ind deres hjem. Hvad er han ude på?

23:25  

På vildspor i ødemarken (3:6)
På vildspor i ødemarken (3:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur Lars her skal på, kommer han langt ud over sin komfortzone, for han skal klare en stor del af turen i det samme udstyr, som fjeldfolket brugte for over 100 år siden, og det er absolut ikke ideelt til de strabadser, der venter ham. Nordvision fra Norge.

DR2

22:40  

Hvad siger din stil? - Mode der skaber forandring i 70'erne
Hvad siger din stil? - Mode der skaber forandring i 70'erne Mads Geertsen er all about fred, kærlighed og stort skæg. Og så er hans stil inspireret af 70'ernes eksperimenterende farver og udtryk. Men hvordan har 70'ernes hippiekultur indflydelse på vores tøj i dag, og hvad har 70'ernes disco-bølge givet os modemæssigt?

23:10  

Iran i hjertet (2:4)
Iran i hjertet (2:4) Unge mennesker fængsles og dør i Iran. I Danmark forsøger Nima og Kimia at være stemmer for de unge i Iran gennem deres musik og malerier. Men da en ung mand bliver henrettet i Iran, har Nima svært ved at bevare håbet.

23:40  

VISION - Mick Øgendahl
VISION - Mick Øgendahl Han er blevet beskyldt for at være dum og at komme let til sin succes. Men det hele er nøje kalkuleret. For Mick er meget mere end en bonderøv fra Falster... Mick Øgendahl har gennem flere årtier været en af de største danske standupkomikere. At blive på toppen kræver professionalisme, hårdt arbejde, alsidighed og evnen til at skabe sin egen karriere. Derfor har Mick udover utallige stand up-shows skrevet film og tv-serier, spillet skuespil og været instruktør samtidig med, at han er chef i sin egen virksomhed, hvor han har kontrol over alle dele af sit brand. Men det er ikke uden risiko at være så ambitiøs som Mick. Og det har kostet ham et stort sammenbrud og nogle dyrekøbte erfaringer, som han i dag bruger konstruktivt.

TVR
DR1

00:25  

Mord med dr. Blake IV (1:8)
Mord med dr. Blake IV (1:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

01:20  

Taggart: En sand gyser
Taggart: En sand gyser Skotsk krimiserie fra 2003. (Taggart: Penthouse & Pavement) Den berømte gyserforfatter Jason Randell findes myrdet morgenen efter, han har præsenteret sin nye bog ved en stor reception. Taggartholdet sætter efter morderen, men der er ikke mange spor at gå efter. Det eneste vidne er en ung prostitueret, der blev fundet ved siden af Randells lig, blodig, høj af narkotika og uden nogen erindring om, hvad der er foregået. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Patrick Harkins.

02:30  

Antikkrejlerne XXIV (20:25)
Antikkrejlerne XXIV (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Husdrømme X (10:10)
Husdrømme X (10:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) På bare en måned skiller Elise og Johnny et helt hus ad, som de har fundet gratis i en tilbudsannonce. Med mottoet om at investere tid i stedet for penge kan drømmen om det ultimative selvbyggeri nu begynde, da det nedtagne hus bliver forvandlet til noget nyt! Men hvis det var hurtigt at rive et hus ned, viser det sig at være meget sværere at bygge det op igen.

DR2

00:10  

Undertrykkelsens sang
Undertrykkelsens sang Dansk prisvindende dokumentarfilm fra 2020 Beboerne i en tysk koloni i Chile har en mørk fortid med vold og seksuelle overgreb til fælles, men reagerer vidt forskelligt på at blive konfronteret med den i dag. For foden af Andes-bjergene i Chile ligger en lille tysk koloni og et idyllisk turistmål, der dækker over en grim forhistorie med systematiske overgreb, medicinske eksperimenter, slavelignende arbejdsforhold og massegrave. Hvordan Villa Bavieras beboere forholder sig til deres fælles fortid, er dog et spørgsmål med vidt forskellige svar i en mørk film om overgreb, gruppepsykologi og fascisme, optaget over halvandet år med usædvanlig adgang til fællesskabet i den tyske koloni.

01:40  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (2:7)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (2:7) Amerikansk dokumentarserie 2018. (Eli Roth's History of Horror) I start-80'erne brager slasherfilmene frem. Men deres ekstreme vold, kvindefjendskhed og evindelige fortsættelser lægger næsten genren graven. Lige indtil overnaturlige monstre som Chucky og Freddy Krueger redder den fra udslettelse.

02:20  

Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (2:8) Arbejdspladsen
Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (2:8) Arbejdspladsen Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (History of the Sitcom) Fra samlebånd til skrivebord. Arbejdspladsen er på mange måder som et hjem udenfor hjemmet. I takt med at kvinder har fået nye roller på arbejdsmarkedet, har bl.a. Lucille Ball, Mary Tyler Moore, 'Murphy Brown' og Julia Louis-Dreyfus i 'Veep' banet komedievejen på tv. Og hvor finder man ellers så mange forskellige - og skøre - karakterer, der skildrer hvor absurd en arbejdsplads i USA kan være?

03:00  

Valhalla-mordene (2:4)
Valhalla-mordene (2:4) Islandsk krimiserie fra 2019. (The Valhalla Murders) En ældre kvinde er fundet myrdet på drengehjemmet Valhalla. Er morderen den samme, som slog de to mænd ihjel? Politiet står stadig uden spor i sagen, men nu sætter Kata og Arnar fokus på det gådefulde drengehjem.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKOERPING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0921195210